Aandacht voor SJanoe,s Benefiet

  Noodkreet

Normaal doen we dit niet maar omdat het om een kind gaat maken we een uitzondering en willen we dit onder de aandacht brengen.
Niet alleen onder de gewone mensen maar ook onder de artiesten .
Een kind die een spierziekte heeft of kanker het zou niet moeten kunnen.
Ook en kind heeft recht op een leven en daarom dat ik dit plaats.
Omroep best heeft zich ook ingezet en stuurde mij de brief van de moeder  van de zieke sjanoe.
Wat ik u wil vragen is kom na het evenement van Sjanoe en help haar kunt u niet en wil haar helpen de meeste mensen kennen de personen van regio artiesten events  wilt u toch een donatie doen benader ons dat prive , maak een envelop en wij zorgen dat deze bij omroep best op de dag afgegeven worden .
Bij deze hoop ik ook dat artiesten willen helpen , 
Een klein iets doet al veel dus help Sjanoe  ze kan jullie steun goed gebruiken.

De brief van de moeder

24 juli 2010 is Sjanoe geboren

Sjanoe is geboren met 41 weken en gezonde meid zeiden ze .

Maar na 3 maanden voelde ik de moeder dat het anders was .

Sjanoe kreeg haar hoofd niet omhoog getild toen ik naar het bureau geweest en die vertrouwde het ook niet .

Dus hebben hun dr brouwer gebeld in helmond en daar kon ik de volgende dag al terecht en die nam meteen condact op met maastrict waar ze 2 weken later 1 week heeft gelegen en allelei onderzoeken heeft gehad waar op de dag van vandaag nog niks uit is gekomen niemand weet wat ons meisje heeft .

Sjanoe kan eigenlijk niets zelf: ze kan niet lopen, niet praten en niet kauwen. We moeten alles wat ze eet goed prakken. Ze zit in een rolstoel waar ze goed mee vooruit kan. Ze is heel vrolijk en een knuffel kindje. We moeten nu ons huis gaan aanpassen voor haar. Wat veel gaat kosten. We hebben ook zelf al een rolstoelauto gekocht wat veel van ons spaargeld heeft gekost. Ze moet met een lift naar boven en de badkamer moet verbouwd worden voor haar. Alle drempels in huis moeten eruit om ze makkelijk met haar rolstoel te kunnen laten rijden. Ze speelt ook vaak op de grond, in de winter is dat koud dus moeten we vloerverwarming hebben zodat ze lekker op de grond kan rollen en spelen. Het is nu een 5-jarig meisje wat heel blij en een schat van een meid is waar we super trots op zijn.

Sandy en Steven,
O ja en haar zus Senna is ook super blij met Sjanoe, haar liefste zusje zegt ze altijd.

 

 

Hallo

Ff voorstellen ik ben Adriana bos en werk bij omroep best

Ik geef 24 juni een benefietmiddag vor een kindje wat een spierziekte heeft en daar een verbouwing voor moet plaats vinden wat ernorm veel geld gaat kosten .Er treden 13 artiesten belangeloos op en ook schenkt cafe den ekker hun cafe beschikbaar en sponsert ook nog een mooi bedrag Verder wil ik proberen zoveel mogelijk geld op te halen om de ouders te gemoet te komen het bedrag wat u wil sponseren mag u zelf bepalen als u mee doet wat krijgt u er voor terug u logo op de poster en reclame bij omroep best waar ik 3 programms hebt Verder heb ik de brief van de moeder erbij gedaan en ook de poster ik hoor van u te horen

Gr Adriana bos van omroep best