Pluggers nieuws

Rood-Hit-Blauw Persbericht.
Corne Delanos laat lied ‘Voor Sonja doe ik alles’
van Highway opnieuw glimmen !
Het oppoetsen van oude klassiekers is tegenwoordig de
normaalste zaak van de wereld. Ook Corne Delanos is overstag
en brengt bij zijn nieuwe platenlabel Rood-Hit-Blauw de
Highway evergreen ‘Voor Sonja doe ik toch alles’ in een
verfrissend jasje uit. Corne kan zich van vroeger nog goed
herinneren dat hij met z’n vader naar optredens van Highway
ging als ze in de buurt van Tilburg kwamen. Het nummer ‘Voor
Sonja doe ik alles’ is hem altijd bijgebleven. Samen met Wilbert
Pigmans is hij om tafel gaan zitten en dat heeft geresulteerd in
een nieuwe muziekband. Qua tekst zijn er een paar aanpassingen gemaakt om er een
persoonlijk tintje aan te maken. Daarom is de titel ook ‘Voor jou doe ik toch alles’
geworden.
Corne: ‘Eigenlijk is de tekst bedoelt voor mijn vriendin Dewi waar ik ondertussen al
een kleine tien jaar mee onder 1 dak woon. De opnames vonden plaats bij de Music
Experience Studio in ’s Hertogenbosch. Binnen een half uur had ik het nummer
ingezongen en ik ben erg blij met het uiteindelijke resultaat. Tijdens de clipopname
bleek het nummer een schot in de roos. Vrijwel iedereen kent het nummer van weleer
en als dat een voorbode is van wat nog gaat komen, heb ik geen klagen. Het lied nodigt
mensen uit het mee te zingen.
Dat het niet bij deze single gaat blijven is een feit. Corne is voornemens om toch wel
een stuk of 3 producties per jaar te lanceren. Tot nu toe vertolkte hij tijdens z’n
optredens allemaal covers. De 45- jarige entertainer uit Tilburg denkt dat het
toevoegen van eigen liedjes aan zijn repertoire alleen maar leuker gaat worden. De
eerste keer dat het publiek zijn nieuwe liedje kan horen zal zijn op 23 juli tijdens de
kermis editie van Corne Delanos and Friends bij Café Taverne in Tilburg. In het
gezelligste café aan de Bredaseweg zal Corne worden bijgestaan door een aantal
collega-artiesten waaronder Frank Smeekens.
De CD single ‘Voor jou doe ik toch alles’ vanaf 20 juli 2022 verkrijgbaar. De videoclip
zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien
zijn.
Corne Delanos ‘Voor jou doe ik toch alles’.….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!
Link naar muziekportals: https://lnk.fu.ga/cornedelanos_voorjoudoeiktochalles
Link naar videoclip: volgt nog
Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/corne-delanos/
Voor de redactie(s):
Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T: 06-21265490
RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

Dordtenaar Nicky Baegen ook actief op
Rood-Hit-Blauw Producties

 
 
De uit Dordrecht afkomstige Nicky Baegen is door zijn vader in de muziekbusiness beland. Zijn vader speelde destijds in het welbekende Calypso Show Orkest en hielp hem bij het maken van de juiste keuzes. Rood-Hit-Blauw producties is verheugd met de uitbreiding van zijn stal met deze goede zanger uit Dordrecht.
 
Nicky Baegen:
Ik ben onlangs op kantoor in Nijkerk geweest en daar werd ik allerhartelijkst ontvangen door de eigenaar Ronald Visch. We hebben diverse zaken doorgesproken. Ook mijn nieuwe aanstaande single passeerde daarbij uiteraard de revue. Ronald heeft mij het vertrouwen gegeven en ik heb besloten mijn aan te sluiten en mijn nieuwe single onder Rood-Hit-Blauw Producties uit te brengen.
 
De single van Nicky zal 21 september a.s. verschijnen. Rondom die tijd volgt er meer nieuws over de single.
 
Boekingen Nicky Baegen 
Platenmaatschappij & Distributie: Rood-Hit-Blauw info@roodhitblauw.nl 
T: 06-21265490
 
 Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via: www.roodhitblauw.nl / of youtubekanaal: roodhitblauw
 

 

 

 
Persbericht RoodHitBlauw

Zangeres Daniëlle Wijkstra wil het allemaal!

Rood-Hit-Blauw producties (Ronald):
Daniëlle Wijkstra is geboren in Groningen en woonachtig in het dorp Peize. Van jongs af aan staat het leven van Daniëlle al in het teken van muziek. Daniëlle is opgegroeid met Nederlandstalige muziek en haar droom was om op het podium te staan. Ze is een zangeres die het maximale uit haar zangcarriere wil halen en uiteraard gaan wij haar daarbij ondersteunen.
Haar 4e single is toepasselijk getiteld “Ik wil het allemaal”
 
Daniëlle:
Ik ben erg blij om te kunnen vertellen dat ik de keuze heb gemaakt voor het platenlabel Rood-Hit-Blauw Producties. Mijn volgende single is in aantocht op dit label. Op advies van mijn manager Hans Beumer zijn we een gesprek met Rood-Hit-Blauw aangegaan. Het gesprek en de uitleg over het label gaf mij een goed gevoel.
Ik wil mijn zangcarriere in Nederland graag nog meer uitbreiden. Dit label heeft de contacten in de muziekwereld en is ook erg actief op sociale media. Ik verwacht dat deze keuze mij verder gaat helpen.
 
De single van Daniëlle Wijkstra – Ik wil het allemaal zal op 24 augustus verschijnen.
 
Boekingen & Informatie: www.roodhitblauw.nl/artiesten/danielle-wijkstra/