Waardering richting regio artiesten events van de artiest

Wij staan altijd klaar voor een luisterend oor ,ook naar de beginnende maar ook wat langer in het vak zittende artiesten.
We luisteren na ze , en geven graag mening en advies .
De artiest moet natuurlijk moet natuurlijk wel zijn eigen gang gaan , maar over dingen aanpakken benaderen van pluggers advies dat geven we graag zo.
Onze vriend inmiddels (zijn hele familie trouwens) vroeg ook ons wel eens om raad, en dan lees je dit mooie bericht terug , en dat doet ons deugd daar doen we het voor.
guus-doggen2

Zoals al eerder vermeld wil ik jullie graag voorstellen aan de groep, voor mij belangrijke, personen die mij gaan helpen om van mijn 1e cd presentatie een mooie avond te maken.
Vandaag wil ik jullie voorstellen aan Marianne Trum en haar man Sjack Trum. Marianne en Sjack zie ik sowieso altijd als ik naar Langstraat fm ga waar Marianne altijd paraat staat met haar foto camera om leuke momenten vast te leggen voor Regio Artiesten Events.
Marianne is ook diegene die mij heeft aangemoedigd om nog een stap te zetten…..maar daarover binnenkort meer!!
Tijdens mijn cd single presentatie van 11-2-2017 zullen Marianne en Sjack samen vele mooie, leuke, bijzondere fotomomenten vastleggen.

Mijn dank is GROOT!

Guus