Regio Artiesten Shownieuws

                       

                                                                                                                                                                   Evert van huygevoort    

Ik heb evert al een paar keer ontmoedt en horen zingen  en ik mag zeggen wat is hij gegroeid , ik ben zeer onder de indruk van zijn singel die hij 2 juni 2019 heeft uitgebracht.
Als die deze weg blijft volgen kunnen we rekenen op weer een grote zanger en als artiesten  met zijn alle mee werken om ook eens wat mensen van buiten af neer te zetten help je iedereen.
Ik kan alleen zeggen blijf deze weg gaan , laat veel van je zelf zien en horen , en dan wordt het  zeker net als de rest een hele grote zanger.
Evert heel veel succes …..
                                                                                                                           

Hans snoek draait door.

Hans snoek gaat er helemaal voor , het eene nummer na het andere nummer brengt  hij uit, en steeds weer met een goed tempo en zekers als feest muziek beschouwd kan hij terug kijken na een vol 2018/2019 maar met nog meer.
Met singels zoals Ik hou alleen nog maar van jou, Meisje blijf vannacht bij mij, maar ook een singel van hun zelf Mijn Beste Vrienden hadden ze in een nieuw jasje gestoken voor fc den bosch   Hans Snoek & Alicia – FC Den Bosch, Op Weg Naar De Eredivisie maar ook dit vakantie gevoel nummer van hem , De Vrouw Van Mijn Leven was een hit.
Op 6 jullie 2019 zal Hans snoek zijn cd presentatie houden , maar we houden u zeker op de hoogte  als de poster van hem klaar is .
Zoals het er nu na uit ziet blijft Hans snoek nog wel even bezig, dus blijf genieten van zijn muziek .
Hier onder ziet u de clip van zijn nieuwe singel

                                                      Johan moreno
           Zijn nieuwe single is uit , hij heeft er hardt aan gewerkt en uiteindelijk klaar.
                                    

Maar hij zit niet stil , de eene nummer naar het andere nummer komt uit.
Het was een warme dag die dag , maar je zag bij Johan  de spanning op zijn gezicht staan,
Na een aantel optredens van de artiesten was het dan hem moment om het nummer ter gehoren te brengen.
Ik zou zeggen luister en kijk na de prachtige clip.

 

                                               Adrianna bos (omroep Best)
                            

Wat een kracht heeft  deze vrouw, ze organiseerd, is er voor artiesten maar ook voor de mens.
Ze zet zich in voor goede doelen, ook afgelopen zondag  was er weer iets op gezet door Adriana nu zette ze zich in voor de oudere, en diverse artiesten stelde zich beschikbaar voor haar , hoe warm het ook was .
Maar dat niet alleen Adriana had ook veel pijn  maar ze zette zich voor die dag 100% in.
Ook haar Vriendin zangeres van luv Jose hoebee was daar ook aanwezig en heeft zelf ook nog even gezongen , gewoon pure gezelligheid.
In augustus is er weer wat van haar ook weer voor goed doel.
Dus mensen ik zou zeggen kom dan langs en hou zeker de site in de gaten we zorgen ervoor dat haar poster ook geplaatst wordt .
Ik kan alleen zeggen respect voor deze kanjer

Best, zondag 2 juni 2019. José zingt “You’re the Greatest Lover”, tijdens haar bezoek aan Café D’n Ekker. José schreef…

Geplaatst door José Hoebee Fanpage op Maandag 3 juni 2019

                                                     Verlovings nieuws
                                      
Onze Bosche zanger Joey kerkhof was op 17 mei super zenuwachtig…
Waarom ?
Al een aantal weken wisten enkele mensen waaronder regio artiesten events al van dat hij zijn vriendin Melissa zou gaan vragen.
Maar hoe goed je ook bevriend bent , je moet het toch voor je houden.
Maar op 17 mei was het dan zover , in overleg met zijn schoonvader die op die dag trouwde gaf hem de toestemming ook op die dag Melissa ten huwelijk te vragen,
Dit gebeurde onder het maken van de trouwfoto,s van zijn schoonvader, ik zij dat het even opnieuw moest de foto,s van Melissa en Joey omdat ze niet goed waren, tijdens die zogenaamde  shoot ging hij op de brug bij de moerputten op een knie voor haar.Haar antwoord was duidelijk ja, dus in 2020 gaan ze elkaar hun ja woord geven .
Van harte gefeliciteerd beiden en heel veel geluk.

                           Yosee opgetreden bij Cafe unie in den bosch

Mooi weer volle bak op het plein voor Cafe de unie, wat wil je nog meer ? natuurlijk artiesten en die waren er .
Een dj en live band maar ook artiesten waaronder Yosee en Luv traden die middag op.
Op die dag kreeg Yosee het plubliek lekker mee aan de gang , wat zowiezo goed mee gezongen wordt is het nummer van Bonnie st claire de medley , waar ook yosee altijd wel weer een dokter Bernard  te vinden is die het lied met haar wil afmaken.
Maar ook haar nieuwe singel bracht ze ten gehore die dag , haar prachtige clip opgenomen bij Kasteel Meerwijk in engelen , een fantastiche locatie.
Ook heeft ze haar nummer in Nederlands en Engelstalig  uitgebracht.
Ik zou zeggen kijk naar haar van haar nieuwe singel hier onder.

                                    Daymian van os flikt het toch maar weer,
e

Daymian flikt het toch maar weer.
Voor dit alles begon  was het nog maar alleen oefenen met zijn vader en zingen op feestjes >
Maar het werd meer , het ging nog al snel te rondte van dit mannetje,Nu heeft hij al met diverse dingen mee gedaan ,zelfs kleine maar ook grote talente jachten waar de indruk van Daymian  is blijven hangen.
Nu kon zijn dag helemaal niet stuk en mocht hij staan op het levenslied  in Tilburg.
Waar menige van dromen die in het Nederlandstalige muziek zitten en voor moeten vechten heeft Daymian het voor elkaar , optreden voor 20.000 mensen op het plein, hoe fantastish is dat.
Samen met de zanger Mart hoogkamer heeft hij ook al vaak op getreden en dan nu op het levenslied je zelf laten zien en horen met collega artiesten achter in de schermen  met hun mond wijd open.
Wat is Daymian droom nu nog , want wat die droomt wordt schijnbaar waar .
Dus Daymian  laat zien wie je bent  en maak je dromen waar…….


Vorige jaar april kwam dit jonge ventje uit Roosendaal, als een duveltje uit een doosje de muziekwereld binnen stappen. Dat deed bij met de single “Als ik later eens trouw”, het nummer van John(ny) de Bever die door Manfred Jongenelis in een frisse uitvoering werd gestopt. Dit bracht zoveel positiviteit met zich mee dat een 2de single niet kon uitblijven. Samen met zijn ouders en Manfred, zijn ze gaan brainstormen om een liedje te vinden wat echt bij zijn jonge leeftijd past. Het resultaat mag er dan ook zeker zijn, een vrolijke en gezellig klinkende nieuwe single. “Ik vind jou leuk” zal Sam zeker weer veel aandacht gaan geven, dus houd hem goed in de gaten de komende periode

MARJOLEIN FABER BRENGT HAAR DERDE SINGLE UIT

 

Marjolein Faber is geboren op 23 maart 1990 in Doetinchem. Al op een jonge leeftijd wist Marjolein al dat ze zangeres wilde worden. Sinds 2016 heeft Marjolein Faber dan ook besloten om meer te gaan doen met haar zangtalent. Toen heeft zij voor het eerst een debuut optreden gedaan in Wim’s Muziek Kelder te Doetinchem, samen met een gitarist Oscar de Armas.

Dit was voor haar de drempel, om verder te gaan als zangeres. Laten zien aan de wereld waar haar liefde ligt en dat is ”muziek”. Vroeger zong zij alleen nog maar Engelstalige muziek, maar al snel werd zij besmet met de Nederlandstalige muziek en is ze ook met passie Nederlandstalige muziek gaan zingen.

In 2018 heeft Marjolein Faber haar eerste debuutsingle uitgebracht ”Prins op het witte paard”, daar bleef het niet bij zij kwam al snel met een leuke zomersingle ”Het wordt en hele mooie zomer”. Uiteraard is Marjolein Faber niet stil blijven zitten en komt zij alweer met haar derde single ” Oh Mamma Mia”.

Het nummer gaat over mannen die ik vroeger kende, waar ik helemaal stapelverliefd op was. Verder in de tekst gaat het over de toekomstige mannen, dat de mannen mij steeds weer om hun vingen kunnen winden, en ik soms niet weet hoe ik hiermee moet omgaan, vandaar “Oh Mamma Mia”. Het nummer wordt aangevuld met een stukje rap, zij heeft dit nummer in samenwerking gedaan met twee rappers uit Wageningen Brian en Karim onder de artiestennaam: DBR ft Teddy.

”Follow Your Dreams and Never Give Up”, Dat is wat zij mee wil geven aan de mensen, want als je iets graag wilt in je leven. Zal je ervoor moeten knokken.

BRON: Oranje Shownieuws

Nelis Heesbeen Ft. DJ Punisch “Luna Rossa”

Nelis is Geboren op 10 februari 1973
Te Zaltbommel en is Woonachtend in Zaltbommel.
Nelis zingt al jaren mar heeft een tijdje een stop moeten nemen maar heeft toch maar de draad opgepakt en hoe.
Dit was een bewuste keuze, maar hij is terug beter dan ooit te voor.
Dit is alweer zijn 5de nieuwe singel  die hij weer heeft uitgebracht na
de tijd stilte , en andere  4 de nummers sloegen ook  goed aan.
Wie had dat verwacht ,soms gelooft hij het zelf niet .|Maar nelis zit niet stil hij gaat ook weer landelijk on tour,waar dit vind je terug op de webstie hier bij de link uitgaan posters.
Deze singel heeft een twist , dit oude nummer toen der tijd van Bobby prins is in een totaal nieuw jasje gestoken en hoe lekker met een beat van DJ Punish,De garantie dat dit ook weer een knaller gaat worden en zeker op feesten en nederlandstalige evenementen .

https://www.youtube.com/watch?v=nMkFtnTmFiQ&start_radio=1&list=RDnMkFtnTmFiQ&t=10

Vandaag was Henk benard in de studio van de radio zender Okefm in het programma van Cafe verkeerd van Theo van der wiel.
Echt op de oude tour en het mooie was dat Henk vertelde dat je toch de oude stadions mist waarbij net als vroeger  bij de piraten ,waar mensen dan hun groetje en verzoekers aanvraagde , dit was een tijd zij hij deze zenders helpen je oogkroot te maken , het is allemaal zo commercieel geworden , Dat was echt een mooie tijd ,
En Theo zou Theo niet zijn en plaatse via de radio een berichtje dat je kon bellen voor groetje of verzoek.
Maar Henk was ook voor zijn nieuwe  Lp cd te presenteren waar diverse mooie nummers op staan en het momenteel goed doet.
Het is anders dan anders , maar je moet ook ander dingen uit proberen , en natuurlijk blijft het altijd een gok, maar wie niet waagt wie niet wint tocht.
Ook werden die ochtend  broodjes gebracht , na die smaakten over heerlijk .  

Cd presentatie van Johan moreno op 26 mei 2019

Op 26 mei 2019 is het weer zover , dan komt JohaN Moreno met een nieuwe singel uit 
na het nummer Oh, blijf bij me die afgelopen zomer uitkwam ,De single is wederom geproduceerd door Kees Tel. “Oh, Blijf Bij Me” is een bewerking van “Sometimes”, een grote hit van het Britse synthpop duo Erasure uit 1987, waarvoor Johan samen met Kees Tel de Nederlandse tekst schreef. 
De singel wordt goed ontvangen  en veelvuldig gedraaid.
Meer info over zijn nieuwe singel binnenkort 
En we  gaan zeker weer luisteren en wensen `johan heel veel succes.

Tino Martin geeft 8 juni een concert in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Het wordt de grootste show uit de carrière van de zanger, nadat hij eerder twee keer de Ziggo Dome uitverkocht. De kaartverkoop van het stadionconcert is direct gestart via deze website.

“Als kleine jongen heb ik natuurlijk wel eens gedroomd van een eigen stadionconcert. Maar dat dit echt werkelijkheid gaat worden op 8 juni maakt me ongelooflijk trots en dankbaar. En ook nog eens op zo’n iconische plek als het Olympisch Stadion in Amsterdam, waar de grootste popconcerten hebben plaatsgevonden. Ik kan niet wachten er een onvergetelijke dag van te maken met mijn fans.”

Geen zin om met de auto of het openbaar vervoer naar het stadion te gaan? Gelijk heb je! Met een georganiseerde busreis van Event Travel stap je namelijk voor de ingang van het stadion uit.

Bestel hier de tickets voor Tino martin,s concert
 https://www.eventtravel.nl/evenement/3868/concert-tino-martin           
 

DEN DUNGEN – Na het grote succes van afgelopen jaar zal aanstaande zaterdag, 30 september, de tweede editie plaatsvinden van “Den Dungen Zingt Hollands”. Dit grote feest rondom het Nederlandstalige lied staat wederom op de planning van de Jacoba Hallen aan de Hooidonksestraat. Vorig jaar september was het feest met 1300 bezoekers uitverkocht, de organisatie hoopt dit jaar weer op hetzelfde aantal feestgangers. “Natuurlijk hebben wij van afgelopen jaar geleerd, elke editie moet beter zijn dan de laatste” legt de organisatie uit. “Vorig jaar hebben we een vroege september editie gehad waar het weer fantastisch was, de temperatuur was ook in de late avonduren nog hoog, eigenlijk iets te hoog. Vandaar de keuze dit jaar voor eind september. Als het goed is liggen de temperaturen dan iets lager, waardoor het ook binnen optimaal vertoeven is. Vanuit bezoekers is er verder de vraag gekomen naar een ‘normale garderobe’ (in plaats van kluisjes) en aan een aantal statafels waar men drinken op kwijt kan. Beide verzoeken zijn gehonoreerd. Met deze lessen en de ervaringen van vorig jaar zal op 30 september het spreekwoordelijke dak er weer af gaan. Variatie Om variatie te houden en ervoor te zorgen dat zaterdag een heus knalfeest wordt, zullen diverse artiesten het podium betreden. Speciaal voor deze avond zal onder andere Roy Donders naar Den Dungen komen, met zijn eigen stijl een garantie voor feest. Wat te denken van Snollebollekes, met hits als ‘Links Rechts’, ‘Springen Nondeju’ en niet te vergeten zijn grootste hit ‘Vrouwkes’ een absolute feesttopper. Natuurlijk kunnen twee artiesten de avond niet vullen, zij krijgen verder gezelschap van Wesley Klein, Jeffrey Heesen, Jaman, Kapalone, Jimmy Geerts en Mario Mulder. Maar liefst 8 artiesten, 1 podium, 1 locatie en hopelijk 1300 enthousiaste feestgangers… Er zijn nog kaarten te verkrijgen! De voorverkoop van deze avond is al van start gegaan, kaarten zijn verkrijgbaar bij: DIO Drogisterij en Cafetaria ’t Hofke in Den Dungen, alle Primera winkels in Nederland en online via www.zingthollands.nl voor €15 per stuk!Den Dungen kan weer feesten!DEN DUNGEN – Na het grote succes van afgelopen jaar zal aanstaande zaterdag, 30 september, de tweede editie plaatsvinden van “Den Dungen Zingt Hollands”. Dit grote feest rondom het Nederlandstalige lied staat wederom op de planning van de Jacoba Hallen aan de Hooidonksestraat. Vorig jaar september was het feest met 1300 bezoekers uitverkocht, de organisatie hoopt dit jaar weer op hetzelfde aantal feestgangers.

“Natuurlijk hebben wij van afgelopen jaar geleerd, elke editie moet beter zijn dan de laatste” legt de organisatie uit. “Vorig jaar hebben we een vroege september editie gehad waar het weer fantastisch was, de temperatuur was ook in de late avonduren nog hoog, eigenlijk iets te hoog. Vandaar de keuze dit jaar voor eind september. Als het goed is liggen de temperaturen dan iets lager, waardoor het ook binnen optimaal vertoeven is. Vanuit bezoekers is er verder de vraag gekomen naar een ‘normale garderobe’ (in plaats van kluisjes) en aan een aantal statafels waar men drinken op kwijt kan. Beide verzoeken zijn gehonoreerd. Met deze lessen en de ervaringen van vorig jaar zal op 30 september het spreekwoordelijke dak er weer af gaan.

Variatie

Om variatie te houden en ervoor te zorgen dat zaterdag een heus knalfeest wordt, zullen diverse artiesten het podium betreden. Speciaal voor deze avond zal onder andere Roy Donders naar Den Dungen komen, met zijn eigen stijl een garantie voor feest. Wat te denken van Snollebollekes, met hits als ‘Links Rechts’, ‘Springen Nondeju’ en niet te vergeten zijn grootste hit ‘Vrouwkes’ een absolute feesttopper. Natuurlijk kunnen twee artiesten de avond niet vullen, zij krijgen verder gezelschap van Wesley Klein, Jeffrey Heesen, Jaman, Kapalone, Jimmy Geerts en Mario Mulder. Maar liefst 8 artiesten, 1 podium, 1 locatie en hopelijk 1300 enthousiaste feestgangers… Er zijn nog kaarten te verkrijgen!

De voorverkoop van deze avond is al van start gegaan, kaarten zijn verkrijgbaar bij: DIO Drogisterij en Cafetaria ’t Hofke in Den Dungen, alle Primera winkels in Nederland en online via www.zingthollands.nl voor €15 per stuk!

      Zangeres Yosee uit weer de studio in                              

       
Zangeres Yosef duikt binnenkort weer de studio in voor haar nieuwe singel , die in het voorjaar uit zal komen  .

Met haar laatste singel staat zij ook nog steeds in de hitlijsten.
Het gaat  gewoon weg supergoed met deze zangeres.
Het nieuwe nummer wat zal uit komen zal een uptempo nummer worden ,wordt weer lekker swingen en natuurlijk moet dit ook een klapper worden, maar we houden je op de hoogte wanneer deze zal uit komen , dus kunt u nu nog genieten van haar vorige singel hier onder……..

 

Het feest van het jaar komt er weer aan!!!!!!!!!!!!!!!!


 
Nog een week of 7 te gaan, en dan gaat de boel weer los  in Cafe  het kloosterzicht in gemonde
Mensen ieder jaar maar dan ook 1x per jaar is het een groot feest bij de feestzanger Kapelone ,Het dak gaat er dan ook af , een heerlijk volle zaal ,geweldige artiesten en natuurlijk gezelligheid.
En  ook zal Kapelone ook zijn nieuwe singel laten horen, en hem kenende zal het weer een knaller zijn.
Wil je er bij zijn bestel snel je kaarten .
Ik zeg alleen zin in een feestje ,dan moet je op 13 januari hier bij zijn ….

Tot dan

Sheréna Tilborghs

Ze is mooi ,Ze  presenteert heerlijk een evenement aan elkaar, en ze heeft een geweldige stem.
Maar dat niet alleen nu staat ze op 16 Maart ook nog eens in het voor programma van niemand minder Wesley Bronkhorst,
Wat geweldig en ik zeg u deze dame heeft het ook wel verdient.
Deze nuchtere dame die  met beide beentjes op grond staat gaat nu voor een groot plubliek in ijzenDoorn optreden
Na meis je laat mensen altijd genieten , dit gaat jou zeker weer gebeuren.
Heel veel succes en geniet er heerlijk van……

 

Gradje van Vugt

Een ode aan jou,
Zo heet de nieuwe singel van de Osse zanger Gradje van vugt  die zijn singel op 18 november 2018 in een gezellig Cafétje in Oss ter gehore bracht , met vrienden en collega’s .
Het was een volle bak.
Grad die zelf al jaren fan was van Koos Alberts  waarvan we dit jaar helaas afscheid van moesten nemen,  Bracht hem op het iedee om een singel ter nagedachtenis van Koos uit te brengen.
Grad ook een een goede band had met Koos ,Hij verteld voor mij gevoel neem ik zo afscheid van een goede vriend, vergeten worden zal hij zeker niet.
Ook hoop ik dat de radio zenders de singel goed opnemen , al denken ze maar aan koos.
Dus Nederlandstalige radio zenders ,wilt u fysiek graag het nummer hebben neem dan even via Facebook even contact met hem op. 
Hier vind u de link na zijn facebook.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100003952940676