Artiesten nieuws

De verrassing was groot toen Mike Versteeg afgelopen zondag (30-aug-2020) verscheen tijdens de voetbal en beker wedstrijd Voorwaarts – Kampong. Hij werd opgewacht door zijn platenlabel en toegesproken door Ronald Visch in het bijzijn van zijn familie, team en aanwezigen.
Zie: https://www.youtube.com/watch?v=npyFg1ALld8

De track ‘Bella Donna’ heeft de 50.000 Views/Downloads/Streams en Verkopen aangetikt wat in Nederland goed is voor een **GOUDEN** plaat!
Mike Versteeg is met zijn andere bedrijf Vers-catering Shirtsponsor van Voetbalclub Voorwaarts uit Utrecht (www.vers-catering.nl)
De oorzaak van deze actie  is het bijzonder aanstekelijke lied Schommelen van Iwan Esseboom, Wizard & VirgilVurr. Het lied word op radio oa. gedraaid bij FunX en overige Radio & TV-Stations pikken dit lied op en geven het langzaam maar zeker meer aandacht.

Rondom het lied  “Schommelen” is nu een leuke WIN actie bedacht.
Acties en reglement:
Maak een leuk Tik Tok of Insta Reels filmpje op Schommelen (Schommelen is te vinden in de app)Uiteraard mag je het filmpje ook met je telefoon filmen en doorsturen
Een leuk TikTok-Insta Reels  dansje of meezingen op een echte schommel, verzin iets leuks en verras ons!!
Zet je filmpje online op jouw socials en tag #RoodhitBlauw
Stuur jouw opname per mail naar info@roodhitblauw.nl
Alle inzendingen worden online gezet.  (je geeft hiervoor toestemming)
Inzending sluit op Zondag 27 september 12.00
27 September 18.00 worden de 10 leukste inzendingen beloond met een mooi verrassingspakket en uiteraard een echte schommel!!
 Voorbeeldfilmpje op TikTok: 
https://www.tiktok.com/@
roodhitblauw/video/6866032357640588549?lang=en#
Zonnige Zomerhits met 16 Hollandse liedjes

Nu overal te koop o.a. Bol.com, Mediamarkt en diverse benzinepompen en ook te streamen en te downloaden!


Als de zon schijnt – Dries Roelvink 
Lekker lekker in de zon – HIKE Coverband
Trots op jou (Kroegenversie) – Ben Valkenburg 
Vrijgezel – @Dario  
Toen kwam jij – John de Bever & Anny schilder 
Alles komt goed – @DieHolländer  
Meisjes van de nacht – Edwin Roelvink
Zai Zai Zai (Summermix)- Leo Nardell 
Je bent de mijne- Frank Smeekens & Patrick Dano 
Papa, ik zie de tranen in je ogen – Frank & Jamy van Etten 
Thuis in Brabant – Margretha 
Oh me, Oh my – Hessell & Ineke 
Droom met mij – Wesley Ponsen 
Mijn vriend – Luciano Vermeer 
Fiësta Hollanda – Dennis Bax Ft. Deff Rhymzz 
Fiësta – Crazy Accordeons


HENRI VAN VELZEN WEER THUIS NA HARTOPERATIE
 
Lieve vrienden zo zit je nog geen twee weken geleden in de serre koffie te drinken zo zit je nu weer op dezelfde plek (aan de thee, koffie vind ik namelijk nu nog vies) en realiseer jij je dat ik een enorme geluksvogels ben!

Twee weken van liefde, emotie en onvoorstelbaarheid! 
Openhartoperatie 4 omleidingen waren het gevolg.

Gelukkig op tijd erbij zodat het hart geen schade heeft ondervonden 

Twee weken liefde van mijn lieve vrouw en lieve kinderen, die alleen om de beurt naar het ziekenhuis konden komen i.v.m Corona maar dit samen geweldig gepland hadden. 


 
Maar ook twee weken liefde van al die familie, vrienden, bekenden en fans die de moeite hadden genomen om een kaartje te sturen, een ballon, een fruitmand of allerlei andere cadeautjes

ECHT NIET NORMAAL Ik voelde mij de koning te rijk als er weer zo’n lieve verpleegsters van de Isala met een stapel kaartje of pakketjes mijn kamer in kwam! 

Twee weken van Emotie dat natuurlijk zeker een grote rol heeft gespeeld bij mij en mijn familie van alle spanning als het allemaal wel goed zou gaan, en als het goed gaat hoe je er dan uit komt!

Emotie is ook fijn want dan kom je nog dichter bij elkaar wat de band nog sterker maakt! 

Nu ga ik tijd nemen om te revalideren, zoals het nu gaat ben ik op de goede weg en zal het niet lang meer duren of pak ik mijn dagelijkse leven weer op, waar ik vanaf nu nog meer van zal genieten dan dat ik al deed


 
Nogmaals wil ik jullie bedanken voor al die hart verwarmende lieve berichten en kaarten ballonnen enz enz

Dat heeft mij echt super goed gedaan


 
De promotie rond mijn single “Bella Balkonia” die even stil heeft gelegen, zal ook weer worden opgepakt door mijn plugger maar mijn liedje draaien op uw zender zal mij extra helpen met mijn herstel.


 
Nogmaals bedankt en een lieve groet;

Henri & Yvonne van Velzen
Op Dinsdag 22 juni bij afslag Boxtel konden de vrachtwagens waar de wagen van radionl samen met Rene karst op een parkeerplaats een heerlijke gehaktbal en een tas met wat goodies er in.
Het was warm maar er werd van de oproep na de chauffeurs was groot en werd ook echt genoten .
Een leuke actie voor hun en ook al was het warm de opkomst mocht er zijn.
HENRI VAN VELZEN GETROFFEN DOOR HARTINFARCT


 
Op dinsdagochtend ,16 juni 2020, is de Zwolse zanger Henri van Velzen na een hartinfarct opgenomen in het Isala Ziekenhuis in Zwolle.


 
Na onderzoek is gebleken dat er een hartoperatie zal moeten plaatsvinden, wanneer dit gaat gebeuren wordt eind deze week bekend gemaakt door de artsen.

Tot die tijd zal Henri van Velzen moeten verblijven in het ziekenhuis.

Henri is zelf erg geschrokken van de situatie en hoopt snel er weer bovenop te zijn, maar dit heeft zeker zijn tijd nodig. 

Zijn vrouw Yvonne zal ons op de hoogte houden en zodra er weer nieuws is omtrent deze situatie zullen wij u berichten.


 
Mede door deze situatie en om Henri de komende tijd zoveel mogelijk rust te geven na aanloop van zijn operatie en daarna tijdens zijn herstel periode, hebben wij samen besloten om de promotie omtrent zijn nieuwe single Bella Balkonia 2020 even stop
 te zetten.

Ook zal hij natuurlijk de komende tijd niet optreden.


 
Mocht u Henri van Velzen willen steunen door het sturen van een kaartje, dan is dat welkom.

Isala Ziekenhuis


 
Hoofdgebouw V

T.a.v. de Heer van Velzen

Afdeling V4.2

Postbus 10400

8000 GK Zwolle


 

 
Met muzikale groeten; 

Willem de Bie

Willem de Bie Music Promotion

Plugging & Promotie


 
Tel. Nr. +31 (0) 6 43 25 97 55

KvK:57205132

Btw:NL001190439B63

E: willemdebiemusicpromotion@gmail.com

W: www.all4youevents.nl
 

Dax wint the vioce off Holland
Eindelijk op zijn verjaardag was het zover de finale,
Alle 4 de finalisten waren zenuwachtig ,maar wat een geweldige finale.
Deze jongen van 15 houd van heerlijke rock en roll en zal best eens ver kunnen schoppen en zelfs heeft hij Danny vera mogen ontmoeten , die ook zeer onder de indruk was van Dax.
Het is een heel jaar voor bereiden voor je bij de finale bent, is het de moeite waard ? ja ….
Natuurlijk is hij nog jong maar hij zal zeker veel leren , dat vind ook Sanne (Miss montriol) en zal hem mee nemen op diverse tours van haar.
Na Dax wij zeggen van uit deze kant van harte gefeliciteerd met je overwinning en natuurlijk je verjaardag , and keep it rock and rolling……
Struim even you tube op en vind hier eigen geschreven nummers van Dax
https://www.youtube.com/watch?v=hMOC8RSAAXo
Enrico kondigt nieuwe single aan!


Hoewel het qua releases even stil is geweest rondom Enrico, heeft hij niet stil gezeten, Enrico was druk met vele optredens en was op zoek naar het juiste leuke liedje om in de studio op te nemen.
 
Enrico:
Door de coronacrisis heb ik wat meer tijd gehad om mij bezig te houden met het zoeken naar een nieuw liedje, Ik heb een lied gevonden dat dicht bij mijn succesingle “Ik denk na” ligt, het ritme en uitvoering benaderen deze track. Mijn label Rood-Hit-Blauw zal dat weer landelijk voor me uitbrengen en ism Score Promotions gaan promoten.
 
Op woensdag 24 Juni is het zover en presenteert Enrico zijn nieuwe single
“Alleen met z’n tweeen” aan het grote publiek.
Rondom deze datum volgt meer nieuws over “Enrico” en zijn nieuwe single
Mobiele DJ steelt oranjeharten in Oudheusden en Heusden
HEUSDEN – De Oranjelaan in Oudheusden wordt op Koningsdag bijzonder ingekleurd. In een voormalige carnavalswagen, vandaag Koningswagen, rijdt de mobiele dorps-DJ Theo van de Wiel door het dorp. “Het doel is om de bewoners en ondernemers in deze moeilijke tijden een hart onder de riem te steken.”
Hans van den Eeden 27-04-20, 20:48

Plots staat de wagen stil. Uit het niets galmt de meezinger “Eens zijn we allen samen” van Ad Siemons. Deze muzikale groet is tot hilariteit bestemd voor Tiny en Thea Kwaks. Opgeschrikt komen bewoners vaak gekleed met een toefje oranje massaal naar buiten. Op veilige anderhalve meter afstand blijft men voor de deuropening staan. Deinend gaan handen de lucht in. Er wordt geklapt en meegezongen. 
,,We zijn totaal verrast en weten niet waar we dit aan verdiend hebben”, aldus Tiny Kwaks. Trots vertelt ze, dat de Oranjelaan bij een nationaal feestje altijd volledig op zijn kop staat. Met name tijdens een voetbalwedstrijd zijn alle huizen oranje versierd. Door de Corona is het even niet zo.”
Daarna rijdt de Koningswagen verder. Dit om ruim dertig adressen in Oudheusden en Heusden aan te doen. Hierbij is speciale aandacht voor de medewerkers van de Coöp. ,,Hartelijk dank voor de kanjers van de supermarkt”, aldus Van de Wiel. Naast DJ is hij initiatiefnemer. Bij het lied “17 Miljoen mensen” zingen klanten mee en applaudisseren. Door de kleine colonne wordt regelmatig onverwacht stilgestaan. Pal achter de DJ wagen volgt de wagen van de Stichting Woonveste die deze actie ondersteunt. Duidelijk is dat het oranjegevoel niet onopgemerkt voorbij gaat. Bewoners komen massaal naar buiten. 
Emotioneel
Met “Leef als de morgen niet bestaat” van Hazes staat de Margrietstraat op zijn kop. Het is aangevraagd door Erwin en Patty Lobe. ,,Het is een leuk nummer met voor ons een duidelijke betekenis. Het is een fantastisch initiatief van Buurt Bestuurt.” In andere straten volgen bemoedigende liedjes. Het lied “The show must go on” werkt emotioneel op een toevallige fietser. ,,Op deze koningsdag maak ik vanuit Den Bosch een tochtje. In alle dorpen is het stil. Deze tekst raakt me emotioneel”, aldus Wim van Uggelen.
 Fenna Verharen krijgt als voorschot op haar verjaardag van aankomende woensdag alvast “Lang zal ze leven” gezongen. Sharon Passon in de Tullensstraat wordt op het lied “Bij ons in Brabant” van René Schuurmans getrakteerd. Aan de Kasteellaan bij het huis van Yvonne Brouwer wordt het lied “Brabant” van Guus Meeuwis royaal meegezongen. Emotioneel en dankbaar neemt Toos Trimbosch, pal voor haar seniorenwoning het lied “Samen zijn” van Willeke Alberti in ontvangst. In de vesting Heusden is het door de toeristen een drukte van jewelste. Een lange sliert wacht voor de Heusdense ijssalon. Daarna wordt er op de stoepen van de Botermarkt het ijsje opgegeten. 
Bijzonder
Met wat gemanoeuvreer wordt café Concordia, Bakkertje Deeg en de IJssalon aangedaan. Op de Vismarkt wordt door velen met de hand op het hart het “Wilhelmus” gezongen. Naast geplande bezoeken is er ruimte voor improvisatie. Tot hilariteit wordt bij het Leugenbankje op het Burchtplein spontaan het lied “Mijn Dorp” van Wim Zonneveld gedraaid. Ook wordt aan de Demer plots stilgestaan bij buren die ruim 1.5 meter van elkaar afzitten. 
De organiserende stichting Buurt Bestuurt Oudheusden kan samen met Woonveste terugkijken op een bijzondere Koningsdag.
William burg

Sja heugelijk nieuws voor de Familie Burg.
Er is namelijk een nieuw wondertje op komst.
William en Ellen verwachten in oktober hun kindje.
wij feliciteren natuurlijk hun beiden en de kinderen .
taak als grote zussen komt in oktober erbij.
Dus geniet van de zwangerschap

Zangeres Yosee 10 jaar in het vak

Je gelooft het niet maar de tijd vliegt.
Yosee (jose van uden} zit nu 10 jaar in het vak , maar hoe is die liefde ontstaan?

Zangeres Yosee 10 jaar in het vak

Je gelooft het niet maar de tijd vliegt.
Yosee (jose van uden} zit nu 10 jaar in het vak , maar hoe is die liefde ontstaan?

José van Uden, Yosee, geboren op 10 januari 1970 in
‘s-Hertogenbosch. Altijd als kind al gefascineerd door de muziek en won op jonge leeftijd al veel talentenjachten.
Yosee zingt Nederlands & Engelstalig en is daardoor een geweldige Allround zangeres.
Met 12 singels inmiddels heeft ze haar naam gevestigd in de muziek wereld.ze staat ook met diverse bekende nederlanderse op het podia,wie had dit kunnen dromen .
Maar dit laat Yosee niet voorbij gaan , en wilt dit graag met haar fans en liefhebbers van haar nummers graag vieren, en daar kunt u bij zijn.
Er zullen diverse artiesten optreden waaronder,Charelle ,Jefrey heesen,Frank van eten en Henk bernard en nog vele meer.
Je kan er bij zijn maar bestel je kaarten snel, want dit feestje kan je niet missen.