Regio Artiesten Shownieuws

                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Cd presentatie van Johan moreno op 26 mei 2019

Op 26 mei 2019 is het weer zover , dan komt JohaN Moreno met een nieuwe singel uit 
na het nummer Oh, blijf bij me die afgelopen zomer uitkwam ,De single is wederom geproduceerd door Kees Tel. “Oh, Blijf Bij Me” is een bewerking van “Sometimes”, een grote hit van het Britse synthpop duo Erasure uit 1987, waarvoor Johan samen met Kees Tel de Nederlandse tekst schreef. 
De singel wordt goed ontvangen  en veelvuldig gedraaid.
Meer info over zijn nieuwe singel binnenkort 
En we  gaan zeker weer luisteren en wensen `johan heel veel succes.

Tino Martin geeft 8 juni een concert in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Het wordt de grootste show uit de carrière van de zanger, nadat hij eerder twee keer de Ziggo Dome uitverkocht. De kaartverkoop van het stadionconcert is direct gestart via deze website.

“Als kleine jongen heb ik natuurlijk wel eens gedroomd van een eigen stadionconcert. Maar dat dit echt werkelijkheid gaat worden op 8 juni maakt me ongelooflijk trots en dankbaar. En ook nog eens op zo’n iconische plek als het Olympisch Stadion in Amsterdam, waar de grootste popconcerten hebben plaatsgevonden. Ik kan niet wachten er een onvergetelijke dag van te maken met mijn fans.”

Geen zin om met de auto of het openbaar vervoer naar het stadion te gaan? Gelijk heb je! Met een georganiseerde busreis van Event Travel stap je namelijk voor de ingang van het stadion uit.

Bestel hier de tickets voor Tino martin,s concert
 https://www.eventtravel.nl/evenement/3868/concert-tino-martin           
 

DEN DUNGEN – Na het grote succes van afgelopen jaar zal aanstaande zaterdag, 30 september, de tweede editie plaatsvinden van “Den Dungen Zingt Hollands”. Dit grote feest rondom het Nederlandstalige lied staat wederom op de planning van de Jacoba Hallen aan de Hooidonksestraat. Vorig jaar september was het feest met 1300 bezoekers uitverkocht, de organisatie hoopt dit jaar weer op hetzelfde aantal feestgangers.  “Natuurlijk hebben wij van afgelopen jaar geleerd, elke editie moet beter zijn dan de laatste” legt de organisatie uit. “Vorig jaar hebben we een vroege september editie gehad waar het weer fantastisch was, de temperatuur was ook in de late avonduren nog hoog, eigenlijk iets te hoog. Vandaar de keuze dit jaar voor eind september. Als het goed is liggen de temperaturen dan iets lager, waardoor het ook binnen optimaal vertoeven is. Vanuit bezoekers is er verder de vraag gekomen naar een ‘normale garderobe’ (in plaats van kluisjes) en aan een aantal statafels waar men drinken op kwijt kan. Beide verzoeken zijn gehonoreerd. Met deze lessen en de ervaringen van vorig jaar zal op 30 september het spreekwoordelijke dak er weer af gaan.  Variatie  Om variatie te houden en ervoor te zorgen dat zaterdag een heus knalfeest wordt, zullen diverse artiesten het podium betreden. Speciaal voor deze avond zal onder andere Roy Donders naar Den Dungen komen, met zijn eigen stijl een garantie voor feest. Wat te denken van Snollebollekes, met hits als ‘Links Rechts’, ‘Springen Nondeju’ en niet te vergeten zijn grootste hit ‘Vrouwkes’ een absolute feesttopper. Natuurlijk kunnen twee artiesten de avond niet vullen, zij krijgen verder gezelschap van Wesley Klein, Jeffrey Heesen, Jaman, Kapalone, Jimmy Geerts en Mario Mulder. Maar liefst 8 artiesten, 1 podium, 1 locatie en hopelijk 1300 enthousiaste feestgangers… Er zijn nog kaarten te verkrijgen!  De voorverkoop van deze avond is al van start gegaan, kaarten zijn verkrijgbaar bij: DIO Drogisterij en Cafetaria ’t Hofke in Den Dungen, alle Primera winkels in Nederland en online via www.zingthollands.nl voor €15 per stuk!Den Dungen kan weer feesten!DEN DUNGEN – Na het grote succes van afgelopen jaar zal aanstaande zaterdag, 30 september, de tweede editie plaatsvinden van “Den Dungen Zingt Hollands”. Dit grote feest rondom het Nederlandstalige lied staat wederom op de planning van de Jacoba Hallen aan de Hooidonksestraat. Vorig jaar september was het feest met 1300 bezoekers uitverkocht, de organisatie hoopt dit jaar weer op hetzelfde aantal feestgangers.

“Natuurlijk hebben wij van afgelopen jaar geleerd, elke editie moet beter zijn dan de laatste” legt de organisatie uit. “Vorig jaar hebben we een vroege september editie gehad waar het weer fantastisch was, de temperatuur was ook in de late avonduren nog hoog, eigenlijk iets te hoog. Vandaar de keuze dit jaar voor eind september. Als het goed is liggen de temperaturen dan iets lager, waardoor het ook binnen optimaal vertoeven is. Vanuit bezoekers is er verder de vraag gekomen naar een ‘normale garderobe’ (in plaats van kluisjes) en aan een aantal statafels waar men drinken op kwijt kan. Beide verzoeken zijn gehonoreerd. Met deze lessen en de ervaringen van vorig jaar zal op 30 september het spreekwoordelijke dak er weer af gaan.

Variatie

Om variatie te houden en ervoor te zorgen dat zaterdag een heus knalfeest wordt, zullen diverse artiesten het podium betreden. Speciaal voor deze avond zal onder andere Roy Donders naar Den Dungen komen, met zijn eigen stijl een garantie voor feest. Wat te denken van Snollebollekes, met hits als ‘Links Rechts’, ‘Springen Nondeju’ en niet te vergeten zijn grootste hit ‘Vrouwkes’ een absolute feesttopper. Natuurlijk kunnen twee artiesten de avond niet vullen, zij krijgen verder gezelschap van Wesley Klein, Jeffrey Heesen, Jaman, Kapalone, Jimmy Geerts en Mario Mulder. Maar liefst 8 artiesten, 1 podium, 1 locatie en hopelijk 1300 enthousiaste feestgangers… Er zijn nog kaarten te verkrijgen!

De voorverkoop van deze avond is al van start gegaan, kaarten zijn verkrijgbaar bij: DIO Drogisterij en Cafetaria ’t Hofke in Den Dungen, alle Primera winkels in Nederland en online via www.zingthollands.nl voor €15 per stuk!

      Zangeres Yosee uit weer de studio in                              

       
Zangeres Yosef duikt binnenkort weer de studio in voor haar nieuwe singel , die in het voorjaar uit zal komen  .

Met haar laatste singel staat zij ook nog steeds in de hitlijsten.
Het gaat  gewoon weg supergoed met deze zangeres.
Het nieuwe nummer wat zal uit komen zal een uptempo nummer worden ,wordt weer lekker swingen en natuurlijk moet dit ook een klapper worden, maar we houden je op de hoogte wanneer deze zal uit komen , dus kunt u nu nog genieten van haar vorige singel hier onder……..

 

Het feest van het jaar komt er weer aan!!!!!!!!!!!!!!!!


 
Nog een week of 7 te gaan, en dan gaat de boel weer los  in Cafe  het kloosterzicht in gemonde
Mensen ieder jaar maar dan ook 1x per jaar is het een groot feest bij de feestzanger Kapelone ,Het dak gaat er dan ook af , een heerlijk volle zaal ,geweldige artiesten en natuurlijk gezelligheid.
En  ook zal Kapelone ook zijn nieuwe singel laten horen, en hem kenende zal het weer een knaller zijn.
Wil je er bij zijn bestel snel je kaarten .
Ik zeg alleen zin in een feestje ,dan moet je op 13 januari hier bij zijn ….

Tot dan

Sheréna Tilborghs

Ze is mooi ,Ze  presenteert heerlijk een evenement aan elkaar, en ze heeft een geweldige stem.
Maar dat niet alleen nu staat ze op 16 Maart ook nog eens in het voor programma van niemand minder Wesley Bronkhorst,
Wat geweldig en ik zeg u deze dame heeft het ook wel verdient.
Deze nuchtere dame die  met beide beentjes op grond staat gaat nu voor een groot plubliek in ijzenDoorn optreden
Na meis je laat mensen altijd genieten , dit gaat jou zeker weer gebeuren.
Heel veel succes en geniet er heerlijk van……

 

Gradje van Vugt

Een ode aan jou,
Zo heet de nieuwe singel van de Osse zanger Gradje van vugt  die zijn singel op 18 november 2018 in een gezellig Cafétje in Oss ter gehore bracht , met vrienden en collega’s .
Het was een volle bak.
Grad die zelf al jaren fan was van Koos Alberts  waarvan we dit jaar helaas afscheid van moesten nemen,  Bracht hem op het iedee om een singel ter nagedachtenis van Koos uit te brengen.
Grad ook een een goede band had met Koos ,Hij verteld voor mij gevoel neem ik zo afscheid van een goede vriend, vergeten worden zal hij zeker niet.
Ook hoop ik dat de radio zenders de singel goed opnemen , al denken ze maar aan koos.
Dus Nederlandstalige radio zenders ,wilt u fysiek graag het nummer hebben neem dan even via Facebook even contact met hem op. 
Hier vind u de link na zijn facebook.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100003952940676