Pluggers nieuws

Pluggers nieuws 2021
we gaan weer van voor af aan beginnen alle nieuwe singel ,s informatie van 2021
t Anthony Fokkema zet met ‘Moeder, neem deze rozen’ zijn eigen moeder in het zonnetje. Anthony Fokkema heeft speciaal voor z’n eigen moeder het gevoelige nummer ‘Moeder, neem deze rozen’, nieuw leven ingeblazen. De tekst van het door Johnny Hoes geschreven lied is exact hezelfde gebleven. Het arrangement is opgenomen met het voor Anthony gebruikelijke geluid. De credits daarvoor gaan naar Manfred Jongenelis. In overleg met z’n platenlabel Rood-Hit-Blauw is besloten om deze single enkele dagen voor moederdag te lanceren. Als er iemand is die de afgelopen 25 jaar veel voor Anthony heeft betekend, is dat z’n moeder. ‘Al die jaren ging ze mee naar zijn optredens en als straks alles weer normaal is blijft ze dat doen. Ze heeft duizenden cd’s verkocht aan zijn fans en liefhebbers van het Nederlandse lied. Om haar te bedanken heb ik dit lied speciaal voor haar opgenomen. Nadat ik haar het liedje liet horen vloeiden er natuurlijk wel een paar traantjes. onthult Anthony. Anthony: Mijn nieuwe lied ‘Moeder, neem deze rozen’ is niet alleen een hommage aan mijn moeder. Ik wil alle moeders een hart onder de riem steken en bedanken dmv dit lied. Inmiddels ligt er ook al een splinternieuwe productie op de plank, zodra het coronavirus onder controle is, wordt deze uitgebracht. Anthony heeft dit nummer, wederom opgenomen bij Manfred Jongenelis. De CDsingle ‘Moeder, neem deze rozen’ is vanaf 7 mei 2021 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Jos van de Wiel (ZizoMedia) zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn. Anthony ‘Moeder, neem deze rozen’’….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!
PERSBERICHT Datum 05 Mei 2021
SASKIA SOULFUL BRENGT OP BEVRIJDINGSDAG
“SAVE THE WORLD REMIX”
Zangeres Saskia Heijmans die bekend staat onder de artiestennaam Saskia Soulful heeft een tijdje
terug getekend op het jonge label Lumineux Music wat een onderdeel is van Future Music
Europe. Op het nieuwe label had ze een eerste nummer opgenomen met een rustige melodielijn
en waarop een tekst was geschreven in het Engels door de bekende tekstschrijver Henny
Thijssen. Een producer van Future Music Europe zag een hogere potentie als het nummer
omgezet zou worden naar een uptempo Remix. Samen met Maarten de Groot van de studio M-
Works in Enschede heeft deze producer het nummer “Save The World Remix” gemaakt.
Het resultaat mag er wezen en is een echte dance remix.
Future Films heeft er een pakkende clip bijgemaakt die de tekst versterkt en de betekenis daarvan
in beeld brengt. Bewust is er door Lumineux Music samen met Saskia voor gekozen om het
nummer uit te brengen op Bevrijdingsdag 5 mei.
Daarom dan ook is het nieuwe nummer vanaf vandaag
te zien en te horen. Samen met M-Works en het
productie team van Future Music Europe is Saskia
alweer bezig met een nieuwe single die omstreeks
juli/aug 2021 zal uitkomen.
PERSBERICHT Datum 05 Mei 2021
HET HART VAN IVANA SMEETS SLAAT OP HOL
Ivana Smeets is bekend geraakt naar haar deelname aan het programma ́Ik geloof in mij ́ en zo
leerde ze Dave van Well kennen. En vanuit daar heeft ze Dave gevraagd om een leuk nummer
voor haar te maken en dat is gelukt met het nummer “Mijn hart dat slaat op hol”.
Of het hart echt op hol slaat bij Ivana zal ze voorlopig voor haar zelf houden, want de
relatiebreuk tussen haar en Rutger moet zij eerst verwerken. Maar ik hoop nu op een eigen
carrière als zangeres. Mijn single “Mijn hart dat slaat op hol” gaat erover dat je best wel veel
foute mannen hebt, en dat je als vrouw ook gevoelens hebt. En dat ik natuurlijk niet met de eerste
de beste man ga. Daarom is dit liedje misschien wel heel toepasselijk
Ivana Smeets geboren in Roermond en tegenwoordig wonende in Beneden Leeuwen komt toch
alweer met haar derde single. Want na “Zonder jou” en “Die blik in jouw ogen” komt ze dan nu
met haar nieuwe single “Mijn hart slaat op hol” en er staan nog meer nummers in de stijgers. Ik
ben een leuke samenwerking aangegaan met Dave van Well van Dutch Artist Music uit
Nijmegen. Dus na publiciteit heeft het programma Ik geloof in mij ook nog meer opgeleverd
voor mij.
Naast het zingen heb ik nog een ander grote hobby en dat
is voetballen, zo trap ik met grote regelmaat een balletje
met mijn dames/Meiden elftal van Leones uit Beneden
Leeuwen, aldus Ivana Smeets.
Rood-Hit-Blauw Persbericht Goossen brengt Klassieker ‘Rode Rozen 2.0’ tot leven! Wie kent niet de klassieker ‘Rode Rozen’ waarmee Jantje Koopmans in 1984 landelijke bekendheid genoot. De zingende vastgoedman Goossen Luytjes uit Harderwijk, die daarnaast ook al jarenlang teamleider is bij voetbalvereniging VVOG, heeft samen met platenbaas Ronald Visch en producer Roy Otters nagekeken of dit lied ooit opnieuw was uitgebracht. Het refrein bleek wel in meerdere medleys voor te komen, maar als feestnummer in het geheel nog nooit. De knoop werd doorgehakt en Roy kreeg de opdracht om een nieuwe orkestband te maken waarin de accordeon niet mocht ontbreken. Daarmee heeft Goossen de eerste muzikale stap gezet waarvan hij nu nog niet weet hoe die eindigt. In ieder geval heeft Goossen een zangcoach in handen genomen die hem de zangtechnieken gaat leren. De aanleiding om de microfoon te pakken dateert uit het jaar 2004. ‘Ik kwam destijds in contact zanger Cock Zwanenburg die vaak feestjes op het strand organiseerde. Hij spoorde me aan om voor het publiek een lied te zingen. De menigte reageerde best wel positief. Ik had er nooit bij stilgestaan dat dit iets voor mij zou zijn. Naderhand trad ik wel vaker op in de sportkantine van VVOG, in diverse kroegjes en tijdens de buurtfeestjes’, aldus Goossen. De rode roos is tevens de leidraad in de bijzondere clip die in Harderwijk is opgenomen. Samen met zijn vrouw rijdt Goossen naar een bloemist om een bos rozen te halen. Op de terugweg naar huis valt er 1 in het water die door een jetskiër wordt gevonden. Als je wilt weten waar deze roos uiteindelijk terecht komt, bekijk dan snel de clip. De CD single ‘Rode Rozen 2.0’ is vanaf 5 mei 2021 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Wescur TCA zal ter promotie van de nieuwe single te zien zijn. Goossen ‘Rode Rozen 2.0‘….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!
Een nieuwe plaat, terug op het vertrouwde nest, en de draad weer zoals vanouds oppakken is kort samengevat wat er op dit moment rondom ‘Jason van Elewout’ speelt.
Jason:
Bij Rood-Hit-Blauw Produkties stond de deur altijd open en na een
gesprek op hun nieuwe kantoor was de klik en het vertrouwen nog steeds aanwezig. Ik vind het dan ook erg leuk om te melden dat ik terugkeer op het RHB Label. Na een uitstapje, waar ik het e.e.a. geleerd heb, zal mijn nieuwe single op 23 Juni a.s. hier weer verschijnen.
De nieuwe plaat is opgenomen in de studio van Sonic Solutions, een studio waar ik me goed voel! Naast de hoge kwaliteit die ze leveren voel ik me er prima thuis, en de afspraken worden netjes nagekomen en afgehandeld.


Rondom de release op 23 Juni 2021 volgt meer nieuws over ‘Jason van Elewout”

Sam Vanvelthoven – Als ik kon toveren
Als ik kon toveren dan was er geen pijn en als ik kon goochelen zou alles zoveel anders zijn. Daarover zingt Sam Vanvelthoven in z’n nieuwe single ‘Als ik kon toveren’. Met deze productie plukt hij de vruchten van de samenwerking tussen Manfred Jongenelis en Frank van Etten. Manfred is één van de beste producers op het gebied van Nederlandstalige muziek. Frank hoeft zich maar te verdiepen in een onderwerp en bedenkt de mooiste teksten. Als Sam kon toveren zou hij als eerste de corona verbannen zodat alles weer normaal wordt. Na z’n deelname aan The Voice Kids stroomden de boekingen binnen. Niets stond meer in de weg om z’n droom waar te maken om door te breken in artiestenland…..totdat Covid-19 zijn intrede deed. Alles ging op slot met alle gevolgen van dien. Gelukkig hoeft het 13-jarige talent z’n boterham er nog niet mee te verdienen.
Sebastiaan – Angeline
Sébastiaan heeft met z’n fonkelnieuwe single ‘Angeline’ een echte oorwurm in handen.  Na de stevige gitaarintro, ingespeeld door Marcel Fisser, ondergaat het nummer na ongeveer 20 seconden een ware metamorfose. Zelfs Sébastiaan was verrast nadat hij de demo die door Frank Verkooyen was gemaakt, voor het eerst te horen kreeg. De basis van het nummer heeft Sébastiaan zelf gelegd. Ook de tekst heeft hij eigenhandig geschreven. ‘Terwijl ik met het liedje bezig was op de computer stond de televisie ook aan. Ik hoorde op een gegeven moment dat men het over de jarenlange ruzie had tussen Bonnie St. Claire en Peter Koelewijn. Omdat Peter 80 jaar werd leek het hem een goed plan om deze vete bij te leggen. Ik was benieuwd naar het aantal liedjes dat Peter had uitgebracht en kwam tijdens het scrollen de naam Angeline tegen. Die naam heb ik dus van hem geleend en heb vervolgens de verhaallijn op ‘haar’ gaan schrijven’, verklaart Sébastiaan. 
MANNES – SLUIT IK MIJN OGEN

Na het succes van de single ‘Breng Mij Haar Terug’ werd er reikhalzend uitgekeken naar de nieuwe single van Mannes. Deze is nu een feit en heet ‘Sluit Ik Mijn Ogen’. Manfred Jongenelis is verantwoordelijk voor de kristalheldere productie, en ‘Sluit Ik Mijn Ogen’ is een prachtige single geworden. Mannes’ goede vrienden Harm Wolters (Ancora) en manager Henk den Draaier hebben achter de schermen volop meegeholpen met de totstandkoming van deze nieuwe release. ‘Sluit Ik Mijn Ogen’ is de eerste single op Mannes’ nieuwe label CD Hamster Music en hiermee heeft Mannes zijn team compleet om zijn carrière naar een hoger plan te tillen. De tekst handelt over moederliefde, waardoor deze single naadloos aansluit bij de komende moederdag op 9 mei a.s.
PERSBERICHT Datum 29 April 2021
CHRISTIAAN HULSEBOS KOMT MET NIEUWE SINGLE EN
SPECIAAL VOOR ZIJN FANS EEN BONUSTRACK.
De in Groningen geboren Christiaan Hulsebos timmert alweer een aantal jaren als solo artiest aan
de weg en is een zanger met vele talenten, die net als menig artiest niet kan wachten om weer op
dat podium te staan, en voor een volle zaal zijn nummers ten gehore te brengen.
Christiaan komt met een nieuwe single genaamd; “Kon jij maar altijd bij me blijven” die hij
samen met Kees Tel heeft geproduceerd. Met Kees werkt hij al lange tijd samen, ondanks dat
Christiaan op Aruba woont. Dit nummer lag al een tijdje op de plank te wachten op het juiste
moment om uit gebracht te worden. Nu acht Christiaan de tijd rijp om te gaan knallen met dit
heerlijke up- tempo nummer, hiermee is het typische Christiaan Hulsebos geluid weer terug.
Voor zijn fans heeft hij als bonustrack het nummer “Laat je tranen vrij” erop gezet, een
nummer wat nog nooit is uitgebracht door Christiaan, maar wat een zeer gewaardeerd nummer is
en hij vaak wordt verzocht om het prachtige nummer te zingen tijdens zijn optredens. Zoals de
titel al doet vermoeden vloeien de tranen dan ook rijkelijk bij het publiek.
Hij komt met regelmaat terug in Nederland en als hij er dan toch is pakt hij graag de microfoon
want het bloed kruipt toch……..
Zolang Christiaan deze passie blijft voelen voor muziek blijft hij lekker doorgaan met prachtige
nummers te maken.
Rood-Hit-Blauw Persbericht Echte vriendschap als vaccin! René Becker vertaalt in z’n nieuwe single ‘Echte Vrienden’ het gevoel van vriendschap in een lied. Volgens René is deze persoonlijke boodschap niet onder woorden te brengen. Hij gunt iedereen een vriend voor het leven met deze muzikale boodschap. De tekst heeft René samen geschreven met producer Niels Lingbeek. Een single waarin de samenhang tussen René zijn herkenbare stem, piano en de door Hubert Heeringa ingespeelde saxofoon op een treffende manier zijn neergezet. In eerste instantie was het de bedoeling om deze na de zomer van 2020 uit te brengen, maar vanwege de pandemie is dan nu het moment! ‘Het nummer is gebaseerd op echte vriendschap. In deze bizarre tijd van nu besef je pas wat echte vriendschap is. Omdat de vooruitzichten de komende maanden er gunstig uitzien, lijkt het mij juist nu tijd om de single te lanceren. Het wordt zonnig weer, de terrassen gaan (deels) weer open en we zijn allemaal toe aan een positief geluid. Dit blijkt ook uit de aanvragen voor toekomstige boekingen. Inmiddels is het begrip “wanneer het weer kan feest” in mijn agenda de nieuwe trend. Nog onbekend is wanneer dat dan zal plaatsvinden, maar in het eerste weekend dat het weer mag, zal het dak er daar afgaan’, vertelt René enthousiast. Voor de opname van de clip toog René samen met regisseur Piet- Cees van der Wel naar de studio van Jeroen Russchen. En met het gegeven dat de productie van ‘Echte vrienden’ heeft plaatsgevonden in de Mastersoundstudio van Niels Lingbeek, blijkt ook hieruit het belang van ‘Echte Vrienden’ nogmaals. De CD single ‘Echte Vrienden’ is vanaf 28 april 2021 verkrijgbaar. De videoclip zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.
PERSBERICHT Datum 26 April 2021
DAVE GROENENDIJK VRAAGT ZICH AF “WANNEER ZIT ZE VOL”
De in Barneveld wonende Dave Groenendijk is een allround zanger en werd geboren in
Amsterdam maar groeide op in omgeving het Gooi. Met zijn ruime ervaring met optredens op
podia en in cafés zingt hij een breed repertoire aan liedjes van de jaren 70 tot heden.
Dave Groenendijk is een zanger die er een feestje van kan maken. Klein van stuk maar groot in
stem. Al een tijdje liep een producer van Future Music met het idee om iets te gaan doen met
Dave Groenendijk. Hierop zijn er gesprekken geweest met als resultaat dat Dave Groenendijk
met zijn nieuwe nummer “Wanneer zit ze vol” uitkomt onder het label van Double You Music
NL. De productie is gemaakt in de studio van ANRO Productions in Apeldoorn, het arrangement
en de tekst is bedacht door Roy Otters, Mike van der Laan en Wesley. Voor de clip tekende de
The Clip Academy die er weer iets moois van hebben gemaakt.
Dave Groenendijk is een hardwerkende zanger entertainer O.a. bekend van, “Dat is nu voorbij”
“Een wereld van dromen” “Dit ritme” “Alleen voor jou” “Geen dag voorbij” en een nieuwe
versie op de hit van Dirk Meeldijk “Ik hou van het leven” komt nu dus met zijn nieuwe nummer
“Wanneer zit ze vol”. Een lekker in het gehoor liggend nummer wat over een dame gaat die de
meeste mannen onder de tafel drinkt, dus vandaar de titel “Wanneer zit ze vol”
Met ‘Je Vader En Moeder’ presenteert de uit ’s Hertogenbosch afkomstige Ricardo Hanenberg een geweldige opvolger van zijn debuutsingle ‘Alles Heeft Een Tijd’,  waarmee hij zich vorig jaar goed in de kijker wist te spelen. De nieuwe single is een heerlijke gezellige foxtrot waarin een prominente rol is weggelegd voor de saxofoon. De productie lag wederom in handen van Randy Watzeels, die de song componeerde en de tekst werd door Ricardo zelf geschreven. ‘Je Vader En Moeder’ is dan ook een uitstekende meezinger welke zonder twijfel goed ontvangen zal worden door de doelgroep.
Om het visueel kracht bij te zetten nam Ricardo Hanenberg natuurlijk ook een videoclip op, die volop te zien is op de bekende clip kanalen. 
André Kooistra, de feestzanger uit het Noorden en bekend als “ zingende brandweerman “ komt ook dit keer met een knaller van een single , getiteld ‘Vier Elke Dag’
Een mooie opvolger voor ‘Werelddag’ waarmee André onlangs goed wist te scoren. Bij het horen van de eerste klanken wordt je gelijk vrolijk. Een feestnummer die lekker mee te zingen is en dat is waar het André om te doen is; mensen vrolijk maken en laten meezingen met zijn vrolijke nummers. Met ‘Vier Elke Dag’ gaat dit zeker lukken.
‘Vier Elke Dag’ is het levensmotto van André. Ondanks tegenslagen, zou je alles uit het leven moeten halen en elke dag moeten vieren, soms met een lach, soms met een traan. Zeker in tijdens als deze, zie je des te meer hoe relatief alles is. Nu ligt de nadruk hierop. Het is niet alleen een boodschap voor nu, maar zeker ook voor later als alles weer normaal is, volgens André.
‘Vier Elke Dag’ is geschreven door Pascal de Vormer en P. Pruysenaere (het pseudonymn van de hitschrijver van o.a. Gerad Joling en Koos Albert Peter de Wijn). Dit duo heeft al meerdere nummers voor André geschreven.
De productie is in handen van Dylan van der Feen werkzaam bij The Office Studio. De promotie van vier elke dag, wordt verzorgd door Casper Janssen Music Promotion en de single verschijnt via CD Hamster. Voor meer info en boekingen: www.andrekooistra.nl of check zijn Facebook.
iemand Anders’ is het nieuwste wapenfeit van rijzende ster Evert van Huygevoort. Wederom geproduceerd door Sonic Solutions, waardoor deze single een superstrakke productie heeft meegekregen. Evert’s herkenbare stemgeluid doet de rest en hiermee heeft hij een knaller van een hit in handen.
Evert van Huygevoort mag gezien worden als een van de meestbelovende zangers die Nederland momenteel rijk is. Zijn liedjes zijn dermate populair dat ze veelvuldig op de Nederlandse radio zenders te horen zijn en op YouTube en de streaming sites behalen ze hoge aantallen.
De prachtige videoclip, gedeeltelijk geschoten in het Chassé Theater in Breda, is volop te bewonderen op de bekende clipkanalen.

Jan Koevoet – De liefde voor de muziek
Dit is de titel van de nieuwe single van Jan Koevoet, die 21 april 2021 uitkomt, en tevens ook het eerste liedje is op zijn nieuwe album “Cançó D’amor”, waarvan de release drie weken later is. “De liefde voor de muziek” is een persoonlijk en vrolijk liedje, geschreven door de zanger zelf en opgenomen in de studio van Manfred Jongenelis in Etten-Leur. Het album “Cançó D’amor”, met 20 eigen liedjes, verschijnt als aanloop naar het jubileum “Jan Koevoet – 20 jaar”, dat gevierd wordt met een theaterconcert op zaterdag 9 oktober 2021
Corry Geerlings – Ik zou alles willen geven
Corry Geerlings is het wachten beu en wil net zoals vrijwel iedere artiest weer gewoon aan de slag om de normale gang van zaken te kunnen doen. Z’n nieuwe single ‘Ik zou alles willen geven’ is één van de onlangs opgenomen tracks. ‘Het idee om dit van oorsprong Duitstalig nummer om te toveren in het Nederlands is afkomstig van mijn moeder. De tekst is geschreven door mijn plaatsgenoot Wim Roeffen. Hij is in Limburg een bekend persoon in de muziekwereld. Zijn oeuvre is breder dan alleen carnavalmuziek, vandaar dat hij zich wil gaan richten op het schijven van Nederlandstalige liedjes. Wim heeft in Limburg al veel onderscheidingen in ontvangst mogen nemen en hoopt nu de rest van Nederland te veroveren met zijn geweldige teksten’, aldus Corry.
PERSBERICHT Datum 23 April 2021
JORDI PLEIJSIER VINDT HET ‘GEK GENOEG”
De in Kampen wonende Jordi Pleijsier is al lag geen onbekende meer in het wereldje. Hij zingt al
vanaf jongs af aan en deed dit op zijn slaapkamer, totdat hij besloot het podium op te gaan en
mensen te vermaken. Inmiddels is hij 24 jaar en na veel optredens gedaan te hebben komt hij dan
nu met zijn debuutsingle “Gek genoeg” uit.
Het nummer “Gek genoeg” past zeker in deze tijd die ook gek genoeg is voor veel mensen en
zeker in de artiestenwereld. En nu er straks weer wat meer mag, komt deze tekst ook nog eens
goed uit. Op advies van Roy Otters van ANRO Productions tijdens de opnames van zijn nieuwe
single Gek genoeg, is hij in contact gekomen met Double You Music NL. Deze verzorgen nu
zijn management en de start van een nieuwe carrière is gemaakt
Op dit moment ben ik nog niet echt een BN-er, maar een bekende Kampenaar ben ik al wel een
beetje. Ik heb wel eens geprobeerd om mijn eigen nummers te schrijven, dat is iets wat ik nu nog
erg lastig vind. Ik blijf proberen. Natuurlijk hoop ik dat ik nog echt beroemd ga worden. Mijn
grootste droom is dan ook om eens Ahoy of het Gelredome vol te krijgen.
Stef Ekkel is mijn grote voorbeeld, hij heeft mooie en gevoelige nummers én feestnummers.
Toen ik net met zingen bezig was, leerde ik hem kennen
en zong ik al zijn liedjes mee. Mijn grote wens is om in
de toekomst een duet met hem te zingen laat Jordi weten.
De nieuwe videoclip van zijn nummer “Gek genoeg” is
opgenomen door The Clip Academy.
PERSBERICHT Datum 21 April 2021
GANSIE & KADISSIE HEBBEN VOLGENS BEAU OP RTL 4
EEN HIT MET ‘WIJ WILLEN FEESTEN
Marco de Gans en Kadisja Frederiks ofwel Gansie & Kadissie zijn de Corona helemaal zat en
willen weer feesten, net als de rest van Nederland en brachten dit nummer “Wij willen feesten”
uit wat zelfs in de uitzending van Beau van Erven Dorens op RTL 4 te horen en te zien was
Marco liep al tijden met het idee om het nummer “Can’t take my eyes off you” van Frankie Valli
te coveren en die in een zomers jasje te steken. Hij hoefde niet lang na te denken over met wie hij
dit zou willen opnemen, want er kwam maar 1 naam op bij hem en dat was hartsvriendin Kadisja
Frederiks die hij al haar hele leven lang kent. Kadisja en Marco zijn beiden niet vies van een
geintje en hebben altijd de grootste lol om alles, dus het idee om het in het Hollands te doen met
een grappig tintje was snel geboren. Marco heeft samen met een oude kameraad van vroeger,
Dennis van der Velde, in 1 avond de tekst op het nummer geschreven. De muziek komt uit de
studio van Roy Otters. Roy heeft samen met Joey Martina, een geweldig muzikant in de Reggae
en Latin wereld, de live ingespeelde blazers en koren verzorgd. Een unieke samenwerking tussen
deze 2 vakmannen. En het resultaat mag er zijn.
Marco de Gans, nu al ruim 35 jaar hoofdzakelijk actief in de carnavalswereld en die we kennen
van o.a. het nummer Balle in me buik en Oh Heideroosje die hij destijds beide in een nieuw jasje
stak.
Kadisja pakt met regelmaat tijdens feestjes de microfoon
en zingt de sterren van de hemel. Daar is het gelukkig niet
bij gebleven. Zo heeft zij mee gedaan aan het programma
‘Op zoek naar Evita’. Zij heeft daar de kwart finale gehaald.
Ook was zij deelneemster in de verkiezing K2 zoekt K3.
En enige jaren geleden vervulde zij een rol in de volksopera
van de Utrechtse wijk Ondiep, waar zij geboren en
getogen is.
PERSBERICHT Datum 22 April 2021
Gerry Holland krijgt Douze Points in zijn eigen Songfestivalliedje
Vorig jaar dacht Gerry Holland een leuk hitje in handen te hebben, doordat het Eurovisie
Songfestival in Nederland gehouden zou worden, maar door de bekende Corona crisis kon dit
evenement helaas niet plaats vinden. Nu 1 jaar later zitten we jammer genoeg nog steeds in de
crisis, maar kan dit mooie evenement toch plaats vinden. Reden genoeg om deze single precies 1
maand voor de finale van dit grote evenement opnieuw in de promotie te doen.
“Het blijft een bizar verhaal, toch? Ik breng een klant met de taxi van Schiphol naar Rotterdam.
Komen we aan de praat over het Eurovisie Songfestival. Dat ik daar ook wel aan mee zou willen
doen. Lacht die gozer vanaf de achterbank: ach man, jij hoort toch elke dag Holland Douze
Points!?” aldus Gerry Holland. De Amsterdamse levenszanger Gerry Holland, die zoals bekend
in zijn vrije tijd ook taxiritjes doet, kan er nog altijd niet over uit. Wat een toeval!
Dit jaar gaat het Eurovisie Songfestival in Nederland wel door en zal ook wederom Jeangu
Macrooy ons land vertegenwoordigen. Gerry Holland wenst de zanger alle succes van de wereld.
Maar zelf “viert hij elke dag zijn eigen festival”, zingt hij in zijn single “Holland Douze Points”.
De tekst werd hem als verrassing toegestuurd door die toevallige klant in zijn taxi, Bas van
Vuren. En de muziek werd gecomponeerd door niemand minder dan Kees Tel van de Tel-sound
studio’s in Helmond. Met “Holland Douze Points” wil Gerry iedereen in Nederland alvast warm
maken voor het jaarlijkse muziekfestival, waaraan ons land al sinds 1956 meedoet.
In zijn nieuwe liedje maakt Gerry Holland een diepe
buiging naar alle Nederlandse sterren die ons land
ooit hebben vertegenwoordigd.
De oplettende luisteraar hoort de titels van succesvolle
Nederlandse liedjes langskomen
PERSBERICHT Datum 21 April 2021
NIEUWE SINGLE MARCO KIMSEN “DE WERELD” STRAALT HOOP UIT !
We missen het allemaal.: optredens, de heerlijke sfeer die fans maken met oplichtende aanstekers
en dan mee deinen op de muziek…
In deze popsong “De Wereld” en stijlvolle muziekvideo gaat Marco Kimsen zelf op zoek naar
die brandende “kaarsjes” en vindt ze ook. Hoop op betere tijden ! En die zijn nabij !
Tegelijkertijd is er de positieve flow bij het bezingen van de eigen liefdevolle “bubbel”.
Of de Wereld nu in “brand” staat of niet, binnen de eigen “bubbel”, de Wereld in de Wereld,
overheerst dat alles zaligmakende gevoel. Samen kunnen we “De Wereld” aan.
Bij de opname werd beroep gedaan op Eric Melaerts, Herman Cambré en Vincent Pierins, dit
zijn de muzikanten van de band Clouseau, mede door de inzet van deze mannen is het een super
mooie productie geworden. Terwijl Dani Caen zeer knappe backings neerzet. En Marco…die
geniet hoor- en zichtbaar zingend van de positiviteit die dit nummer uitstraalt. Hoop doet leven !
PERSBERICHT Datum 21 April 2021
“Feestduo De 2 V’s gaan dansen op de tafel”
De 2 vrienden Peter Vermeeren en Willem Boot hebben in 2020 hun muzikale handen ineen
geslagen en lanceerde als Feestduo ‘De 2V’s’ hun debuutsingle ‘Het is weer Carnaval‘. Helaas
gooide ook voor dit duo, Corona roet in het eten. Maar ondanks dat stonden zij wel bij TV Oranje
op een mooie 5
e
plaats in de top 1000 met dat nummer. Reden genoeg om dit jaar weer de draad
op te pakken en een 2e
feestnummer uit te brengen.
Met de titel “Dansen op de tafel” gaan zij straks zodra het weer mag de boel op de kop zetten en
zodra deze 2 vrienden dan een feestzaal betreden, zal het publiek, zelfs voordat er één noot is
gezongen, in een vrolijke stemming komen.
Hun repertoire bestaat voornamelijk uit feestmuziek, maar ze zijn er niet vies van om op de juiste
momenten Engelstalige hits te laten horen. Hun geluid zal nooit te hard of te zacht zijn, want ook
hier wordt veel zorg aan besteed. Zowel Peter Vermeeren als Willem Boot hebben een solo
verleden. De opgedane ervaringen hebben ze nu samengebundeld, wat hun optreden tot een ware
happening maakt. Alles wat uitnodigt voor een feest bezitten deze heren van nature; humor,
zangkwaliteit, onbevangenheid, charisma en een geweldige inzet.
Ze zetten met gemak kleine en grote feestzalen
op hun kop en zijn pas tevreden als hun publiek
met een brede lach op het gezicht weer naar huis
toe gaat.
PERSBERICHT Datum 16 April 2021
MET WIE GAAT ZANGER DANNY DIËGO DE STRIJD AAN ?
Danny Diëgo uit het Zeeuwse Goes gaat de strijd aan met………..
Ja hoe toevallig kan het zijn, kom je op het idee om het nummer “Ik ga leven” nieuw leven in te
blazen, komt zanger John de Bever met hetzelfde plan.
Dat vraagt om een uitdaging, en Danny Diëgo is heel benieuwd welke versie het meest door de
fans gewaardeerd zal gaan worden. Hij hoopt natuurlijk dat de kwaliteit van het nummer niet
beoordeeld wordt door de status van de artiest, hoewel hij daar wel bang voor is.
Toch heeft deze versie van “Ik ga leven” een eigen pittige zomerse klank, in combinatie met de
mooie stem van Danny Diëgo swingt twintig jaar later dit nummer weer opnieuw.
Vijf jaar lang heeft Danny Diëgo, één van de meest gefotografeerde modellen in Nederland en
België, met zijn vaste team Niels Lingbeek en Showfact vol passie zijn eigen producties
uitgebracht. Eén van zijn laatste nummers ‘Lang Leve De Liefde’ geeft hem zoveel liefde dat hij
met zijn nieuwe release steevast het feestgevoel bij ieder van ons naar boven wil halen. Direct
een goed gevoel van herkenbaarheid en feelgood op hoog niveau. Voor een nacht vol van
romantiek en Spaanse klanken van muziek haalde Danny Diëgo de mosterd bij een mega
swingend nummer uit 2000. Rob Van Daal en vele andere scoorden er een bom van een hit mee.
Het origineel werd geschreven door Rinus Ponsen.
Wanneer je behoefte hebt aan een zonnetje in huis, is
er geen betere zanger dan Danny Diëgo. Met zijn altijd
stralende humeur, charmante verschijning en vrolijke
muziek weet hij steeds opnieuw een zonnige sfeer neer
te zetten.
Nieuwe single van Gio van Veen een onvervalste evergreen 
 
De jonge talentvolle zanger Gio van Veen geboren en getogen in de volkswijken van Arnhem. 
Dat verklaart meteen  zijn ongekende en unieke voorliefde voor het levenslied. 
Uit de bekende Pro Music studio in Eemnes komt het geluid van de nieuwe smartlap, producer Richard Poot heeft met vele bekende artiesten gewerkt maar ontdekte het levenslied in de stem bij Gio en besloot met hem aan de slag te gaan.  
Hierbij kwam de evergreen van Johnny Hoes “Een roos kan niet zonder zonneschijn” weer tot bloei door het  aparte stemgeluid van Gio kreeg het een frisse dimensie. 
Met de steun vanuit zijn team van het Hollands geluid  en promotor Jeanette de Wit 
Is Gio klaar om zich aan Nederland te laten zie
Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties zit al vanaf de tijd dat er nog cassettebandjes werden gemaakt in de muziekwereld. Er werden cassettebandjes op de markt gebracht die vol stonden met Nederlandstalig repertoire. Als beginnend ondernemer was hij vaak te vinden op braderiën. In die tijd bestond deze handel hoofdzakelijk uit onbespeelde- en bespeelde cassettebandjes. In het begin van de jaren 80 werd de compact disc geïntroduceerd. Vanaf dat moment werd de vraag naar muziekdragers nog groter. Ronald vestigde zich op de Bazaar in Beverwijk om aan de vraag van de klanten te voldoen. Daarnaast startte hij een eigen muzieklabel. Omdat Ronald ze een stuk goedkoper aanbood dan in de reguliere winkels ging zijn handel als warme broodjes over de ‘toonbank’. Hij besloot daarna om de labelnaam Discount Music te veranderen in Rood-Hit-Blauw Producties. Ronald opende een groothandel in cd’s en dvd’s in Amersfoort. Dit was succesvol totdat deze markt totaal instortte vanwege de digitale opmars. 
 
‘Ik besloot het roer om te gooien en me nog meer te verdiepen in het uitbrengen van muziek op het label Rood-Hit-Blauw. Daaruit bleek er vanuit de artiesten behoefte te zijn om voor hen de release, de boekingen en de promotie te verzorgen. Voor een aantal behartigen we nu ook het management. Mijn vriendin Marja Willems regelt de creatieve taken en bied veel onndersteuning. De laatste tijd hebben zich een ongekend aantal nieuwe artiesten verbonden met RHB. Kortom… Rood-Hit-Blauw is een snel groeiend label en uw partner van A tot Z’.
PERSBERICHT Datum 17 April 2021
JEAN CORVERS IS BLIJ MET ZIJN NIEUWSTE SINGLE
“MENSEN VAN DE REIS”
Jean Corvers uit Landgraaf is heel blij met zijn allernieuwste single “Mensen van de Reis!”
Ik zag prachtige oude foto’s van reizigers met paard en wagen. Stoer, strak in pure eerlijkheid en
in armoede trokken ook mijn voorouders door het land. Trots op hun overlevingsdrang en liefde
voor hun gezin. Niet wetend of de dag van morgen een centje werd verdiend om zonder honger
de dag door te komen. Leven in het vuur van verlangen, het geluk en een lach aldus Jean
Cörvers. Ik schreef dit lied als ode voor mijn ouders, voorouders en ieder ander mens van de reis,
of het nu een Circus artiest, Kermis exploitant, Woonwagenbewoner, Zigeuner of Ambulante
handelaar is maakt niet uit. Iedere reiziger, creatieveling, ondernemer is net als de clown in het
Circus op zoek naar de lach van zijn publiek. Het zijn winnaars, het zijn kanjers met een groot
hart van liefde.
Fenneke Zonnebeld liet ik mijn tekst en de daarmee verbonden oude foto’s zien. Ze luisterde naar
mijn simpele gitaar uitvoering opgenomen met mijn telefoon. En zij was meteen enthousiast over
mijn nieuw gecomponeerde lied. Ze speelde het lied op haar keyboard en maakte er een heel leuk
arrangement van en nam daarmee een eerste demo voor mij op. In een spontane samenwerking
zijn we de Studio ingegaan in Keulen/ Köln. In de
opname studio van AM Music trof ik in de persoon
Andreas Melzer een ware multi muzikant met een
verbazingwekkende drive en gevoel voor muziek.
Fenneke zong de backingvocals.
Ik ben blij dat ik iedereen weer kan verblijden
met een productie uit het hart, en wat zou het
mooi zijn als wij dit straks weer live mogen
doen op een terras, indien de coronamaatregelen
versoepeld worden en dit mogelijk zou maken.

Leo Nardell – Laila is haar naam
Zeg je Leo Nardell, dan vervolg je meestal met ohja….dat is die zanger die een lied heeft gemaakt over het prachtige zigeunermeisje Zai. Dit nummer ‘Zai Zai Zai’ is tot op de dag van vandaag nog één van z’n allergrootste hits. Nadat Leo de demo van z’n nieuwe single ‘Laila is haar naam’ beluisterde vond hijzelf dat deze nog beter was dan z’n klassieker ‘Zai Zai Zai’. ‘Ik ben hier zo blij mee. Je kunt je niet voorstellen hoeveel inspiratie mij dit geeft om de komende jaren gewoon door te gaan met de weg die ik samen met Manfred Jongenelis, Frank van Etten en Robby Langendorff aan het bewandelen ben. Iedereen heeft z’n eigen kwaliteiten. Manfred en Frank waren van mening dat hij een vrolijke single moest uit brengen en hadden al een opzetje gemaakt waar volgens Leo alles op en aanzit. ‘Ze hadden een aantal dingen uit m’n leven gepakt en mijn hele biografie onder de loep genomen. Omdat ze wisten dat ik de gipsy stijl hoog in het vaandel heb staan kreeg Zonzo Basily de opdracht om de gipsygitaar partijen in te spelen. Ik weet zeker dat, als de kroegen en terrassen open waren,  iedereen deze knaller luid zou meezingen.

Tiffany Oosting – Waarom zie j mij niet meer staan
Op 12-jarige leeftijd dook Tiffany Oosting The Boom! Music studio van Frank Verkooyen in om haar allereerste plaatje ‘Deze rozen zijn voor jou’ op te nemen. Inmiddels staat de teller van het talentvolle zangeresje uit Emmen bijna op 16 jaar. Ze vond het de hoogste tijd om weer iets van zich te laten horen. Omdat Tiffany zich erg thuisvoelde bij Frank twijfelde ze geen moment om nu wederom bij hem een nummer te gaan inzingen. ‘Ik gaf aan dat ik iets in de stijl van André Hazes wilde hebben. Mijn debuutsingle was meer gericht op het ‘kinderachtige’ genre van Jantje Smit. Ik wilde dat de mensen nu met meer gevoel naar m’n nieuwe lied moesten gaan luisteren. Ik heb Frank de vrije hand gegeven om iets te produceren. Ik sprak met hem af dat ik m’n mening zou geven als ik bij hem in de studio was. Als ik iets niet mooi vind, zeg ik het ook gelijk. Nadat ik de demo hoorde was ik meteen enthousiast. Ik weet nog dat ik riep….”JA….dit wordt mijn liedje”. Dat past echt bij mij’, glundert Tiffany.
JOEY OERLEMANS – UITZICHT

Met de single ’Uitzicht’ presenteert de in Hoogerheide geboren zanger Joey Oerlemans een nieuwe single waarmee hij een compleet nieuw geluid laat horen. Voorheen voornamelijk actief in het genre “feestmuziek” kiest Joey nu voor het serieuzere Nederlandstalige popgenre. Vanwege zijn stemgeluid werd Joey benaderd door componist Harry de Rooij om de single ‘Uitzicht’ op te nemen. Onder leiding van de gerenommeerde producer Patrick Schouten kwam ‘Uitzicht’ tot stand. De single handelt op sublieme wijze over de actualiteit waarin we leven.  
Een nieuwe feestact en concept op Rood-Hit-Blauw.
Stilstaan is geen optie hier ga je op springen, feesten, gabberen en los! Dik & Gezellig!
 
Dik & Gezellig is een Feestact en 5-mans formatie  (4 zangers en een DJ). Een nieuw ontwikkeld concept waarbij het spektakel begint bij binnenkomst en het feestje na de 1etonen losbarst!
 
Rood-Hit-Blauw:
De boys van Dik & Gezellig hebben al jaren ervaring opgedaan als Dj’s en hebben geleerd hoe je een feestje bouwt. We hebben i.c.m. met Lukassen Producties (Boekingskantoor) en Dik & Gezellig de planning en route voor 2021 uitgewerkt. Ik beloof een ieder die dit gaat zien of boeken feestgarantie……Als ik kippevel krijg en niet meer stil kan zitten dan is er iets gaande!! Voor ons label is Dik & Gezellig een waardevolle aanvulling en uitbreiding en verwachten we heel succesvol te kunnen zijn, zeker zodra de corona regels het weer toelaten.
 
De nieuwe single is getiteld: Boeruh! En zal op 5 Mei a.s. uitkomen.
Een speciale datum voor een speciale single !! 
Rood-Hit-Blauw Persbericht Jos van Schaaik wijkt met ‘1001 Nachten’ af van z’n tot nu toe uitgebracht repertoire Jos van Schaaik moest onlangs een belangrijke keuze maken met welke platenmaatschappij hij in zee zou gaan. Geruime tijd werkte de uit Utrecht afkomstige entertainer samen met Arjan Mulder die onder het label Sterren Music zijn reeds uitgebrachte singles uitbracht. Omdat Arjan gestopt was met zijn muzikale activiteiten moest Jos op zoek naar een andere betrouwbare partner die op dezelfde voet als Arjan werkte. Een aantal bevriende zangers moedigden hem aan om met Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw in gesprek te gaan. Jos en Ronald bleken dezelfde visie te hebben en besloten een samenwerking aan te gaan. De eerste productie die op 14 april 2021 verschijnt is het vrolijk klinkende nummer ‘1001 Nachten’. Traditiegetrouw vond de opname plaats bij Sonic Solutions in Roosendaal. Omdat Jos een keer iets nieuws wilde proberen vroeg hij aan producer Joris van Dijk of hij tekstschrijver Hans Louws wilde vragen of hij z’n medewerking wilde verlenen aan een nieuwe single. ‘De teksten uit de pen van Hans vind ik leuk. De verhaallijnen én de melodielijnen spreken mij erg aan. In een telefoongesprek met Hans gaf ik aan welke richting ik op wilde. Drie dagen later ontving ik de demo van ‘1001 Nachten’. De vrolijke klanken van de accordeon zorgen voor het zomerse gevoel dat het nummer uitstraalt’, meent Jos. Totdat de coronacrisis toesloeg had Jos best veel optredens. Het ging zelfs zo voortvarend dat hij z’n vaste baan had opgezegd en zich wilde focussen op z’n zangcarrière. Financieel hield hij dat vol tot november 2020. Jos: ‘De bodem van mijn spaarrekening was in zicht. En oom van mij heeft me aan een leuke baan in een kaasfabriek geholpen. Daar bedien ik een robot en dagelijks met veel plezier naar het werk. Voorlopig ben ik daar nog wel onder de pannen’. De CD single ‘1001 Nachten’ is vanaf 14 april 2021 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Robert Vegt, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn. Jos van Schaaik ‘1001 Nachten’…….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!
PERSBERICHT Datum 14 April 2021
Jos Bosma komt met prachtige single “Jij laat mij leven”
Jos Bosma uit Leiden komt met een nieuwe single ”Jij laat mij leven” wat over het leven van
hem en zijn nieuwe partner gaat, wie kan zoiets beter schrijven en produceren als Frank van
Etten. Ze laat letterlijk de zon weer schijnen voor mij nadat ik vele donkere dagen heb
meegemaakt na mijn scheiding, maar sinds ik haar ben tegen gekomen lacht het geluk mij weer
toe. En dat heeft Frank van Etten omgezet in een lied voor mij en zo is dit lied geboren.
Jos Bosma uit Leiden timmert flink aan de weg want na, “Want Zij” – “Bekijk ’t Maar” – “Ik
Ben Je Prooi”- ” Voorbij “ – “Jij bent alles” en “Fantastich” komt deze Leidsche zanger alweer
met zijn 7e officiële single, met de titel “Jij laat mij leven”.
Dit nummer wat ook op zijn album komt te staan wilde hij pas uitbrengen na de Coronatijd, maar
omdat dit zo lang duurt en hij zich toch wil laten horen heeft Jos Bosma besloten om “Jij laat
mij leven” uit te brengen
Jos Bosma, de zanger zong vroeger zo nu en dan met vrienden op feestjes of in de kroeg.
Vanaf 2017 heeft hij het zingen serieus opgepakt na
aandringen van een goede vriend, dus ben ik enorm
trots waar ik nu sta, bijna 4 jaar later breng ik mijn
7
e
eigen single en staat er een album in de wacht om
uitgebracht te worden.
Met “Jij laat mij leven” start Jos Bosma na alle
stille maanden i.v.m. het Corona Virus het voorjaar
van 2021 en werkt hij hard toe naar een prachtige
zomer met liefde van zijn nieuwe partner en mooie
liedjes. Als dan de optredens ook weer mogen kan
zijn jaar helemaal niet meer stuk, aldus een trotse
en gelukkige Jos Bosma
oossen maakt zijn debuut op 
Rood-Hit-Blauw label!

Goossen Luytjes is voor velen een bekend gezicht op de Nederlandse vastgoedmarkt. In de vrije tijd die hij heeft is hij teammanager van VVOG 1. Een leven zonder voetbal is voor Goossen niet denkbaar. Op dit moment timmert hij hard aan de weg met zijn ‘uit de hand gelopen’ hobby, het zingen van het Nederlandse repertoire.
 
Onlangs kwam Goossen per toeval in contact met Rood-Hit-Blauw. Dit, onder Nederlandstalige artiesten bekende platenlabel, was op zoek naar een nieuwe locatie die nog meer aansloot bij haar wensen.
 
Harderwijker Goossen Luytjes:
Het toeval kan soms leuke dingen op je pad brengen. Ik had al langer de wens een liedje op te nemen in de studio. Nadat ik Ronald sprak over een nieuw kantoor en zijn werkzaamheden vernam ik dat Rood-Hit-Blauw ook veel Nederlandse artiesten onder zijn hoede heeft. 
We zijn terecht gekomen in de studio van Anro Produkties (Roy Otters) en daar is een lang gekoesterde wens m.b.t. een bepaald lied in vervulling gegaan. Ik kan al wel vertellen dat iedereen dit lied kent en hopelijk ook mee gaat zingen.
 
De single van Goossen zal op 28 April a.s. verschijnen en dan volgt meer nieuws
Het zingen begon voor Erwin Haarmans ooit als een geintje. Nu, enkele jaren later timmert Erwin serieus aan zijn carriere als zanger.

Erwin:
Ik heb een installatiebedrijf in IJsselstein (Haarmans Installatietechniek) en daar op de bovenste verdieping van het kantoorpand is een heuse bar. Op vrijdagmiddag sluiten we daar de week af met een borreltje en komt er regelmatig een artiest langs om op te treden. De oorsprong van het zingen is ontstaan met mijn maatje zanger Hans van der Laan, het uitvoeren van samen zingen is er door het ontvallen van Hans helaas nooit meer van gekomen.  Ik heb daar de stoute schoenen aangetrokken en ook mijn eerste liedjes gezongen. Tekstschrijver Harry Gerittsen is een van de regelmatige gasten en het is Manfred Jongenelis die mijn eigen liedje opnam en mij adviseerde eens met Rood-Hit-Blauw produkties rond de tafel te gaan om het daar uit te brengen. 
Ik heb inmiddels met Rood-Hit-Blauw produkties gezeten en na ons gesprek is de keuze niet moeilijk. Ronald is bevlogen en heeft in 30 jaar een schat aan ervaring opgedaan, hij stamt al uit de casettebandjes tijd grapt hij. Ik ben enthousiast over de samenwerking en verheug me op de leuke dingen die we tot stand gaan brengen.
 
Ronald (RHB): 
Het is een eer om te zien dat de Rood-Hit-Blauw stal’ zo snel groeit, we steken enorm veel uren in ons label en de artiesten en dat betaalt zich uit. Onze contacten en relaties breiden zich steeds verder uit en na de verhuizing naar ons nieuwe kantoor hebben we nog meer mogelijkheden om artiesten goed te ontvangen. Erwin is de laatste; een mooie aanwinst voor onze stal en er lopen nog een aantal gesprekken met leuke andere artiesten en acts, waarover binnenkort meer.
PERSBERICHT Datum 10 April 2021
RENE KOOIJ ZINGT SPECIAAL LIED OVER ZIJN OUWE!!
René Kooij de zanger/entertainer en tevens DJ in hart en nieren uit Purmerend komt binnen korte
tijd alweer met een 4e single, deze keer een bijzonder nummer met als titel “Ouwe”
Dit is een nummer die ik al jaren in mijn bezit heb, en ik vond het tijd worden deze uit te
brengen, ik weet zeker dat heel veel mensen die het horen dit op zichzelf kunnen betrekken.
De passie voor muziek is mij door mijn vader bijgebracht en ik groeide op met de plaatjes van
Willie Alberti, Johnny Jordaan, Tom Jones en Engelbert Humperdinck.
Samen met mijn vader trokken we met een Volkswagen bus en aanhanger van feest naar feest om
al die enthousiaste mensen te vermaken, ik stond tijdens verjaardagen, feestjes en partijen al snel
in de schijnwerpers en wist al vanaf jongs af aan als DJ iedereen in de juiste stemming te brengen
potverdikkie wat was dat een mooie tijd’.
Nu kom ik dus met een single over mijn pa met de titel “Ouwe” wat een opvolger is op mijn
vorige singles “De liefste ma” en “Hij weet het allemaal weer zo goed” en mijn kerstsingle “Met
Kerst Hoef Je Niet Alleen Te Zijn“ Deze singles stonden allemaal in de Tv Oranje Top 1000, en
ik hoop natuurlijk dat ook vele zenders dit nummer “Ouwe” zullen gaan draaien, aldus René

Marlous – Dromen komen uit
De droom die leek niet uit te komen, maar in 2018 was het dan eindelijk zo ver! Niet één maar gewoon twee kloppende hartjes in de buik van Marlous! Over deze gebeurtenis heeft zij destijds samen met Frank van Etten een liedje geschreven die vervolgens in de studio van Kees Tel werd opgenomen. In eerste instantie was het de bedoeling om deze prachtige persoonlijke ballad als track te plaatsen op een nog te verschijnen album, maar samen met haar man Arnold heeft ze de knoop doorgehakt en verschijnt dit lied als single. De aanleiding om deze single te lanceren heeft ook te maken met de vele reacties die ze nu nog steeds krijgt van voornamelijk moeders die het liedje hadden gehoord in één van haar vlogs. Inmiddels zijn m’n twee zoontjes Darren en Brice al ruim twee jaar. Omdat ik nog steeds vragen kreeg waar ze dat betreffende liedje konden beluisteren, leek het ons nu, in deze coronatijd’ een mooi gebaar om het nummer nu uit te brengen’, onthult Marlous.

Harry Verbeucken en Frank Verkooyen – De zelfde plek
Een kleine 6 jaar geleden schreef Frank van Etten een waanzinnige tekst voor Harry Verbeucken. Niet veel later besloot de zanger uit Beekbergen het zingen op een zijspoor te parkeren. Het concept bleef vervolgens op de plank liggen. In 2017 pakte Harry de draad weer op en maakte met producer Frank Verkooyen plannen om zijn hobby nieuw leven in te blazen. Dat resulteerde in een aantal nieuwe singles. Als Harry iets aanspreekt wil hij dat meteen uitwerken en uitbrengen. Dat geldt ook voor z’n allernieuwste duetsingle ‘De zelfde plek’ die hij samen met Frank Verkooyen heeft opgenomen. ‘Het nummer kan over een vriend of vader gaan, maar bijvoorbeeld ook over de liefde’, meent Harry.
Johnny Valentino – Mi amore
Afgelopen maand brachten we reeds het geweldige nieuws dat Johnny Valentino een samenwerking is aangegaan met de bekende producer/songwriter Laurens van Wessel. Laurens heeft vele hits op zijn naam en is o.a. bekend als producer van Frans Bauer en vele andere artiesten. De nieuwe Johnny Valentino sound is onmiskenbaar te horen bij de eerste vrolijke klanken van zijn nieuwe single ‘Mi Amore’. Laat de zomer maar beginnen, met alle terrassen hopelijk open, want met deze plaat ga je helemaal uit je dak! Het super catchy refrein laat je verlangen naar zon, zee, strand en uiteraard een nieuwe zomerliefde. Johnny Valentino, the singer from Rotterdam, ras entertainer, Mister Las Vegas hoopt met ‘Mi Amore’ eindelijk op een grote landelijke doorbraak.  Zijn 25e single is dan ook een jubileum.
RAYMON HERMANS brengt op donderdag 8 april zijn nieuwe single ‘Diamant’ uit. Na een periode van muzikale stilte is hij weer helemaal terug.
Raymon: “Het afgelopen jaar was muzikaal gezien even stil. Toen de wereld plotsklaps veranderde was ik het zelf ook even kwijt. Nieuwe muziek die ik wilde releasen paste niet in de tijdsgeest en heel eerlijk, mijn motivatie werd ook flink onderuit gehaald.
Ik heb bewust geen nieuwe muziek uitgebracht tot ik mezelf weer gevonden had, mijn mindset op het goede niveau was en ik weer zin had om te schrijven en te produceren.
En dat is gelukt. Ik heb opnieuw ontdekt wat voor muziek ik wil maken en daarvan is ‘Diamant’ het eerste resultaat. Ik spreek en zie veel mensen wie ook in zo’n rollercoaster van emoties hebben gezeten, niet lekker in hun vel zitten, een lage eigenwaarde hebben en vaak zich laten meeslepen in de waan van de dag. Eigenlijk is dat nergens voor nodig, een beetje bewustwording van jezelf is al genoeg. Ik vind dat iedereen een Diamant is, ieder op z’n eigen manier. De ene nog ruw en de ander al helemaal geslepen, maar dat is het mooie van het leven.”
‘Diamant’ is een echte feel good track, dansbaar en bevat een vernieuwende sound.
2021 staat voor RAYMON HERMANS in het teken van nieuwe muziek en (hopelijk) later dit jaar weer shows.
Rood-Hit-Blauw Persbericht Feest DJ Danny debuteert als zanger met ‘Er even tussenuit’ ‘Een feest zonder Danny ken nie!’…..dat is de kreet die Feest DJ Danny al meer dan 10 jaar van het dak schreeuwt als hij feestgangers een fantastische avond bezorgt. Omdat de 37-jarige entertainer uit het Gelderse plaatsje Tolkamer zelf ook de liedjes uit volle borst meezong had hij al snel in de gaten dat zingen niet z’n sterkste kant was. Toch liet hij het er niet bij zitten en ging op zangles. Inmiddels heeft Danny een aantal zangtechnieken onder de knie en weet hij wat hij kan. Elke dag ontdekt hij nieuwe kwaliteiten en dat was dan ook meteen de reden om een eerste eigen single op te nemen. Kwaliteit is ook iets dat bij Danny hoog in het vaandel staat. Hij werkt samen met Boekingsbureau Lukassen Produkties uit Nijmegen en kwam totdat Covid-19 zijn intrede deed, wekelijks in contact met artiesten die tussendoor gingen optreden. Het viel Danny op dat er grote verschillen waren in de muziekbanden die gebruikt werden. ‘Nadat een zanger uit Arnhem z’n kunsten vertoond had vroeg ik hem waar hij z’n liedjes had opgenomen. Ik was op zoek naar het bedrijf achter die banden waarvan alle verhoudingen goed waren. Dat bleek Sonic Solutions uit Roosendaal te zijn. Ik heb vervolgens producer Joris van Dijk benaderd en opperde mijn ideeën om een single op te nemen. Ik had al een melodielijn in gedachten en vertelde dat ik een simpele tekst wilde hebben. Ik gaf hem verder de vrijheid om alles uit te werken. Joris heeft Pascal de Vormer gevraagd om de tekst te schrijven. Ik was erg blij met het nummer die de titel ‘Er even tussen uit’ meekreeg’, glundert Danny. In een eerder stadium besprak Danny z’n plannen om een lied op te nemen al met Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw. Ik heb destijds met Ronald afgesproken hem terug te contacten zodra ik mijn eigen single had opgenomen. In het vervolggesprek werd mij duidelijk dat Ronald net zo bevlogen is met zijn label als ik als DJ en zanger. De klik en eerlijkheid is voor mij belangrijk. Ik ga met een goed gevoel deze mooie stap aan’, meent Danny. De CD single ‘Er even tussen uit’ is vanaf 7 april 2021 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Joey van Rooij (Filmcreatie), zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn. Feest DJ Danny ‘Er even tussen uit’……..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!
Rood-Hit-Blauw Persbericht Gio Swikker dendert door met ‘Laat mij maar lekker dromen’ Het SBS6 programma ‘Ik geloof in mij’ heeft voor Gio Swikker veel deuren geopend. Naast de aandacht van de landelijke media hebben ook bekende artiesten, waaronder Frans Bauer en Roy Donders, hem persoonlijk een bericht gestuurd. Zijn in oktober 2020 gelanceerde single ‘Laat je gaan’ heeft hem al een Gouden Award opgeleverd vanwege de enorme aantallen streams. Inmiddels staat de teller op Spotify al bijna op 1.5 miljoen streams en tikt de clip op Youtube ook al bijna 1.5 miljoen views aan. Daarnaast is Gio enorm populair op het platform TikTok. Ook in seizoen 2 van ‘Ik geloof in mij’ is het talent uit Den Haag wekelijks op maandagavond vanaf 21.30 uur te bewonderen. De opvolger ‘Laat mij maar lekker dromen’, die bij Rood-Hit-Blauw producties verschijnt, heeft alles in huis om het succes van ‘Laat je gaan’ te evenaren of wellicht te overtreffen. In ieder geval is Gio heel erg trots dat tekstschrijver Bram Koning en producer Marcel Schimscheimer hebben meegewerkt aan deze plaat. ‘De afsluiting van het eerste seizoen van ‘Ik geloof in mij’ vond plaats in het Ziggo Dome. Achter de schermen kwam ik Bram Koning tegen en raakte ik met hem in gesprek. Hij vertelde dat hij een leuk liedje voor mij op de plank had liggen. We hebben een afspraak gemaakt om het nummer te beluisteren. Ik was gelijk verkocht aan de vrolijke melodielijn met tropische klanken. De tekst die over mooie meiden op het strand gaat, sprak mij erg aan. Tijdens het inzingen bleek dat Marcel Schimscheimer ook aanwezig was om het geheel te componeren. Voor mij kon die dag niet meer stuk. Je wilt niet weten hoe blij ik ben met deze productie’, glundert Gio. De CD single ‘Laat mij maar lekker dromen’ is vanaf 7 april 2021 verkrijgbaar. De videoclip die in een mooie villa is opgenomen door Robert Vegt zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.
PERSBERICHT Datum 07 April 2021
Matthias Woerdman houdt van het leven!
Zanger Matthias Woerdman komt met een prachtige nieuwe single “Hou van het leven” en
houden van het leven en van feestjes, dat doet deze levensgenieter zeer zeker. Ook hij ondervindt
veel last van het Coronavirus, want zoals hij al aangaf geniet hij van alles en zeker ook van het
entertainen van mensen, dat wat nu even niet kan. Toch heeft Matthias besloten om een nieuwe
single uit te brengen met medewerking van een sponsor, waar Matthias erg dankbaar voor is. Zo
kon hij toch zijn grote passie, het maken van mooie muziek, in deze tijd blijven uitoefenen.
Het resultaat mag er zijn, een vrolijk nummer wat het zeker goed gaat doen in deze rumoerige
tijd. Met deze nieuwe single neemt Matthias ons mee naar betere tijden en in tussen kunnen we
alvast van de vrolijke klanken van “Hou van het leven”, genieten!
De verwachtingen voor zijn nieuwe singel “Hou van het leven” zijn hoog gespannen, en terecht.
Matthias Woerdman, geboren in Apeldoorn en thans woonachtig in Lochem, gaat als een speer!
Matthias timmert al en tijdje aan de weg en zeer zeker niet zonder resultaat. Zijn vorige singles
werden allemaal zeer goed ontvangen bij vele radio zenders in Nederland en België.
PERSBERICHT Datum 01 April 2021
ZANGER ENTERTAINER MARCO MARK KOMT MET 2 SINGLES UIT
De in Nieuwerbrug aan den Rijn wonende zanger entertainer Marco Mark is zeker geen nieuw
gezicht meer op de Nederlandse podia. Sinds vorig jaar is hij druk bezig met het maken van
nieuwe singles en tussen de verbouwing van de keuken door zijn er al 2 mooie resultaten uit de
muzikale hoed gekomen van Frank van Etten.
Samen met Frank zijn we druk aan het werk met liedjes voor het album, de nieuwe single en de
clip! Wat een klappers hebben we tot nu al gemaakt, super als alles klopt en de klik daar is waar
hij moet wezen. Ik ben een bijzonder mens dus kom ik ook met de release op een bijzondere dag,
1 April 2021 kom ik met mijn nieuwe single “Leugens en verhalen” en dit is zeker geen grap!!!
En als extraatje staat er ook nog een 2e
track op “Leven zonder zorgen”
Ronn Amsterdam is al jaren actief op de podia. Een entertainer die het publiek weet te verwennen met zijn liedjes.
Regelmatig scoort hij airplay op de radio zo ook met zijn singles “Als je me nodig hebt” en recent met “Een boodschap voor jou”.
Het voorjaar 2021 gaat bij Ronn de boeken in als moment van de release van zijn single “Ik wil je alles zijn”. Vrolijk Zomers en lekker in het gehoor liggend en een single die wederom de Playlisten van de diverse stations zal behalen.
Jessy Arjaans – Dat ik geen engel ben
Dat Ik Geen Engel Ben” is de nieuwe single van Jessy Arjaans. Na het succes van de welbekende track  “Hemelsblauwe ogen” is het tijd voor een nieuwe plaat met een lekker VET geluid.  Samen met Niels Lingbeek heeft Jessy een mooi lied geschreven, die echt letterlijk van toepassing is op haar drukke en vooral chaotische leven.  Deze Groningse zangeres heeft haar hart op de tong liggen en gaat als een wervelwind door het leven.  Jessy mag dan wel geen engel zijn,  maar hey, wie is dat nou wel dan? Deze plaat is weer een echte Jessy KNALLER! met een heerlijke schlager-pop sound. 
Van zijn nieuwe album ’30 Jaar’ verschijnt nu de track ‘Rocky’ op single. Deze klassieker werd in 1976 een grote hit voor Don Mercedes en is nu door Franky Falcon in een gloednieuw 2021 jasje gestoken. Al sinds de release van het album bleek dit een kneiter van jewelste en gaat nu al richting de 50.000 streams op Spotify. Het was dan ook niets meer dan logisch dat dit de nieuwe single moest worden, en hiermee wordt aan de vraag van het publiek voldaan.
Mario Veltman is zoals gewoonlijk verantwoordelijk voor de productie van deze nieuwe single, die uit lijkt te groeien tot een klassieker in het oevre van Franky Falcon. Een passende videoclip zal deze release ondersteunen.
PERSBERICHT Datum 02 April 2021
VRIJE MARKT TIEL IS SPONSOR VAN NIEUWE CD VAN
JACK VERMEULEN
Hier is dan de nieuwste single van Jack Vermeulen “Waarom Nu?”
Samen met zijn vaste producer Ronald Moonen in studio Difference heeft Jack Vermeulen er
weer een prachtige productie van gemaakt. Het gaat over een gebroken relatie “Waarom Nu?”
ga je weg, een uptempo liedje dat door de eenvoud heerlijk is om mee te zingen!
Jack Vermeulen is enorm blij omdat dit project mede is mogelijk gemaakt door de Vrije Markt
Tiel, die het Nederlandstalige lied en zenders die Nederlandstalige artiesten promoten een warm
hart toe dragen, wie kent ze niet van de vele landelijke reclames bij grote zenders. De clip is
opgenomen door William ten Kate Crossmedia. Allen hopen dat het liedje opgepakt gaat worden
en wensen iedereen veel luister plezier en gezondheid toe!
Jack Vermeulen uit Deest is zeker geen onbekende in de artiestenwereld en krijgt er een
voldoening van om mensen te plezieren, met zijn keyboard en accordeon.
Hij heeft vele liedjes uitgebracht zoals: “Van voren naar achter van links naar rechts” wat nog
steeds veel gedraaid wordt in stadions en tijdens grote evenementen. Zijn meest recente singles
zijn “If you happy” en “Mijn eigen stamcafé” en zijn laatst uitgekomen single vorig jaar “Ik raak
je niet aan” worden nog altijd goed gedraaid bij vele zenders.
Daarom was hij ook heel blij dat hij VRIJE MARKT TIEL
als sponsor mocht verwelkomen, en hem misschien nog net
even dat extra zetje kunnen geven met deze prachtige
single “Waarom nu?
Frank Hoek heeft vlinders …..! 
 
Frank Hoek heeft de afgelopen tijd niet stil gezeten. Voor de carnaval bracht hij een ode aan het Brabantse woord ‘Houdoe’ uit met ‘Ik zeg Houdoe‘, daarna kwam hij met de klapper ‘Leve de Lol‘. 
 
En dan nu zijn nieuwe hit “Zonder Jouw Liefde” is een uptempo en aanstekelijke track die door Ka$per Hits opnieuw is geproduceerd.  
De single is verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals en het nummer zal gepromoot worden in Nederland en België op vele radiozenders. Met zijn nieuwe single “Zonder jouw liefde” levert Frank Hoek wederom een veelbelovende single af die absoluut airplay verdient voor de liefhebbers van het Nederlandstalige Dance lied ! De single is te downloaden van de bekende downloadkanalen zoals Spotify en Deezer en de clip te bekijken op Youtube. 
 
Ook voor deze videoclip is weer de hulp ingeroepen van Pascal Meulenhoff 
Die ook Leve De Lol, Ja Wij Zijn Jouw Vrienden, Ode Aan André Hazes & Als De Zon Schijnt produceerde.  
PERSBERICHT Datum 01 April 2021
JOHN MELODY HEEFT VRIENDSCHAP ZONDER LIEFDE
John Melody komt met een nieuwe single getiteld “Vriendschap zonder liefde”
Ik wilde na mijn vorige singles een eigen product maken en toen is Dave van well mijn vaste
producer van Dutch Artist Music een nummer gaan maken voor mij en dat werd “Vriendschap
zonder liefde”. Dave heeft ondanks zijn medewerking aan het TV programma ‘Ik geloof in mij’
toch tijd gehad om een nummer met veel inhoud te maken waar ik als vertolker natuurlijk heel
blij mee ben hiervoor wil ik dan ook Dutch Artist Music bedanken, aldus een trotse John Melody.
John Melody is best wel trots, want nog iedere dag hoor je wel singles op de radio klinken van
deze goedlachse zanger. Na zijn ode aan Koos Alberts in 2019 en de single “Vrij als een vogel”
had John Melody vorig jaar besloten een uitstapje te doen om een soort corona lied te brengen en
dat werd “Hè hoe gaat het er mee”. Ook dat lied werd goed ontvangen en werd op diverse
zenders leuk gedraaid en nog steeds. Ondanks de Corona crisis vond John het toch tijd voor een
nieuwe single en komt dan vandaag met “Vriendschap zonder liefde” iets wat gelukkig ook nog
kan.
Ook deze single is wederom opgenomen in de studio
van Dutch Artist Music bij producer Dave van Well.
PERSBERICHT Datum 31 Maart 2021
HENK VOSKUIL BRENGT ODE AAN ZIJN OVERLEDEN VROUW MET
“EILAND IN DE ZON”
Henk Voskuil brengt op de sterfdag van zijn vrouw zijn nieuwe nummer “Eiland in de zon” uit.
Henk Voskuil, die al jaren succesvol aan de weg timmert, liep al een aantal jaren rond met het
idee om een ode aan zijn vrouw en aan de mooie tijden die zij samen beleefden op het mooie,
zonnige eiland Gran Canaria, te brengen. Het heeft geresulteerd in een verhaal waarin Henk
Voskuil de mensen mee neemt naar een stukje van zijn leven wat hem heel dierbaar was.
Een mooi, emotioneel nummer, met frisse Spaanse klanken, zodat het niet te zwaar wordt, maar
wel zo mooi en met gevoel gezongen dat het kippenvel bezorgd. Hiermee weet Henk de
gevoelige snaar te raken, met deze prachtige herinnering aan zijn lieve vrouw.
De tekst is geschreven in opdracht van Henk Voskuil door Jacqueline Hermes-de Bie, deze twee
kennen elkaar al jaren en mede daardoor kon Jacqueline haar gevoel in de tekst leggen en
aanbieden aan Henk, die gelijk helemaal tevreden was.
Henk Voskuil heeft het laten lezen door zijn kinderen
en toen de tranen waren opgedroogd gaven ze het
groene licht. Tim Hemme heeft samen met producer
Frans Vollink van studio ‘Het Atelier’ er deze prachtige
productie van gemaakt “Eiland in de zon”
Rood-Hit-Blauw Persbericht Dave Korteweg vervolgt z’n carrière met ‘Jouw Avonturen’ Een mooi vervolg op de gelanceerde single ‘Picobello’ die in 2020 uitkwam, zo omschrijft Dave Korteweg z’n nieuwe wapenfeit ‘Jouw avonturen’. Ook nu heeft Dave gekozen voor lancering bij platenlabel Rood-Hit-Blauw. De doelstelling om minimaal 1 single per jaar uit te brengen heeft hij hiermee gehaald. Dave was ervan overtuigt dat het qua Covid-19 maatregelen eind maart wel goed zou zitten en heeft dus bewust gekozen om deze single op 31 maart 2021 uit te brengen. We weten inmiddels allemaal dat de vooruitzichten steeds worden bijgesteld. Na het uitbrengen van ‘Picobello’ is de naamsbekenheid ernorm gegroeid. Ik zit nu éénmaal in die trein en die moet gewoon doordenderen. Anders is alle energie die ik samen met mijn team erin heb gestopt verloren. Dat is niet de bedoeling. ‘De geplande route gaan we gewoon vervolgen’, meent Dave. Ondanks Covid-19 gaat Dave lekker op pad met “De Muziekbus” om zo toch te kunnen optreden bij de mensen voor de deur. Via socialmedia zoals Facebook, heeft Dave al enkele boekingen mogen ontvangen. ‘Zo blijft ik ook in contact met mijn fans.’ Zij gaven ook al aan, dat ze zaten te wachten op een nieuwe single’. Die heb ik wederom opgenomen bij Sonic Solutions in Roosendaal. Pascal de Vormer heeft de tekst geschreven, waarin je wordt meegenomen in verschillende avonturen. Dat is ook te zien in de opvallende videoclip. Die 10 April word opgenomen……..Nieuwsgierig? De CD single ‘Jouw avonturen’ is vanaf 31 maart 2021 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Robert Vegt, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn. Dave Korteweg: ’Jouw avonturen’. Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!
DENNIS JONES – ALTIJD DOOR! (album)

Met ‘Altijd Door!’ presenteert Dennis Jones zijn gloednieuwe album. Dit album bevat natuurlijk de actuele hitsingle ‘Zonder Jou’ maar ook succesvolle singles zoals ‘Jij Bent Van Mij Vannacht’, ‘Nu Ga Ik Leven’, ‘Vuurwerk’ en ‘Wat Ik Ook Doe’. Het album kwam tot stand met Dennis’ vaste producer Kees Tel, die al jaren verantwoordelijk is voor het merendeel van de producties voor Dennis Jones. Opvallend is het liedje ‘Deel Van Jou’, een duet welke Dennis heeft opgenomen met zijn dochter Sophie. Binnenkort verschijnt de titelsong ‘Wij Gaan Altijd Door’ op single, en daarmee zal Dennis ongetwijfeld de hit- en playlisten in Nederland en Vlaanderen weer gaan veroveren.
PERSBERICHT Datum 29 Maart 2021
ANTOINNETTE GERMERAAD KOMT MET DEBUUT SINGLE
“LAAT JE GAAN HIER VANDAAN”
Antoinnette Germeraad uit Duiven is 22 jaar oud en droomde als jong meisje er al van om op de
planken te staan. Dat is zeker gelukt want naast vele optredens die zij al heeft mogen doen vond
ze het nu dan ook tijd voor een 1
e
eigen single. Met “Laat je gaan hier vandaan” wil zij dus
naast covers ook op het podium staan met eigen nummers.
Vanaf jongs af aan is Antoinnette Germeraad al bezig met muziek. Ik wil mensen blij maken met
mijn stem, dat is wat ze vroeger al zei. En deze gedachten zijn niet veranderd!
Haar opa zat vroeger in een band “Trio de Apollos” en toerde het hele land door. Deze passie
voor muziek heeft ze met liefde opgevolgd. Wanneer Antoinette op het podium staat denkt ze aan
niets anders meer dan performen en het publiek. Ze geniet van ieder podium. Ze wil passie
overbrengen aan het publiek! Antoinnette vrolijke uitstraling en geniet van elk moment. Muziek
is emotie, Antoinnette zegt altijd: “Je kunt een nummer pas overbrengen op je publiek als je het
zelf ook echt voelt”.
Antoinnette is performer in de breedste zin van het woord.
Van een klein kwetsbaar liedje tot een grote feestknaller,
niets is voor haar te gek!
Tijdens een studio bezoek bij ANRO Productions kwam
ze in contact met een producer van Double You Music NL
en is er besloten tot het uitbrengen van een eerste Single.
De singel is opgenomen bij ANRO door de bekende
producer Roy Otters.
Voor de clip tekende The Clip Academy NL wat een
onderdeel is van Future Films Europe
Rood-Hit-Blauw Persbericht Melvin Hoekstra brengt nieuwe single ‘Ik wil meer en meer’ uit bij Rood-Hit-Blauw Nadat Melvin Hoekstra bij Anro Productions de opnames van z’n nieuwe single ‘Ik wil meer en meer’ had afgerond kreeg hij van producer Roy Otters de tip om contact op te nemen met Ronald Visch.Dit om te bespreken of dit nummer onder het Rood-HitBlauw label uitgebracht kon worden . Omdat Melvin op doordeweekse dagen druk is met z’n werkzaamheden in de bouw kreeg hij van Ronald te horen dat hij ook in het weekend klaar staat voor z’n artiesten. Op een zondagochtend werd de platendeal in Nijkerk rondgemaakt. Dat voelde voor Melvin als ‘de kers op de taart’. Hij hoopt dat zijn doelstelling om 3 tot 4 singles per jaar uit te brengen hierdoor een stukje dichterbij is gekomen. De 27-jarige zanger uit Almelo begon twee jaar geleden om meer uit z’n hobby te halen en besloot zijn zangkunsten te vertonen op feestjes en partijen. De fotokaarten die hij achterliet op de tafels brachten hem steeds meer opdrachten. Op het podium vertolkt hij naast gezellige Nederlandstalige meezingers z’n eigen liedjes. In september 2020 dook Melvin voor de eerste keer de Anro studio in om daar het nummer ‘Als ik je daar zie dansen’ op te nemen. Omdat hem dat goed beviel toog hij onlangs weer naar Apeldoorn om een vervolgsingle op te nemen. ‘Roy weet inmiddels welke muzikale kant mijn voorkeur geniet. De melodielijn van ‘Ik wil meer en meer’, die Itiaanse klanken bevat, werd tijdens het studiobezoek door Roy bedacht. Ik heb hem aangegeven waar de tekst over moest gaan en die heeft hij ook uit z’n hoge hoed getoverd. Uiteraard ontbreekt mijn favoriete instrument, de accordeon, niet. Mijn opa speelde vroeger de mooiste melodieën op zijn accordeon. Hij heeft me daarmee besmet’, meent Melvin. De CD single ‘Ik wil meer en meer’ is vanaf 14 april 2021 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Roy Otters, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn. Melvin Hoekstra ‘Ik wil Meer en Meer’……..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Peter Beense – Is er dan niets meer
Na ‘Het voelt goed’, waarin Peter Beense met z’n dochter Melanie de goede dingen van het leven bezong, komt de rasechte Amsterdammer nu met een ballad die wankelende relaties aan de kaak stelt.  ‘Het is een gevoelig nummer met inhoud. Vooral nu zitten mensen elkaar op hun nek. In deze probleemtijd gebeuren er veel dingen in huwelijken. Het is voor velen een moeilijke periode, zeker als je thuis gesodemieter hebt. Dat zijn dingen die elke dag de waarheid zijn bij een hoop mensen. Gelukkig blijf ik daar, na een relatie van ruim 38 jaar, nog steeds van verschoond’, aldus Peter. Frank Verkooyen is verantwoordelijk voor de tekst en arrangement van ‘Is er dan niets meer’.
Maria Goosen & Friends – Joanne
Dat Maria Goosen in de Nederlandstalige muziekwereld allang geen onbekende meer is moge duidelijk zijn. Na haar deelname aan The Voice enkele jaren geleden, ging haar zangcarrière in een stroomversnelling en vele succesvolle singles brachten haar waar zij nu is. Samen met Martin Sterken werkt zij al enkele jaren aan haar songs Ze treed niet alleen maar solo op, maar ook als leadzangeres in allround band No Brakes. Met 2 leden hiervan gaat zij ook akoestisch op pad. Samen met haar “Friends” Henk van Mierlo (Basgitaar) en Frank Andriessen (Akoestisch gitaar)  heeft Maria nu een dijk van een plaat in handen met als titel “Joanne”! Een heerlijke uptempo plaat met duidelijke country invloeden. 
PERSBERICHT Datum 24 Maart 2021
DE ZANGERS VAN JBJ KOMEN MET NIEUW AKOESTICHE NUMMER
“ZOLANG HET NOG MAG”
Na het succesvolle akoestische nummer “Leun op mij” wat zij in februari 2021 uitbrachten als
eerbetoon aan de zorgverleners komen de muzikanten Jeffrey Oud, Bas Berkhout en Jeroen Aker
met dit prachtige akoestische nummer “Zolang het nog mag”
De 3 heren, op dit moment werkend onder de artiesten naam JBJ, zijn al sinds de uitbraak van het
Coronavirus lekker bezig om mooie akoestische muziek te maken. Dat leverde ook twee heel
bijzondere eigen producties op. Te beginnen met ‘Leun op mij’ van Ruth Jacott, waar zij een
aangepaste tekst op maakten om zorgverleners te bedanken voor hun tomeloze inzet. En dan nu
het nummer “Zolang het nog mag” waarbij zij een prachtige videoclip aan het strand bij het
kampvuur hebben gemaakt.
Het verhaal in deze single verteld eigenlijk wat zij gewoonweg doen, muziek maken en zoals de
titel al vermeld, doen zij dit zolang het nog mag.
Natuurlijk hopen deze 3 top muzikanten dat er
snel weer meer mag, zodat zij hun theatertour
weer kunnen oppakken
Wij willen graag iedereen uitnodigen om de clip te
bekijken, het brengt de sfeer van de wereld waarin
wij nu leven en het nummer naar voren
Rood-Hit-Blauw Persbericht Marcel van Sas zet met single ‘Zak en As’ nieuwe stap in z’n muzikale carrière! Met z’n single ‘Zak en As’ kan Marcel van Sas waarschijnlijk rekenen op veel airplay op de Nederlandstalige radiostations. Daarnaast zou dit nummer z’n naamsbekendheid behoorlijk kunnen vergroten. De 51-jarige zanger uit Zeist timmert al 10 jaar aan de weg. Tijdens de optredens zong hij bekende covers en hits van diverse Nederlandse artiesten. Een grote wens van Marcel was om ooit een eigen single op te nemen. De tip van een goede kennis om contact op te nemen met tekstschrijver Harry Gerritsen volgde Marcel dan ook keurig op. Na deze leuke ontmoeting kreeg Marcel het advies om een afspraak te maken met producer Joris van Dijk (Sonic Solutions) en met Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw. Harry had zich een beetje verdiept in het gesprek dat hij had gevoerd met Marcel. Natuurlijk kwam het sluiten van alle horecagelegenheden ter sprake. ‘We zitten zo langzamerhand al meer dan een jaar binnen. Af en toe bezoek ik met een aantal collega artiesten bejaardenhuizen, maar je wilt toch weer terug naar de normale situatie om elk weekend op de bühne te staan. Ik mis die goede tijd. M’n vaste stamkroeg is nog steeds gesloten en ik zie m’n vrienden al maanden niet meer. De tekst die Harry geschreven heeft dekt deze lading en het arrangement is nog mooier dan ik had gehoopt. Dat komt mede door de accordeonpartijen die zijn ingespeeld door Manfred Jongenelis. Ik kan niet wachten om dit lied voor een groot publiek te mogen zingen’, aldus Marcel. Dat het niet bij deze éne single blijft weet Marcel nu al. Hij heeft de smaak goed te pakken en is blij dat hij de juiste mensen heeft leren kennen die hem een stapje hoger kunnen brengen. De CD-Single ‘Zak en As’ is vanaf ’24 maart 2021 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Joey van Rooij (Filmcreatie), zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn. Marcel van Sas ‘Zak en As’……..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!
PERSBERICHT Datum 23 Maart 2021
GERT WARRING BRENGT 2 NUMMERS UIT OP VINYL EN OOK OP CD
Gert Warring is geboren in het Drentse Borger en woont sinds 20 jaar in het Twentse Reutum.
Hij heeft een echte vinyl single laten maken van 2 nieuwe nummers, tevens brengt hij deze 2
nummers op single uit. Over deze twee nummers “Etherpiraten” en “Trotse plattelanders” is
hij kort, gewoon luuster’n dan snap ie ’t wel…
Vanaf zijn jeugd is hij al groot fan van dialectmuziek. Zijn smaak is heel breed, van Normaal tot
Duo Dampo en alles wat daar tussen zit interesseert hem. Hij was nauw betrokken toen de
Drentse formatie Mooi Wark begon. Ontwierp T-shirts en schreef zelfs teksten voor de band
Dat teksten schrijven is hij eigenlijk altijd blijven doen, zo schreef hij bijvoorbeeld een clublied
voor de voetbalvereniging en een mooi carnavalsnummer.
Op latere leeftijd is hij, op aandringen van zijn muziekkameraad Jan Bos, zelf begonnen met
zingen en nummers opnemen. De nummers die hij tot nu toe heeft uitgebracht komen allemaal uit
zijn eigen pen. Hij beschrijft in zijn liedjes de alledaagse en vooral herkenbare dingen in het
leven. Inmiddels kwamen de volgende nummers al uit: “Op fietse”, “Hunebed highway”, “NL
Regelland”, “Noar huus”, “De Leeftied” en “Ruumte is rommel”.
Deze 2 nieuwe singles “Etherpiraten” en “Trotse plattelanders” zijn geproduceerd door Martin
Sterken en zoals al eerder gezegd ook te koop op vinyl voor de echte piraat of verzamelaar.
PERSBERICHT Datum 22 Maart 2021
“MORGEN WORDT HET BETER ” ZEGT JAN STAVAST UIT BORGER
Jan Stavast woonachtig te Borger in het mooie Drenthe, hoopt dat het allemaal beter gaat worden
en zingt dat in zijn nieuwe single. De titel is tot stand gekomen omdat ik vaak zeg als er iets
tegen zit “Morgen wordt het beter” en iedereen doet daarvoor zijn best. Nu in Coronatijd hopen
we toch ook dat het morgen beter wordt. Ook dit nummer komt wederom uit de studio van
Martin Sterken die ook de tekst heeft geschreven. Een prachtige productie zoals Jan zelf ook al
aangeeft.
Jan Stavast heeft een enorme passie voor zingen, dat blijkt ook wel, want dit is zijn 3e
single al
dit jaar waar hij mee komt en er komen er nog een aantal aan, vertelde hij.
Naast dat hij ondernemer is in de transportwereld, heeft hij al vele jaren muziek gemaakt in
verschillende bandjes als drummer en als zanger. Hij speelde veel op bruiloften en feestavonden.
Zoals u waarschijnlijk al wel weet is Jan Stavast zowel zakelijk maar ook als artiest een
doorpakker, want na zijn debuutsingle “Ik denk aan jou” in 2020 bracht hij de volgende nummers
“Vrienden” en “Jij bent alles” en “De Chauffeur” en nu dus “Morgen wordt het beter”
De komende tijd werken we aan meer nummers voor een volledig album. Hier heb ik heel veel
zin in en ik hoop dan ook dat dit nummer ook veel gedraaid zal gaan worden op verschillende
radiozenders.
Spang – Sinds je weg bent
Spang! geeft met ‘Sinds je weg bent’ een nieuw visitekaartje af. Met exact hetzelfde team waarmee de zanger uit Coevorden in 2020 een samenwerkingsovereenkomst sloot waarvan ‘Ochtendlicht’ het eerste resultaat was, is onlangs een lied geproduceerd die op het perfecte moment gelanceerd wordt. Volgens Spang! kan iedereen zich in ‘Sinds je weg bent’ vinden. Het komt niet vaak voor dat een tekst echt voor iedereen van toepassing is. Het onderwerp gaat namelijk over het verliezen van een liefde. Het hondje van Spang! vertolkt een hoofdrol in de videoclip. Hij is op zoek naar z’n baasje als hij van huis is. Hij komt op plekken waar Spang! in het verleden heeft opgetreden, waaronder bij Rembrandt en bij het zomerfestival ‘Drenthe aan Zee’ dat plaatsvond bij recreatiepark Ermerstrand in Erm. Flashbacks passeren eveneens de revue’, aldus Spang!
Allround Feest DJ Danny kondigt nieuwe single en mooie stap aan.

Op een feestje kwamen ze elkaar als eens tegen en was er een 1e kennismaking tussen Feest DJ Danny en Rood-Hit-Blauw producties. Danny vertelde hier over zijn vak als DJ, Entertainer en Zanger en Ronald over zijn platenlabel en de werkwijze.
Ronald (RHB)
De eerste kennismaking met Danny herinner ik me nog goed. Het was op een feestje in Brabant en ik vond hem een leuke gast, spontaan, gedreven en hij is een work-aholic. Feest DJ Danny is uniek, hij draait, zingt en entertaint.
Dus voor een feestje waar “Het dak eraf moet” is Danny erg geschikt. Het viel mij direct op dat hij de muziek naadloos aansloot bij de sfeer in de zaal. Voor ons dus een toegevoegde waarde op het label. We zien uit naar een mooie samenwerking.
Feest DJ Danny:
Ik heb destijds met Ronald afgesproken om hem terug te contacten zodra ik mijn eigen single had opgenomen bij Sonic Solutions. Mijn single ligt klaar en het vervolggesprek is inmiddels geweest. Het is mij duidelijk, Ronald is net zo bevlogen met zijn label als ik als DJ en Zanger ben. De klik en eerlijkheid is voor mij belangrijk. Ik ga met een goed gevoel deze mooie stap aan.
De nieuwe single “Er even tussen uit” wordt op 7 April a.s.
uitgebracht onder het RHB label en dan volgt er meer nieuws!
 

Davey (Busman) – Ook al wordt het later
Davey hoopt met de platendeal die hij heeft gesloten met Knock Knock Music zijn droom waar te kunnen maken. Zijn allereerste single “Ook al wordt het later” komt uit de studio van Roy Otters. Plannen voor de toekomst zijn er ook al, een lekkere zomerplaat en een kerstsingle staan al gepland voor deze jonge talentvolle artiest uit Almere. Deze prachtige midtempo plaat is er een waar Davey zijn eerste stappen op radio en tv zal maken. Een eerste indruk kan je maar een keer maken, en deze single heeft alles in zich om een onuitwisbare indruk te maken en een goede basis voor de toekomst te leggen
Marcella Tornabene wil met ‘Zo verliefd’ een trede hoger komen in de muziekwereld Zo af en toe verschijnt er een single waarvan de melodie in je hoofd blijft hangen. Dat is ook het geval als je het nummer ‘Zo Verliefd’ van Marcella Tornabene hoort. De uit Eerbeek afkomstige zangeres heeft samen met haar producer Roy Otters een Nederlandstalige bewerking gemaakt op ‘Savage love’ van Jason Derulo. Nadat Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw gevraagd werd of hij deze track wilde uitbrengen was er direct een positief antwoord. Ronald denkt met Marcella een talentvolle en gedreven artiest te hebben toegevoegd aan zijn stal. Marcella is als kind al actief bezig met zingen. Naast in een koor en een aantal bandjes te hebben gezongen pakte ze de pen ook regelmatig om voor haarzelf liedjes te schrijven. Ze bedacht er dan zelf een beat bij, nam het op, maar vervolgens bleef het op de plank liggen. Het SBS 6 TV programma ‘Ik geloof in mij’ overtuigde Marcella dat zij nu ook de knoop door moest hakken om haar passie gestalte te geven. Via LinkedIn stuurde ze een vriendschapsverzoek aan deelnemer Rutger van Barneveld. ‘Rutger accepteerde mij en ik stuurde hem een bericht of hij me tips kon geven om verder te komen in de muziekwereld. Rutger adviseerde mij om contact op te nemen met Roy Otters. Dat advies heb ik opgevolgd en binnen afzienbare tijd had ik een afspraak met Roy in zijn ANRO Productions studio te Apeldoorn. Roy gaf aan dat hij een samenwerking wel zag zitten, en tipte mij met Rood-Hit-Blauw contact op te nemen. Het warme gevoel dat zij uitstralen gaf de doorslag. Ik hoop dat ‘Zo verliefd’ mij een stapje verder brengt’, aldus Marcella. De CD single ‘Zo verliefd’ is vanaf 17 maart 2021 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Roy Otters, zal te


Henk Stelte – Grijp die kans
Dat Henk Stelte van tropische klanken houdt, blijkt wel als z’n nieuwe single ‘Grijp die kans’ door de speakers knalt. Deze keer kreeg hij de tip van z’n zwager en schoonvader om de grote hit ‘Love not war’ van Jason Derulo te gaan coveren. In de acht jaar dat Henk actief is als zanger heeft hij meerdere nummers uitgebracht die het zonnetje laten schijnen. Een goede vriend van Henk, de Utrechtse rapper ‘Laanie’, oftewel Mike van der Laan, heeft de tekst geschreven. Hij kreeg wel een aantal ingrediënten mee waarover het lied moest gaan. Het lied gaat over dat je je geliefde alles wil geven wat ze maar wil hebben. Zoals vrijwel iedereen kan Henk niet wachten op versoepelingen die het weer mogelijk maken om ouderwets op te treden. Voorlopig is dat nog niet te plannen. Tot die tijd zal de zingende bouwvakker zijn zangkunsten op de steiger moeten vertolken.
Willem Wolda en Victor Middelkoop klusssen overdag en staan ’s avonds en het weekend op de buhne.

Dat Rood-Hit-Blauw veel artiesten in zijn stal heeft is bekend. Minder bekend en belicht maar wel leuk om te melden is dat er vele beroepen schuilen achter deze artiesten. Slager, Politieagent, Schilder, Bouwvakker, Vertegenwoordiger, Tuinier, Verpleegster, Koerier, Vrachtwagenchauffeur, Kapster, Scholier, KermisExploitant en zelfs een Anesthesist. Zomaar een greep uit de beroepen achter de artiesten op dit label.
Onlangs kwam het label in contact met Willem Wolda (links) en Victor Middelkoop (rechts). Beide zijn collega’s en naast het zingen actief met hun klusbedrijven.
Zowel Willem als Victor zijn afkomstig uit Almere. Willem zingt al enige tijd en Victor maakt zijn debuut als artiest. Na hun single opgenomen te hebben bij Anro Producties in Apeldoorn werd er contact gelegd met platenlabel Rood-Hit-Blauw.
De single’s van beide heren zullen op 12 april a.s. verschijnen onder dit label en dan volgt er meer nieuws hieromtrent.
PERSBERICHT Datum 15 Maart 2021
ZANGER HENK KAMPHUIS ZWEEFT OP WOLKEN
Zanger Henk Kamphuis zweeft op wolken wanneer zij naar hem lacht, dat zingt hij in zijn
nieuwe single “Wanneer ze lacht” De uit Utrecht afkomstige zanger Henk Kamphuis is niet
meer weg te denken in het circuit. Door een samenwerking bij een Kerst en een Valentijns stream
opname door Future Films, kwam Henk Kamphuis in contact met Future Music die een aantal
platenlabels beheert. Er is daarna samen besloten om de Single “Wanneer ze lacht” op te nemen
en uit te brengen onder het label van Double You Music NL. Het nummer is geschreven door
Jeffrey Weber de zoon van! De bijpassende videoclip en het artwork is gedaan door The Clip
Academy NL wat een onderdeel is van Future Films.
Henk Kamphuis is gerust allround te noemen en zeer zeker uitstekend geschikt om een feest
muzikaal te omlijsten. Waar Henk Kamphuis heeft gezongen was het altijd een top-feest. Deze
feestzanger heeft een uitgebreid repertoire in het Nederlands en natuurlijk ook in het Engels.
Omdat een echte feestzanger niet zonder een paar Duitstalige nummers kan is Henk Kamphuis
van plan om een paar echte schlagers in te studeren. Van luisterliedjes tot meezingers: met
feestzanger Henk Kamphuis haal je de allerhoogste kwaliteit voor een vriendelijke prijs in huis.
Nu laat hij u meezingen met zijn nieuwste single “Wanneer ze lacht” en hij zou het natuurlijk
ook heel prettig vinden als zijn nummer veel te horen is op de radio
Femke Hengeveld – Hey
Hey is de titel van de gloednieuwe single van Femke Hengeveld! Een typische feelgood track die helemaal bij de tijd van het jaar past. Vorig jaar zagen we de talentvolle Femke al schitteren in de finale van het SBS6 programma Hit the Road. Hier wist ze veel indruk te maken op de jury en het publiek met haar krachtige stemgeluid. Ook dit jaar mogen we op muzikaal weer veel van de zangeres verwachten. Te beginnen met het catchy en vrolijke Hey.
Robin van Beek – Bovenal
Na zijn prachtige single “Zwerver” komt Robin met een vrolijke, voorjaarse uptempo song. In Bovenal horen we weer zijn kenmerkende passie voor muziek. Robin schreef zelf de muziek met Erik Smans en de tekst met Wim Rebergen. “Geluk zoeken we vaak in de grote dingen van het leven. Rijkdom, veel vrienden, een mooie auto, een mooi huis, een verre vakantie en ga zo maar door. Maar ik heb geleerd door mezelf te leren kennen op een spiritueel vlak dat geluk niet in de grote dingen zit. Geluk zit verstopt in de kleinste dingen zoals een glimlach, een mooie bloem, de geur van vers brood, spelletjes doen met je kinderen, vrienden die onverwacht een kop koffie komen doen, een helpende hand en een klop op je schouder. Geluk bevindt zich tussen je oren, bepaal je zelf en niemand anders.
Met haar nieuwe single ‘Verspilde Tijd’ laat Charelle wederom zien dat ze een van de beste levenslied zangeressen van dit moment is. ‘Verspilde Tijd’ werd geschreven door niemand minder dan Jeffrey Heesen i.s.m. Sonic Solutions, die tevens voor de productie zorgde. Het liedje wordt uiteraard subliem vertolkt door Charelle, die als geen ander weet hoe een dergelijk nummer vorm te geven. Met ‘Verspilde Tijd’ zal Charelle in de komende tijd volop in de belangstelling staan. Een bijpassende videoclip zal deze release ondersteunen.
PERSBERICHT Datum 12 Maart 2021
JOHAN MORENO LAAT JOU WEER JONG VOELEN MET ZIJN NIEUWE SINGLE
“DANSEND DOOR DE NACHT”
Ondanks dat we nu op de bank zitten, laat Johan Moreno met zijn nieuwe single de voetjes
bewegen. De single “Dansend Door de Nacht” laat door zijn 90’s eurodance ondertoon jou weer
terug denken aan de tijd dat jij nog in de discotheek stond. In tijden zoals nu wil je de mensen
een hart onder de riem steken. Wat is er mooier dan je eigen jeugd herleven?
Daarvoor spande zijn eigen zoon Givano van Hoesel en Kees Tel hun krachten samen om tot
deze heerlijke dansbare plaat te komen. Onder het nieuwe label ‘Van Hoesel Music’ wat beheerd
wordt door zijn eigen zoon, brengt hij deze muzikale bom van vreugde op de markt. Naast de wat
oudere feestgangers wil ik de jeugd ook aanspreken met deze single. Wat is er in dat geval beter
dan onder de vleugel van je eigen zoon zitten? Aldus een super trotse Johan
Met singles als “Was Dit Liefde?”, “Oh, Blijf Bij Me” en “Geef Liefde een Kans” liet Johan
Moreno zich al meerdere malen horen op diverse Radiostations. En zijn bereik groeit
exponentieel met iedere release. Voor de clip heeft hij Thijs Aldenzee van Cannonball
media gevraagd, die al meer clips voor Johan Moreno gemaakt heeft.
“Dansend Door De nacht” is vanaf vandaag te streamen
via de bekende platformen.
Anthony Fokkema brengt oud levensliedje van Marianne Weber tot leven in videoclip


Marianne Weber zong in 1987 het echte levenslied “Jij bent niet van mij”.Voor Anthony is dit een prachtig levenslied, een lied dat vaak aangevraagd wordt en hij ook regelmatig zingt op de buhne.
Anthony:                                                                                                                     Ik heb in de afgelopen jaren al best veel liedjes opgenomen en van een aantal tracks is nooit een videoclip geschoten. In overleg met Zizo Media en Rood-Hit-Blauw hebben we besloten dit stapsgewijs te gaan inhalen. Jij bent niet van mij heb ik destijds opgenomen met een hedendaags arrangement en uitgebracht. Mooi om nu ook de clip te lanceren die is opgenomen in Heusden en Den Bosch en staat vanaf nu online!
Marcel van Sas is voor de muziekbusiness geen onbekende. Hij treedt inmiddels al 10 jaar op bij diverse feestjes en partijen in het hele land.
 
Het begon in 2011 in Cafe “Het lievertje” in Almere waar Marcel in voor de 1e keer de microfoon pakte. Dit 1e optreden sloeg zo goed aan dat er een vervolgoptreden werd geboekt en de zangcarriere van Marcel begon.
 
De Liedjes die Marcel zong bij zijn optredens waren de bekende covers en hits van diverse Nederlandse artiesten. Na een leuke ontmoeting en gesprek met tekstschrijver Harry Gerritsen werd het advies gegeven een eigen liedje op te nemen en bij het platenlabel Rood-Hit-Blauw 
onder te brengen.
 
Na met dit label een akkoord te hebben bereikt zal de (Rush)release van deze ludieke single op 24 Maart verschijnen en volgt meer nieuws hieromtrent.
 
Link naar Boekingen & Info: 
https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/marcel-van-sas/
Rood-Hit-Blauw Persbericht Marco Carolus laat met ‘Nu heb ik jou’ een andere kant van zichzelf zien! Na vele jaren après-ski en feestmuziek te hebben uitgebracht gooit Marco Carolus het roer om. De zanger die als bijnaam ‘Die kale’ heeft, brengt z’n nieuwe single ‘Nu heb ik jou’ uit bij Rood-Hit-Blauw producties. Hij omschrijft de gekozen stijl als Disco Fox. De tekst heeft Marco zelf geschreven en de opnames vonden plaats bij Strictly Music o.l.v. Peter van Nierop. Net zoals bij al z’n vorige producties is ook bij deze opname gekozen voor een live-instrument. Deze keer staat de saxofoon in de schijnwerpers. Volgens Marco geeft dat nét iets meer warmte dan alleen maar de samples uit de computer. Om een goede route naar succes uit te stippelen werd een afspraak gemaakt met Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw. Naast ‘Nu heb ik jou’ zullen de komende singles, waarvan de volgende al in juni/juli, ook op dit label verschijnen’, onthult Marco. Marco vindt het belangrijk dat een lied ‘iets moet vertellen’. Hij vergelijkt het als een soort boek die je in 3.5 minuut vertelt aan de mensen. ‘Overigens heeft de tekst van ‘Nu heb ik jou’ niets met mijn persoonlijke leven te maken. Het gaat over een persoon die al lange tijd op zoek is naar een droomvrouw. Dat komt hem natuurlijk niet aanwaaien, maar vanuit het niets is ze daar dan toch……! Opvallend is het gesproken stukje tekst dat tussen het zingen door te horen is. Dat soort ‘bruggetjes’ komt bijna niet meer voor’, meent Carolus. De CD single ‘Nu heb ik jou’ is vanaf 10 maart 2021 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Peter van Nierop, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn. Marco Carolus….’Nu heb ik jou’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!
Danny Poppinghaus – Mijn kind
Danny Poppinghaus timmert al een aantal jaren met succes aan de muzikale weg. Samen met producer Manfred Jongenelis heeft hij al een 8-tal gezellige nummers opgenomen die stuk voor stuk in de smaak vielen bij de liefhebbers van oer Hollandse volksmuziek. Zijn nieuwe single ‘Mijn kind’ is de eerste in de reeks die enigszins afwijkend is, maar daarmee geeft de uit Arnhem afkomstige wel aan voor welke sound hij heeft gekozen. Samen met Manfred werkt hij aan een nieuw 12 tracks tellend album die in juni 2021 gelanceerd gaat worden. 5 liedjes, waaronder ook ‘Mijn kind’, zijn geschreven door Alie Bakker. Opvallend aan z’n nieuwe single is het aparte accordeongeluid dat wellicht gelijk wordt gelinkt aan Grad Damen. ‘Grad raakt met zijn gevoelige liedjes een groot publiek. Dat spreekt mij ook heel erg aan. Zoals de titel al laat doorschemeren gaat het over mijn kind(eren)
Frenkie – Dromen van vroeger
In “Dromen van vroeger” neemt Frenkie je even mee terug in de tijd. Een tijd waarin we ons nog niet druk hoefde te maakte over de alle daagse dingen in het leven. Maar een tijd waarin je onbezorgd (buiten) speelde met je vriendjes en vriendinnetjes. Dat je thuis kwam van school, je tas in een hoek gooide en dan direct naar het voetbal veld of de speeltuin rende. Even lekker weg dromen naar een tijd waarin je je nog niet druk maakte om wat een ander van je vond, dat het niet uitmaakte wie je was behalve op het voetbal veld want dan wilde iedereen gewoon “Johan Cruijff, Frank Rijkaard, Dennis Bergkamp Of Patrick Kluivert” Zijn. Een tijd waarin je grootste zorg was dat je naar huis moest “als de lichten (lantarenpalen) aan gaan”. In het leven moet je altijd vooruit blijven kijken en aan je toekomst denken, maar zo heel af en toe mag je even ontsnappen aan de dagelijkse sleur en heel even weg “dromen van vroege
Perry Zuidam – Petrus
Na 3 singles van eigen hand komt Perry Zuidam weer eens met een oude nostalgische klassieker. In de categorie Nostalgische liedjes heeft Perry Zuidam er weer één gevonden. En eigenlijk blijkt dat dit nummer ontzettend actueel is in deze tijd. “Petrus” dat geschreven is door Michel van de Plas en Harry Bannink is eigenlijk een levenslied pur sang met een grote vrolijke noot. Laurens van Wessel heeft het lied opgepimpt en er een echte feestplaat van weten te maken. “Petrus” vertelt het verhaal van een Kastelein die al het gezeur en gemekker zat is en probeert de mensen in te laten inzien dat het leven niet draait om veel geld en spullen te hebben, maar dat het gaat om lief te hebben en gezelligheid met elkaar.
JOHNNY VAN VELDHOVEN – KIJK EENS NAAR JEZELF

Met ‘Kijk Eens Naar Jezelf’ presenteert de in Rotterdam geboren maar in St. Willebrord woonachtige zanger Johnny van Veldhoven een fantastische nieuwe single. Samen met topproducer Manfred Jongenelis schreef hij deze nieuwe song. “Ik heb besloten om af te stappen van het maken van covers en wil me meer toe leggen op het schrijven van liedjes om het helemaal op eigen kracht te gaan doen. Manfred Jongenelis is hierin een geweldige aanvulling en ondersteuning voor me. Ik ben dan ook erg blij met het eindresultaat.” aldus een enthousiaste Johnny over ‘Kijk Eens Naar Jezelf’.  
Johnny van Veldhoven debuteerde al op 12-jarige leeftijd en heeft sindsdien al diverse singles en enkele albums op zijn naam staan.
De videoclip van ‘Kijk Eens Naar Jezelf’ is inmiddels veelvuldig te zien op de bekende clipkanalen en de single is te streamen en te downloaden op alle gebruikelijke portals.
PERSBERICHT Datum 05 Maart 2021
GAAT AUGUST VAN ENGELEN MET ZIJN NIEUWE SINGLE HET CIRCUS IN ?
“Kleine Circus Clown” is de titel van het nieuwe liedje van August van Engelen.
Deze jonge zanger uit Deventer, komt nadat hij eind Januari dit jaar een speciaal lied “Mama”
had gemaakt over het gemis van zijn overleden moeder, alweer met een nieuwe single.
Ook dit nummer heeft een speciale betekenis voor hem. Jaren geleden heb ik dit liedje gemaakt
maar nooit uitgebracht. Omdat het toch een super leuk nummer is en ik denk dat de mensen het
ook wel een leuk nummer gaan vinden, heb ik de tekst iets anders geschreven en toch de keuze
gemaakt om hem nu uit te brengen. Het is wel een liedje wat speciaal is omdat ik toen ik net
beetje begon met zingen en met oefenen dit bij zangles mijn eerste liedje was, daarom ik heb nu
de keuze gemaakt om hem uit te brengen, aldus August van Engelen.
August van Engelen zingt sinds drie jaar professioneel, maar als kind was hij echter altijd al veel
met muziek bezig. August heeft geen makkelijk leven gehad, hij heeft zijn vader helemaal niet
gekend, en zijn moeder kwam in 2015 te overlijden aan kanker, waardoor August er praktisch op
14 jarige leeftijd alleen voor kwam te staan. Pas in 2018 begon ik weer naar muziek te luisteren,
pakte het zingen weer op en begon ik met schrijven. Het gaat mij om wat ik in mijn muziek kwijt
kan, wat ik mee heb gemaakt.
Ik ben blij dat ik muziek kan maken en ik doe dat dan ook bij mijn vaste Producer Roy Otters van
ANRO Productions in Apeldoorn, want Roy weet wat ik wil en legt mijn gevoel in het liedje, zo
ook met dit nummer “Kleine Circus Clown”
Jos van Schaaik is als rasechte Utrechter, in Utrecht en omgeving, uiteraard geen onbekende en is al een tijdje actief met zijn zangcarriere. Jos staat bekend om zijn leuke spontane optredens, waarbij het feestgehalte altijd een belangrijk onderdeel is.
 
Zo stond Jos b.v. al op het podium met Tino Martin en diverse andere bekende artiesten maar ook mooie podia zoals de Utrechte galgenwaard en een live optreden op het grote podium tijdens de TT Assen heeft Jos reeds als wapenfeiten.
 
Jos die onlangs zijn nieuwe single opnam bij Sonic Solutions ging op aanraden van een aantal collega’s op de koffie bij Ronald van Rood-Hit-Blauw om kennis te maken en te bespreken of ze iets voor elkaar konden betekenen. Na een leuk en duidelijk gesprek in Nijkerk voel ik me daar welkom als artiest. Het 1e gevoel is goed en ik kan niet wachten tot mijn nieuwe single uitkomt.
 
Op 14 April komt de nieuwe single van Jos uit en volgt er meer nieuws.
Rood-Hit-Blauw Persbericht Justen de Wildt investeert met ‘Denk nu niet aan morgen’ aan z’n muzikale toekomst. Op het Rood-Hit-Blauw label verschijnt op 3 maart de nieuwe single ‘Denk nu niet aan morgen’ van Justen de Wildt. De uit Veenendaal afkomstige zanger heeft de overstap naar deze platenmaatschappij gemaakt vanwege het vertrouwen dat Ronald Visch van RHB hem gaf als gevolg van de afspraak die afgelopen januari plaatsvond. Naast deze switch heeft Justen ook gekozen voor een andere opnamestudio, een andere clipproducent én een nieuwe promotor die zorgt dat deze single bij alle radioen tv stations op het bureau van de muziekredacties komt te liggen. Tekstschrijfster Monique Friskes die verantwoordelijk was voor z’n in oktober gelanceerde nummer ‘Amore Mi Vida’ kreeg wederom de opdracht om dit lied te schrijven. ‘Omdat ik het muzikaal gezien professioneler aanwilde pakken heb ik de laatste maanden veel gewerkt. Als je het goed aanpakt moet je ook dieper in de buidel tasten. Vanwege de vele positieve verhalen over opnamestudio Sonic Solutions uit Roosendaal nam ik contact op met producer Joris van Dijk. Ik vertelde dat ik als echte volkse jongen ook graag een echte volkse plaat wilde hebben. Hij is ermee aan het werk gegaan en dat heeft goed uitgepakt. Ik twijfelde nog wel over het moment van uitbrengen vanwege Covid-19, maar daar komt voorlopig toch geen einde aan. Samen met m’n manager Sven en Ronald hebben de we knoop doorgehakt en deze datum geprikt’, onthult Justen. De verhaalllijn van ‘Denk nu niet aan morgen’ gaat over het heden. Leef vandaag en maak van elke dag een feestje want morgen is niet beloofd. ‘Samen met Joey van Film Creatie is er een clip geproduceerd die ook nét iets meer uitstraling heeft en waardoor het geheel klopt. Al met al ben ik zeer tevreden over de stappen die ik nu heb gezet. Het complete team heeft er vertrouwen in en daar ga ik dan ook voor’, glundert Justen. De CD single ‘Denk nu niet aan morgen’ is vanaf 3 maart 2021 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Filmcreatie, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn. Justen de Wildt…..’Denk nu niet aan morgen’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie! L
PERSBERICHT Datum 02 Maart 2021
STEVIE POPPINGHAUS KOMT MET “ TOE KOM TERUG”
De uit Arnhem afkomstige Stevie Poppinghaus brengt dit oude liedje “Toe kom terug” tot leven,
dit liedje wat origineel afkomstig is van Frans Bauer heeft voor hem een bijzondere waarde.
Dit liedje vind ik al jaren zo mooi en ligt zo gevoelig bij vele mensen, daarom wilde ik dit heel
graag uitbrengen. Ik nam contact op met Frank van Etten en deze heeft de muziek in een geheel
nieuw jasje gestoken. Het originele is wat droevig maar dit nummer klink heel anders nu met een
vrolijk vleugje erover aldus een trotse Stevie.
Stevie Poppinghaus is in Nederland eigenlijk bekend van het nummer “De witte Tjaboo” een
nummer wat hij in 2019 uitbracht, dit lied heeft te maken over het genieten met vrienden die hij
veel om zich heen heeft en dat men kracht haalt uit elkaar door hun positiviteit.
Stevie is enorm trots dat hij in korte tijd een grote schare aan fans om zich heen heeft en mocht
dan ook voordat Corona om de hoek kwam kijken al veel optreden door het hele land.
Muziek maken is zijn grote passie en samen met Frank van Etten en zijn team is hij dan ook
alweer druk bezig om na deze coversingle “Toe kom terug” met een eigen nummer te komen.
Dus we gaan nog veel horen van deze gezellige Witte Tjaboo de gezelligste man van de stad
zoals hij zich zelf noemt.
PERSBERICHT Datum 04 Maart 2021
“JOUW RING LIGT NOG HIER” IS NIEUWE SINGLE VAN MARCO SCHOUTEN
Zanger Marco Schouten, geboren te Almelo en tegenwoordig woonachtig in het Duitse Schüttorf,
komt met zijn nieuwe singel “Jouw ring ligt nog hier”.
Na de laatste singel “Mi Amore” die begin februari 2020 is uitgekomen, is het helaas lang stil
gebleven rond mijn muziek. We zouden in juni 2020 een album presenteren maar helaas door
corona moest dit worden uitgesteld. We dachten en hoopten dat oktober 2020 een goede maand
zou worden om als nog de album presentie te gaan doen, maar we hebben helaas in augustus
besloten om hier definitief een streep doorheen te trekken. Door de tijdsdruk en een gesloten
studio, maar het belangrijkste, de inkomsten bleven uit dus was het financieel op dat moment
niet meer haalbaar.
Maar om toch nog van mij te laten horen zijn we gaan bedenken hoe ik dat het beste kon doen.
Zo hebben wij de singel, “Jouw ring ligt nog hier”, een mooi nummer die ook op het album
zou verschijnen toch maar alvast uit te gaan uitbrengen als single. Met deze mooie single kan ik
de mensen toch laten horen dat Marco Schouten toch nog steeds bezig is. En nu maar snel hopen
dat alles weer een beetje open gaat, zodat ik weer op kan gaan treden en mijn nummer live aan de
mensen kan laten horen en zien. En dat we dan langzaam toch verder met het album kunnen gaan
en deze alsnog in de toekomst uit mogen brengen.
Duo de 2 jj,s
t is nooit te laat van rob de nijs hebben de 2 jj,s weer in het leven gehaald en uitgebracht en daarbij een mooi passende clip erbij gemaakt.
Als alles mee zit zullen de 2 jj,s in september komen met hun cd presentatie als het toe laat qua de corona , dus we hopen dat dit goed gaat komen en we onze oude dingen weer kunnen herpakken.
Nu is het dan even genieten van deze clip en ze zien u graag tot September
Willem Barth – Hey jij
Willem Barth had al een tijdje een Engelstalig lied opgeslagen in z’n Spotify playlist. Heel toevallig kreeg hij twee maanden geleden een linkje van exact hetzelfde nummer doorgestuurd van z’n producer Frank Verkooyen. Voor Willem een reden om een afspraak te plannen om het één ander door te spreken. Frank schreef een Nederlandstalige tekst over een prachtig exemplaar van top tot tenen. Het geheel werd overgoten met het bekende Willem Barth sausje, met andere woorden…..lekker vrolijk, dansbaar, meezingbaar, uiteraard met een melodie die je niet meer uit je hoofd krijgt

Noekie – Het swing cafe
Het spreekwoord “Waar je mee omgaat, word je mee besmet” is zeker van toepassing op Noekie de Gelder. Veel van z’n vrienden hebben al naam gemaakt in de Nederlandstalige muziekwereld. Met name John West, Django Wagner en Rein Mercha hebben hem aangespoord om de microfoon te pakken met als doel een zangcarrière te starten. Onder het motto van “Niet geschoten is altijd mis” trok hij z’n stoute schoenen aan en ging met een idee op zak naar producer Manfred Jongenelis. ‘Manfred heb ik leren kennen tijdens een artiestenreis. Ook hij behoort inmiddels tot mijn vriendengroep. Ik kreeg een tijdje geleden een van oorsprong Deens nummer te horen dat niet meer uit m’n hoofd verdween. Met deze track ben ik vervolgens naar Manfred gegaan en ben met hem om tafel gaan zitten. Ik vertelde hem wat ik voor ogen had. Hij is daarmee aan de slag gegaan en binnen de kortste keren kreeg ik de demo te horen. Het was precies zoals ik me had voorgesteld.
Jan Booi – De hele dag
Met ‘Ze blijft maar draaien’ en ‘Dat is Amore’ heeft Jan Booi al een muzikale handtekening weten te zetten. De Spaanse klanken die deze liedjes bevatten komen ook terug in z’n nieuwe single ‘De hele dag’. Vanaf de eerste zin die begint met de woorden ‘Ai Ai Ai Ai’ krijg je meteen het voorjaarsgevoel. Dat was ook de bedoeling van producer Frank Verkooyen die deze track op een presenteerblaadje aan Jan aanbood. De tekst komt uit de pen van Femke Reuvers.  Naast gitarist Marcel Fisser hebben Dian Senders en Frank Verkooyen de taak als backing vocals op zich genomen. Uiteraard vonden de opnames plaats bij The Boom! Music Studio in De Meern.
De uit Arnhem afkomstige zanger Delano Scheffer verrast vriend en vijand met zijn nieuwe single ‘Lieve Opa’. Het is de opvolger van de single ‘Hete Nacht’ waarmee Delano onlangs indruk wist te maken. Delano nam het liedje ‘Lieve Opa’ speciaal op voor zijn opa, met wie hij een hele bijzondere band heeft.
De opvallende productie was wederom in handen van Sonic Solutions.  Met ‘Lieve Opa’ heeft Delano Scheffer een plaat in handen waarmee hij zich zeker zal onderscheiden in de markt.
De half Italiaanse zangeres Marcella Tornabene heeft het zingen al van jongs af aan meegekregen. Het kan dus zo maar kloppen als haar Italiaanse vader haar het temparament en haar Nederlandse moeder de liefde voor het zingen heeft doorgegeven. 
 
Ronald RHB:
Na wat speurwerk kwam ik Marcella Tornabene tegen, uiteraard een mooie opvallende naam voor een zangeres. Haar nieuwe single was onlangs opgenomen in de studio van Anro Produkties (Roy Otters)
Na het beluisteren van deze bekende coverhit met een Nederlandse tekst was ik gelijk om. Mooi om nu te mogen melden dat Marcella en Rood-Hit-Blauw vanaf heden als muziekpartners verbonden zijn.

Marcella: 
Donderdag 25 februari j.l. werd ik aangenaam verrast door een berichtje en uitnodiging van Platenlabel Rood-Hit-Blauw om in Nijkerk eens te praten over mijn zangcarrière. Dit gesprek heeft inmiddels plaatsgevonden en ik ben daar veel te weten gekomen. Ronald vertelde mij over de lange historie van het bedrijf en gaf direct diverse tips en zaken waar je als artiest rekening mee moet houden. Dit label heeft al veel bekende Hollandse artiesten opgeleid en het voelt dus heel goed om me hierbij aan te sluiten. 
Al ruim 10 jaar weet de uit ’s Hertogenbosch afkomstige zangeres Yosee zich in de kijker te spelen met succesvolle singles zoals ‘1000 Dromen Ver’, ‘Amore Mio’, ‘De Zon Die Schijnt Weer In Mijn Hart’, ‘Eindeloos’, ‘Jouw Ritme’ en ‘Zo Mooi Als Jij’. Onlangs vernieuwde ze haar overeenkomst met Hit It! Music en nu verschijnt er een gloednieuwe single, getiteld ‘Ticket Naar De Hemel’. Voor de productie zorgde Kees Tel, die er een échte Yosee track van maakte.
Afgelopen jaar zou Yosee haar 10-jarig jubileum groots vieren, maar helaas gooide corona roet in het eten. “We hopen dit later dit jaar alsnog te kunnen vieren, zodra de situatie het toelaat. Wat in het vat zit, verzuurt niet” aldus de goedlachse Yosee.
Colinda en Daisy – Oe la la en daar ga ik.
In navolging van haar vorige single ‘Luister naar je hart’ heeft Colinda wederom een klassieker van Babe uitgekozen om deze samen met haar dochter Daisy in een Nederlandstalige uitvoering op single uit te brengen. Moeder en dochter hebben in het verleden al vaker duetjes gelanceerd waar hoofdzakelijk het onderwerp mannen aan bod kwam. In ‘Oe la la…..en daar ga ik’, gaat het over een vakantieliefde waar ze voor zwichten. Het oorspronkelijk door Peter Koelewijn geschreven nummer is door Femke Reuvers voorzien van een ondeugende tekst.  
PERSBERICHT Datum 19 Februari 2021
Jurgen Geers uit Harfsen komt met nieuwe single en gaat terug in de tijd.
Jurgen Geers komt met zijn nieuwe single “Terug in de tijd” het nummer gaat over het missen
van mensen, waar misschien wel velen zich in kunnen herkennen.
Voor mij is dat ook zo, ik moet mijn vader al ruim 13 jaar missen en vooral in deze rare tijd komt
zoiets weer extra aan. Het is niet dramatisch maar gewoon een feit dat iedereen wel mensen mist
in zijn of haar omgeving. Net als mijn vorige nummers heb ik ook dit nieuwe nummer “Terug in
de tijd” opgenomen bij Martin Sterken, deze weet als geen ander hoe hij mijn teksten kan
bewerken tot een mooie productie aldus Jurgen Geers.
Een laatbloeier is Jurgen Geers een klein beetje, maar toch is Jurgen al vanaf zijn 12e
jaar actief
in de muziek. Hij heeft jaren en een band gespeeld en nadat die er mee stopte heeft hij een aantal
jaren niets meer gedaan in de muziek. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan is het
spreekwoord en zo pakte hij een paar jaar geleden het zingen weer op.
Vanaf 2020 is Jurgen Geers pas echt actief als soloartiest en schrijft hij zijn eigen teksten, zo
begon het met “Naar het café” korte tijd later “Waarom”
en het nummer “Verliefd” en hij sloot zijn debuutjaar
als soloartiest af met het nummer “Zonneschijn” wat
het nog steeds erg goed doet in het land.
Jettie Pallettie – Ay ay ay ay
We zijn nog steeds in de ban van het virus, maar het is hoog tijd voor een feestje. We hebben immers liever het Jettie Pallettie virus te pakken. De nieuwe single van mevrouw Pallettie is dan ook weer een ouderwetse meezinger van formaat. Samen met Waylon van der Heijden weet zij weer precies aan de juiste knoppen te draaien om iedereen een beetje vrolijkheid en gezelligheid te brengen. Positief gaat zij door vol verlangen om zo snel mogelijk dat podium weer op te stappen en de tent op zijn kop te zetten. Tot dan zingen en dansen wij mee in onze eigen bubbel en blijven positief vooruit kijken ! “Ay Ay Ay Ay” staat garant voor 100% Feestplezier!!   
Will de Brouwer – Voor een knuffel en een zoen.
In deze tijd waarin we de gezelligheid en knuffels en een zoen missen bij feestjes en vrienden en familie rolde er half Januari ineens een tekst uit mijn pen, “zo ineens kwam het bij me op”, zo zegt Will, om hierbij een melodielijn te maken en in te zingen. Dit gedaan en naar Gerjo Gielen van Deyoso Records gestuurd, ook Gerjo herkende dit nummer als echt een nummer waarin velen zich zullen herkennen en van deze tijd, binnen 24 uur een demoband gemaakt, het zong lekker weg en dus besloten om deze singel nu voorrang te verlenen op de andere al klaarliggende productie. “Voor een knuffel en een zoen” is alweer de dertiende singel van Will de Brouwer, een nieuw warm donker stemgeluid wat zich steeds verder ontwikkeld. Het is een vrolijke singel geworden met een boodschap eigenlijk wel, maar met een lekker dans en meezing gehalt
Rood-Hit-Blauw Persbericht Jeffrey Brons presenteert vrolijke single ‘Elke dag’ In eerste instantie was het de bedoeling dat de debuutsingle ‘Elke dag’ van Jeffrey Brons in maart gelanceerd zou gaan worden. Vanwege de aanhoudende beperkingen i.v.m. Covid-19 leek het Rood-HitBlauw platenbaas Ronald Visch een beter idee om de single op 17 februari 2021 uit te brengen. Normaal gesproken staat deze maand in het teken van carnavalen après-ski muziek, maar daar is dit jaar bijna geen sprake van. Het was zanger Enrico Moes die Jeffrey ‘voor de leeuwen’ heeft gegooid. De afgelopen twee jaar verzorgde Jeffrey het geluid bij de optredens van Enrico. ‘Op een gegeven moment heb ik zelf de microfoon gepakt en ben spontaan gaan zingen. Enrico gaf aan dat het best goed klonk en stelde voor om een afspraak te maken met Joris van Dijk van Sonic Solutions. In de wandelgangen had ik die naam wel eens gehoord, maar wist verder niets van hen. Zij brachten mij in contact met tekstschrijver Pascal de Vormer. Ik vertelde dat ik het liefste een leuk eigen vrolijk liedje wilde opnemen. Na een tijdje kreeg ik de demo van ‘Elke dag’ te horen en dat was precies wat ik bedoelde. Zowel Enrico als Joris gaven het advies om te gaan praten met Ronald Visch of hij er iets in zag om het nummer op zijn label Rood-Hit-Blauw uit te brengen. Dat heeft geresulteerd in een overeenkomst tussen mij en dit Nederlandstalig gespecialiseerde label uit Nijkerk’, aldus Jeffrey. In het dagelijks leven runt Jeffrey een schildersbedrijf in Soest. Voorlopig blijft hij gewoon schilderen en hoopt in de toekomst uiteraard vaak te mogen optreden. Er is overigens al gesproken over een vervolg op deze single. Dat zou zo maar een duet van Jeffrey en Enrico kunnen zijn. De clip is geproduceerd door Gerrit Driessen. De opnames vonden grotendeels plaats in een prachtig natuur gebied in Baarn.
Nieuw talent Grace de Gier presenteert single “Quiero”

Grace de Gier is een Colombiaanse Rock en Pop zangeres/songwriter. Ze zingt in het Spaans en is nu gevestigd in Nederland. Grace is verder gegaan met haar carrière in 2020 na een lange pauze en het stichten van haar gezin. Sindsdien heeft ze 3 singles en haar debuutalbum Magico uitgebracht. Deze zijn zeer positief ontvangen in vele niet Spaans sprekende landen en natuurlijk haar geboorteland Colombia. Ze wil ook graag gehoord worden in vele landen en culturen.
De liedjes van Grace zijn geïnspireerd door haar eigen ervaringen, verhalen die ze gehoord heeft en haar eigen verbeelding. Haar muziek is verfrissend en nieuw en elk nummer heeft zijn eigen stijl, wat Grace de Gier uniek maakt om naar te luisteren!  Na vele reacties op het nummer “Quiero” is besloten om deze nu als single te lanceren, het is een vrolijk opzwepend nummer, wat veel Airplay op zal gaan leveren.
Neem eens een kijkje op haar website www.gracedegier.com
PERSBERICHT Datum 13 Februari 2021
RANDY BLOMMAERT KOMT MET COVER OP WERELDHIT “JARUSALEMA”
“Ik verlang zo naar jou” is de 5e
single van zanger Randy Blommaert uit Leiden en is tot stand
gekomen bij het horen van de wel bekende wereld hit ”Jarusalema”. De muzikale klanken en het
ritme brachten mij op ideeen, waardoor ik bij mijn producer ben langs gegaan om dit te
bespreken. In deze tijd van lockdown en het gemis van vele dierbaren, wilde ik hierop mijn
gevoelens verwoorden. Ik gaf aan een nieuw nummer te willen maken wat over liefde, weerzien
en gemis zou gaan. De muzieklijnen mochten wel erkenning hebben van de wel bekende hit maar
met eigen interpretatie! Het proces is van start gegaan, waarbij bovenverwachting “Ik verlang zo
naar jou” ontstond.
Een lied wat door iedereen omarmd kan worden. Of je nou vlinders hebt en verlangt naar die ene
grote liefde, of verlangt naar oma en opa waar je al maanden niet heen kunt vanwege de covid
tijd. Je kunt het liedje op je eigen manier interpreteren. Dat is de kracht van ”Ik verlang zo naar
jou”. Door de klanken van accordeon gespeeld door Manfred Jongenelis is het een gezellig,
vrolijk volks, pop liedje geworden.
Op 24 December 1990 is Randy Blommaert geboren in Zeeuws-Vlaanderen.
Randy nam op 10-jarige leeftijd door het nummer ”ik zing dit lied voor jou alleen” te zingen, de
eerste prijs op een talenten jacht in ontvangst. Het publiek raakte geëmotioneerd door dat Randy
een bos bloemen bracht naar zijn oma die op dat moment in het publiek zat. Randy is op 16-
jarige leeftijd van Zeeuws-Vlaanderen verhuisd naar Leiden
waar het gevoel om op de bühne te staan steeds sterker werd.
Na wat jaren mee te doen aan verschillende talentenjachten
wist hij vele finaleplaatsen te veroveren..
Randy is een graag geziene zanger en geliefd bij jong en oud
publiek. Kortom deze jongeman leeft voor zijn muziek en het
vermaken van zijn publiek. Randy bestormde de hitlijsten met
zijn vorige single “Zo mooi” en hoopt dat natuurlijk ook te
doen met deze nieuwe single “Ik verlang zo naar jou”
Nelis Heesbeen – Vannacht ga ik niet meer naar huis.
Vanwege de prettige samenwerking die Nelis met Frank Verkooyen had, heeft Knock Knock music besloten dat ook deze nieuwe single daar opgenomen moest gaan worden. Een compleet nieuw nummer maar wel in de lijn van “Overstag” en “Ik herken jou gezicht” Vanaf de eerste seconden spatten de accordeon partijen, ingespeeld door Daniel Metz, er al vanaf. Die passen goed bij de verhaallijn over het speciale gevoel gaat die Nelis van een vrouw ontvangt. Dat de nacht tot de ochtenddauw duurde was geen enkel probleem
Bob Offenberg – Zij is zo mooi.
Met het lied ‘Zij is zo mooi’ laat de 24 jarige zanger horen dat hij is afgeweken van wat je van hem verwacht. Toch is de inmiddels bekende Bob Offenberg sound ruimschoots aanwezig. Bob laat weten dat hij nog jong is en genoeg tijd heeft om af en toe iets uit te proberen. De tekst en muziek met een knipoog naar de zomer is gemaakt door Rutger Kanis & Colin Heikens. ‘Het gaat over een Spaanse dame die met haar vader in een kroeg zit. Ik trek m’n stoute schoenen aan en loop naar het tafeltje waar ze aan zitten. Ik stel me meteen voor en gooi me als het ware voor de leeuwen. Het is echt een lied waarvan je het einde ook wilt horen. Bovendien is het nog meezingbaar ook. Zoals gewoonlijk vonden de opnames plaats bij Laurens van Wessel in Zegge
Henk Dissel – Mijn hart
Vanaf nu is de nieuwe single “Mijn Hart” van Henk Dissel overal verkrijgbaar en te beluisteren. Henk kennen we natuurlijk allemaal van o.a. zijn hits “Een bom” en “Stap voor stap”, waar hopelijk ook deze parel aan toegevoegd gaat worden. Helaas door Corona heeft de zanger uit Zeist niet veel kunnen optreden, maar des te meer tijd was er om de studio in te duiken met zijn welbekende en vaste producer Bas van den Heuvel! Voor de clip is Henk afgereisd naar onze Zuiderburen om daar misschien wel een van zijn mooiste clips tot nu toe op te nemen. Dit jaar zullen we weer veel van Henk horen, diverse platen staan al klaar en hij kan niet wachten om dit met Nederland te delen.
Stef Horn – Klein
Stef Horn is ruim een jaar op zoek geweest naar iemand die goed is in het produceren en schrijven van Nederlandstalige muziek. Dat moest een persoon zijn die niet in het Nederlandstalige wereldje bekend was. Tijdens een schrijfsessie van een andere artiest leerde hij Aïrto kennen. De reden dat Stef niet voor een doorgewinterde Nederlandse producer / tekstschrijver heeft gekozen heeft te maken met de vaak op elkaar lijkende eindproducties. Begin 2020 doken Stef en  Aïrto voor het eerst de studio van Stef’s manager Jordy de Breet in om te brainstormen over een onderwerp. ‘Ik vertelde dat ik een zoontje had van 1.5 jaar en daarvoor nooit besefte wat het gevoel van vaderschap betekende. Na verloop van tijd merk je dat alles vreselijk snel gaat. Vooral de gedachte dat je op een gegeven moment je kind los moet laten zet je aan het denken. Samen hebben we de tekst bedacht en al spelend op de piano ontstond de melodielijn van ‘Klein’.
Dankzij zijn deelname aan het SBS programma ‘Ik Geloof In Mij’ werd Rutger van Barneveld in één klap een bekende Nederlander. In het eerste seizoen van deze reality serie was te zien hoe hard Rutger ploetert om een stapje hoger op de ladder te komen in het artiestenvak. Samen met René le Blanc werd Rutger dé ster uit het programma. Zijn 10 jaar oude single ‘Helena’ liep als rode draad door de reality serie. Onlangs tekende Rutger een platendeal bij Hit It! Music en zal er flink verder gebouwd worden aan zijn carrière. Als startschot verschijnt nu een opgefriste versie van Rutger’s populairste liedje op single onder de titel ‘Helena 2.0’. De single werd geproduceerd en geremixed door Harald Queens (bekend van o.a. Robert Pater, Raymon Hermans, Rudy de Wit, Havenzangers 2.0 e.v.a.)
Dit voorjaar gaat er een tweede seizoen van start op SBS van de populaire serie ‘Ik Geloof In Mij’ waarin Rutger van Barneveld wederom een prominente rol zal vervullen.
Een bijpassende videoclip zal te zien zijn op de bekende clipkanalen, en Rutger zal tevens zijn opwachting maken in TV programma’s als SBS Shownieuws en Veronica Inside. Al met al zal niemand om Rutger van Barneveld heen kunnen!
Rood-Hit-Blauw Persbericht De tocht der tochten komt er aan! (Komt ie wel of komt ie niet??) Elfstedenkoorts neemt snel toe in Nederland! Het ziet er naar uit dat door het snel aangroeiende ijs de Elfstedentocht gereden zou kunnen worden. Door Corona is het onduidelijk of het door kan gaan of dat we de tocht moeten afblazen. De eerste elfstedentocht werd in 1909 gereden, de laatste Elfstentocht werd verreden in 1997. Johan Vlemmix die de Elfstedentocht reed in 1985 en in 2009 dunnetjes over deed en op schaatsen de tocht kluunde, heeft uiteraard een aanstekelijk liedje (Studio Kees Tel) die nu weer onder de aandacht gebracht wordt. Johan Vlemmix: Hoe mooi zou het zijn als de Elfstedentocht dit jaar weer doorgang kan vinden, uiteraard dient gezegd te worden dat we vanwege het Coronavirus moeten gaan kijken of dit verantwoord is, wellicht met alleen de wedstrijdrijders of een beperkt deelnemersveld. Maar dat laat ik aan de politiek en de organistatie over. Ik heb er alvast een leuk liedje over gezongen, hopelijk komt dat dit jaar van pas.
 De jonge zanger Daymian van os komt met nieuwe singel.

Deze jongen heeft al veel optredens gedaan waarbij hij mensen hun gevoel los kon krijgen door zijn gekozen nummers die hij zong , waardoor ook door de gevoeligheid een menig traantje werd weg gepinkt.
Maar ook op talenten jachten is hij zeer gelieft.
Hij heeft toen ook mee gedaan aan hollands got talend waar hij ook zijn best kant laat zien.
Maar Daymian gaat door en komt met een nieuwe singel , die zelfs kippenvel brengt bij zijn grote idol Mart hoogkamer en Henk bernard en natuurlijk nog veel meer van zijn mede colega,s.
Zekers te weten zal dit weer hoog in de Nederlandse hitlijsten staan.
Daymian zo als we me kaar altijd tegen komen en zeg ga er voor geld nog steeds en maak je droom waar.
Persbericht RoodHitBlauw

Anthony neemt videoclip “Alleen is maar alleen” op in het centrum van Breda


Op het liedje ‘Alleen is maar alleen’ kreeg Anthony sinds het verschijnen hiervan enorm veel positieve reacties. Het enige wat nog ontbrak was een mooie videoclip. Samen met Zizo Media (Jos van de Wiel) toog Anthony onlangs naar zijn geboorteplaats Breda om een wens gestalte te geven en in het centrum een prachtige videoclip op te nemen.
Anthony:                      
                              
                              
                              
              
Een prachtig lied waar geen videoclip bij is, gelukkig is dat verleden tijd! Ik ben Zizo Media en  Rood-Hit-Blauw erkentelijk voor het snelle schakelen bij de videoclipopnames en het snel online zetten van “Alleen is maar alleen” uIteraard ben ik benieuwd naar de reacties op mijn videoclip, dus schroom niet en plaats gerust een reactie!
Dave van Montfoort – Hallo, ik hou van jou.
Met z’n nieuwe single ‘Hallo, ik hou van jou’ laat Dave van Montfoort in deze bizarre tijd toch van zich horen. Het is een hedendaagse bewerking van de bijna 20 jaar oude klassieker van Grad Damen. Het hoge schlagergehalte bevalt de Twentse zanger wel. In zijn omgeving is deze ‘tak van sport’ nog steeds erg populair. Hij ging ermee naar z’n vaste producer Frank Verkooyen die het geheel een nieuw jasje gaf. Volgens Dave is ‘Hallo, ik hou van jou’ tot nu toe nog door niemand anders gecoverd. ‘Ik vond dit het juiste moment om deze track uit te brengen. We mogen de kroegen toch nog niet in en hoop daarom dat de radiostations het nummer veelvuldig gaan draaien.

Hans Bakker – Zij zijn mijn grootste geluk
Een liedje maken over z’n kinderen stond altijd al op het verlanglijstje van Hans Bakker. Hij vertelde aan Frank Verkooyen hoe hij met z’n twee zoontjes omging zodat Frank daar samen met Femke Reuvers een tekst op konden schrijven. Met name de woorden  ‘Zij zijn mijn grootste geluk, de mooiste kroon op m’n leven. Dat ik hun papa ben, maakt me trots’, zorgden voor een traantje bij Hans. ‘Ik vond het nu het juiste moment om een rustig liedje uit te brengen. Ik heb de laatste tijd veel naar de radio geluisterd en veel van mijn collega-artiesten delen die mening. Dat was voor mij de reden om deze stap te zetten. Frank Verkooyen heeft er een prachtig arrangement van weten te maken. 
De beste carnavalkrakers nú verzameld op een geweldige compilatie, met o.a. Rutger van Barneveld, Franky Falcon, Wendy de Laat, Rudy de Wit, Rudy de Wit, De Vier Viltjes, Duo Knotsgek, Dennis Jones, PartyJokers ft. Danny van der Horst e.v.a..
De Vier Viltjes – Uitschuifbare Handjes
Rutger van Barneveld – Helena 2.0
Duo Knotsgek – We Hebben Een Bierbuik
PartyJokers ft. Danny van der Horst – Een Rondje Dan
Dennis van Dam – Carmen
Robert Sand – Waar Doen We Het Anders Voor
Gustaf & Otto – Belinda (De Heetste Meid Op Tinder)
Hans Snoek & Alicia – Dans De Hele Nacht Met Mij
Dennis Jones – Zonder Jou (DJ Henry Remix)
Franky Falcon – Mijn Hoofd Wil Jou Zo Graag Vergeten
Raymond Pluijmert – Ze Zeggen
Wendy de Laat – Braziliaanse Nachten
Feestzanger René – Oh Wat Een Tijd
Henk Robbemond – Zonde Van De Tijd
Harold Mieger – Dolores
Fred Post – De Oude Muzikant
Roy Raymonds – Duizend Poot Op Klompen
Peter Borkes, DJ Henry’s Feesjuh – Hou Me Nog Een Keertje Vast
Rudy de Wit – Jij Was Het Mooiste Meisje
Danny Robben – Angelina
DUO KNOTSGEK – WE HEBBEN EEN BIERBUIK

Terwijl carnaval dit jaar anders dan anders gevierd zal worden, zorgt Duo Knotsgek met de nieuwe single ‘We Hebben Een Bierbuik’ tóch voor het ultieme carnavalsgevoel. Duo Knotsgek blijkt al jaren een vaste waarde tijdens het carnavalsseizoen en weet het uit Tilburg afkomstige duo iedere keer een zeer opvallende carnavalshit te scoren. Welke feestganger herinnert zich niet bekende hits als ‘Hedde Gij Mischien ADHD’, ‘Die Alpenknotsen’, ‘Liters Bier Op ’n Doktersrecept’ en de kneiter ‘Ik Heb Unne Smiley In De Sneuw Gepist Vur Jou’, waarmee de heren uiteraard te gast waren in het bekende Omroep Brabant TV programma ‘3 Uurkes Vurraf’? Het vrolijke duo, bestaande uit Gerbrand Cools en Fabian Somers dook hiervoor wederom de studio in met hun vaste producer Harald Queens en leveren wederom een topproduct af. Voor ‘We Hebben Een Bierbuik’ werd wederom een te uiterst passende clip geschoten. Hiermee zorgt Duo Knotsgek ook in 2021 voor het ultiem
Rood-Hit-Blauw Persbericht Dania raakt met ‘Op een dag’ de gevoelige snaar bij mensen die hun dierbaren zijn verloren. Dania Schopman heeft ondanks haar jonge leeftijd al best veel heftige momenten in haar leven meegemaakt. Nadat ze bij toeval het nummer ‘Stille dromen’ van Laura Lynn hoorde pakte deze tekst haar gelijk. Ze dacht meteen aan haar twee vriendinnen én haar opa die overleden zijn. Dania ging vervolgens naar haar oma en begon het lied voor haar te zingen. Haar oma werd erg emotioneel en begon te huilen. Dat gaf Dania de doorslag om naar producer Roy Otters te gaan om een nieuwe muziekband te laten produceren en de single op het Rood-Hit-Blauw label uit te laten brengen. In ‘Op een dag’ bezingt de talentvolle zangeres uit Diepenveen de dag waarop ze haar dierbaren weer mag zien. ‘Dan hoop ik dat we weer kunnen lachen en plezier met ze kan beleven. Het verdriet dat ik heb gehad is me niet in de koude kleren gaan zitten. Het verlies van één van m’n vriendinnen die door een zwaar ongeluk om het leven kwam hakte er best in. Een tijdje later besloot een andere vriendin zichzelf van het leven te beroven. Met m’n opa had ik een ontzettend goede band. Ik deelde alles met hem. Ik weet zeker dat hij trots op me is. Bovendien denk ik, dat het nummer in deze tijd, door veel mensen gewaardeerd zal worden’, meent Dania. De versie van Dania heeft een Keltische uitstraling. Dat was ook precies de bedoeling. Naast zingen geniet ze erg van dansen op muziek uit ‘Lord of the Dance’. Volgens haar hoor je die geluiden bijna nergens meer. In de clip zie je bovendien twee doedelzakspelers die het plaatje compleet maken. De CD single ‘Op een dag’ is vanaf 3 februari 2021 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Roy Otters, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn. Dania….’Op een dag’’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!
HELEMAAL NIETS (CORONA VERSIE) Margretha en Roland Verstappen zijn samen een project aangegaan. Een gloednieuwe versie van Helemaal Niets, de hit van Roland uit 1993. Dit lied is een eigen leven gaan leiden met heel veel verschillende versies en uitvoeringen en veel verschillende artiesten. Een klassieker inmiddels. Margretha kwam bij Roland met het idee om van deze kraker een versie te maken die mensen in deze zware tijden een hart onder de riem zou kunnen steken. Roland ging met de tekst aan de slag en een dag later zaten ze bij Manfred Jongenelis in de studio in Etten-Leur. En wat bleek daar ook nog… de stemmen passen uitstekend bij elkaar. Zo’n gevoel van 1 + 1 = 3. In nauwelijks een week is er een platenlabel gevonden in Tunes en is de single een feit. Wat blijft er voor ons over in Coronatijd…Helemaal Niets. Dat is de strekking. Geen verwijten, politieke kleur of vingerwijzing. Puur het gevoel wat spreekt. En een hele nieuwe versie die klinkt anno 2021. Een lied wat altijd zal blijven plakken aan de naam van Roland Verstappen. En nu ook aan die van Margretha. En het mooie is dat er wel degelijk vriendschappen ontstaan uit samen muziek maken. Muziek verbroedert en troost. Dat is het enige doel van deze song
’30 Jaar Franky Falcon’ biedt het ultieme overzicht van de carrière van de uit ’s Hertogenbosch afkomstige volkszanger Franky Falcon. In de afgelopen 30 jaar wist Franky zich met grote regelmaat in de kijker te spelen met hits als ‘Ik Heb Jou Niet Nodig’, ‘Niemand Zal Mijn Tranen Zien’ en ‘Alleen Is Maar Alleen’, en ook zijn duetten met zangeres Charelle, waaronder ‘Verboden Liefde’ vonden gretig aftrek. De maar liefst 23 allerbeste liedjes van Franky Falcon zijn nu verzameld op één album, waaronder natuurlijk ook de nieuwe single ‘Waarom’ en het gloednieuwe ‘Rocky’. ’30 Jaar Franky Falcon’ is één groot feest der herkenning voor de liefhebbers van het Nederlandstalige lied.
Met ‘Oh, Lief’ levert Jason van Elewout een prachtige single af. Dit door Alie Bakker geschreven liedje werd eerder al op de plaat gezet door Jaman als albumtrack. “Ik vind dit een prachtig liedje, wat perfect past bij deze tijd. Binnenkort heb ik een operatie, en wilde graag nog voor de operatie een single uit brengen” aldus de Jason, die heel enthousiast is over zijn nieuwe single.
De productie werd wederom verzorgd door Sonic Solutions en ‘Oh, Lief’ verschijnt via Hit It! Music.  
AUGUST VAN ENGELEN KOMT MET NIEUW NUMMER
TER ERE VAN OVERLEDEN MOEDER
August van Engelen 19 jaar en woonachtig in Deventer komt met het nummer “Mama” dat hij
als kind na het overlijden van zijn moeder schreef. Het gaat over de vraag waarom ze zo vroeg
moest gaan. Zijn gevoelens en dagelijkse gedachten zijn in het lied verwerkt.
August van Engelen heeft geen makkelijk leven gehad, hij heeft zijn vader helemaal niet gekend,
en zijn moeder kwam in 2015 te overlijden aan kanker, waardoor August er praktisch op 14
jarige leeftijd alleen voor kwam te staan.. Speciaal ter ere van zijn moeder heeft August nu deze
single “Mama” uitgebracht. Dit nummer wilde hij als kind al opnemen en zijn grote wens is nu
uitgekomen: August heeft het nummer bij producer Roy Otters in Apeldoorn opgenomen en
uitgebracht.
Het nummer “Mama” is een eerbetoon aan mijn moeder”, vertelt August van Engelen (19)
openhartig Na het overlijden stond August alleen in het leven en raakte in een dip. “Ik was een
mama’s kindje. Ik was altijd bij mijn moeder. Haar overlijden was voor mij heel heftig. Niets
interesseerde mij meer.. Het zingen raakte daardoor op de achtergrond.
August van Engelen zingt sinds drie jaar professioneel,
maar als kind was hij echter altijd al veel met muziek
bezig. Pas in 2018 begon ik weer naar muziek te
luisteren, pakte het zingen weer op en begon ik met
schrijven. Het gaat mij om wat ik in mijn muziek kwijt
kan, wat ik mee heb gemaakt. In dit liedje “Mama”
vind ik rust.
Rood-Hit-Blauw Persbericht Denny de Klerk presenteert volwassen radioplaat ‘Ik wil jou’ Met ‘Ik wil jou’ heeft Denny de Klerk een uiterst vriendelijke radioplaat in handen die op woensdag 27 januari 2021 wordt gelanceerd bij Rood-Hit-Blauw produkties. Het is voor Denny de vierde single die bij dit gerenommeerde platenlabel van Ronald Visch verschijnt. Voor de opnames toog de Amsterdamse zanger wederom naar Sonic Solutions in Roosendaal. Het nummer, geschreven door Mark Pepping en Rick Lammers, gaat over de liefde. Dat onderwerp wordt volgens Danny altijd goed ontvangen. ‘Het arrangement van ‘Ik wil jou’ is speciaal voor mij gemaakt door het team van Sonic Solutions. Hiermee laat ik horen dat ik bezig ben met de ontwikkeling van een eigen stijl. Vooral de invloeden van de saxofoonpartijen die zijn ingespeeld door Pepijn Mol, maken de productie volwassen. Pepijn is overigens ook te bewonderen in de clip die door Ron Schmid VisualsMedia is opgenomen. We hebben een aantal leuke lokaties bezocht waaronder Velzen Zuid en Scheveningen. Vanwege de opgelegde beperkingen hebben we met een klein groepje er toch iets leuks van weten te maken’, meent Denny. De videoclip zal op 27 Jan. 19.00 online gaan. Het jaar 2021 ziet Denny als een bonusjaar. Hij wil naast deze single nog een solonummer en een duetnummer uitbrengen. Covid-19 gooide afgelopen jaar roet in het eten. Toch heeft Denny niet stilgezeten en was behoorlijk actief op de social media. Met name de livestreams op Facebook werden goed bekeken. Vanwege de huidige lockdown zal hij voorlopig nog niet kunnen optreden. Daar baalt hij uiteraard van, maar wil door deze mooie nieuwe single onder de aandacht blijven. Hij hoopt dan ook dat het coronavirus spoedig onder controle is. Denny de Klerk – Ik wil jou…….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!
PERSBERICHT Datum 26 Januari 2021
MICHAEL DUIJTS UIT HET BETUWSE VALBURG KOMT MET NIEUWE SINGLE
De derde single van Michael Duijts is verschenen en hiermee geeft de zanger uit het Gelderse
Valburg met “Ik gaf m’n hart aan jou” een vervolg op zijn vorige singles ‘Duizend mooie
vrouwen’ en ‘Ik ben weer vrijgezel’. Dit nummer is een cover en is in 2013 uitgebracht door de
Volendamse mannen Stampvast. Het nummer is door Mario Veltman in een compleet nieuwe
versie gemaakt, wat zeker een kans gaat maken op vele radiozenders. Michael is ook trots op
deze productie en hoorde dat zanger en mede tekstschrijver van Stampvast Kees Plat was
verrast toen hij deze productie hoorde, en dat zegt natuurlijk genoeg.
Michael Duijts is een muzikaal getalenteerde zanger uit de Betuwe. On stage als artiest maar
ook zeker voor en achter de schermen weet hij zijn fans met zijn glimlach en vrolijkheid altijd te
entertainen. Michael Duijts is in het dagelijkse leven eigenaar van een handelsonderneming en
staat als een nette en betrouwbare jongen bekend, zo ook op het podium, altijd keurig gekleed
en met veel passie brengt hij diverse nummers. Een artiest die gezien en gehoord mag worden.
Natuurlijk ondervind hij zakelijk maar ook in het
artiestenwereldje veel last van Corona, maar
besloot toch om een nieuw nummer uit te brengen,
want stilstaan is zeker niet goed.
Ik hoop met “Ik gaf m’n hart aan jou” dat we
weer snel naar het normale leven kunnen gaan en
weer te mogen optreden. Nu eerst maar de mensen
maar zodra het weer kan natuurlijk op de bühne,
want daar voel ik mij thuis, aldus Michael Duijts
PERSBERICHT Datum 25 Januari 2021

2dE SINGLE LARS DE GRAAF GAAT OVER ZIJN ZOONTJE
Lars de Graaf zijn nieuwe nummer “Huilen doe Jij niet meer” gaat over zijn zoontje.
Mijn zoon betekend alles voor mij, het liedje moest gaan over de liefde ik krijg van mijn zoontje,
en hoe snel hij opgroeit, dit wilde ik graag in een lied verwerkt hebben. Met behulp van Roy
Otters van ANRO Productions uit Apeldoorn die de tekst maar ook de muziek heeft gemaakt zijn
we tot dit mooie liedje gekomen en ben er super blij mee! Aldus Lars de Graaf
Lars de Graaf geboren en getogen in Deventer is een zanger die wel vanaf kleins af aan al zingt
met veel plezier, maar nog maar kort echt als artiest wat meer bekendheid krijgt. Hij is Nederland
aan het veroveren en dan komt ineens de coronatijd om de hoek kijken en komen optredens stil te
liggen. Toch wil Lars de Graaf nadat zijn debuutsingle in 2018 “Voel je dan niet” goed scoorde
in Nederland nu komen met een 2e
heuse eigen single en dook dus de studio in.
Geniet van dit nummer “Huilen doe jij niet meer” zijn geweldige stem, we hopen dat hij u ook
mag raken en natuurlijk ook van de mooie bijbehorende videoclip waarin zijn zoontje natuurlijk
niet mag ontbreken.
De naam van zanger Lars de Graaf zal u niet gelijk
opvallen, ook omdat hij dus nog niet zo lang bezig is.
Maar is nog jong en heeft een mooi stemgeluid waar
wij dan ook nog veel van gaan horen.
PERSBERICHT Datum 22 Januari 2021
ZANGER ORLANDO UITENWERF ZINGT SPECIAAL LIED VOOR ZIJN TANTE
Mijn nieuwe nummer “Mijn lieveling” is speciaal gemaakt voor mijn tante verteld Orlando
Uitenwerf uit Emmen. Dit nummer gaat over een plant die ik heb gekocht voor haar, maar ik wist
niet dat dit zo’n speciale plant zou worden. Ik kocht deze plant, een Amaryllis voor haar, want als
je als kind lieve mensen om je heen hebt gehad dan vergeet je dat nooit meer, ook niet als je
ouder wordt. Mijn tante was zo’n vrouw die enorm veel liefde gaf, daarom gaf ik haar deze plant
en bijna elke week stuurde zij mij daarna een foto van deze plant, hoe die groeide. Dat vond ik zo
lief, dat ik besloot speciaal voor haar dit nummer te maken, aldus Orlando Uitenwerf.
Orlando Uitenwerf is geboren in Suriname en later geëmigreerd naar Nederland. Hij is
zanger/entertainer en zingt vooral nummers uit de Nederlandstalige muziekindustrie.
Hij is een heel sociaal mens en is al ruim 11 jaar actief in de entertainment en heeft ondertussen
al meerdere eigen nummers opgenomen waarmee hij een eigen weg mee probeert in te slaan. De
eerste singles hadden een Surinaams tintje met verder Nederlandse tekst, maar daarna maakte hij
zomerse liedjes maar ook liedjes met teksten waar een boodschap in zat.
Ik beleef veel plezier aan het maken van muziek en
vind het fijn om te zien dat naast mijn familie ook
andere mensen kunnen genieten van mijn muziek.
Aldus een trotse Orlando Uitenwerf.
DENNIS VAN DAM – CARMEN

(22 januari 2021) Met ‘Carmen’ heeft de goedlachse zanger uit Hellendoorn Dennis van Dam een geweldige nieuwe single in handen. Door het vrolijke arrangement en de herkenbaarheid nodigt deze single direct uit tot meezingen.
De productie van deze single werd verzorgd door ‘De Toreador’ producers ‘Sonic Solutions, en hiermee lijkt Dennis niets aan het toeval over gelaten te hebben.
Dennis zingt al sinds zijn 15de, had succes op Mega Piraten Festivals, maar ruilde dat in voor een carrière in de horeca. Dennis van Dam blijft echter dol op een feestje, en zingen.De Hellendoorner Dennis van Dam is niet alleen een succesvolle horecaondernemer, maar ook een begenadigd zanger. Deze ‘Helderse Jannes’ werkt momenteel hard aan een muzikale carrière. De videoclip draait inmiddels op de bekende clipkanalen
JOHN HEESAKKERS – LAAT MIJ MAAR GAAN

(22 januari 2021) ‘Laat Mij Maar Gaan’ is alweer de 17e single van John Heesakkers en de opvolger van ‘Geef Me Jouw Liefde’.
Deze sympathieke zanger uit Hoensbroek heeft deze keer gekozen voor een autobiografisch nummer. Daar waar John zijn teksten altijd zelf schrijft heeft hij het deze keer in handen gelegd van Pascal de Vormer, die zijn sporen reeds heeft verdiend in de Nederlandse muziek industrie.
Het zeer succesvolle Roosendaalse productie team Sonic Solutions (J v Dijk & M Clerkx) zijn verantwoordelijk voor deze productie.
‘Laat Mij Maar Gaan’ Is John dan ook op het lijf geschreven, na vele ups en downs lacht het leven hem nu toe. Zijn familie ,waaronder zijn vrouw Wilma zijn dan ook zijn drijfveer voor het maken van muziek.
Zoals we van John gewend zijn , is ook dit dansnummer voorzien van accordeon partijen (Daniel Metz). De bijbehorende videoclip, gemaakt door vader en zoon Heesakkers, is te bewonderen op het bekende clipkanalen
JEFFREY TANIS – WAAROM KAN IK GEEN AFSCHEID NEMEN (album)

(22 februari 20201) Met ‘Waarom Kan Ik Geen Afscheid Nemen’ presenteert de Utrechtse zanger Jeffrey Tanis zijn nieuwe album. Dit album bevat singles als ‘In De Zon’, ‘Terug In De Tijd’, ‘Als Ik Naar Je Kijk’ en natuurlijk de actuele single ‘Kom Een Beetje Dichterbij’.
Voor de productie werkte Jeffrey samen met o.a. Sonic Solutions en Pro Recordings, maar het meerendeel van de productie lag in Jeffrey’s eigen handen.
Hiermee laat Jeffrey Tanis zien een veelzijdig artiest te zijn.
Catharina Hulters – Kijk me eens aan.
Wat een fantastische heerlijke nieuwe Volkse single van Catharina Hulters. In 2020 besloot Catharina al dat ze, na een korte Muzikale zoektocht, toch terug wilde keren naar haar Roots, namelijk het pure en oprechte Volkse Genre. Voor wat ons betreft, ook de enige juiste keuze, dat niet wil zeggen dat je af en toe geen muzikaal uitstapje kan maken, maar als die muziek je in je hart zit is er bijna geen reden te verzinnen om dit dan ook niet te gaan doen. Kijk Me Eens Aan is wederom geschreven en geproduceerd door Emile Hartkamp & Norus Padidar, die ook juist in het Volkse genre de allergrootste successen hebben behaalt, kortom………Deze nieuwe single voelt als een warm bad en muzikaal thuiskomen voor alle fans van dit o zo mooie genre

Aukje Fijn  – Blijf vannacht.
Het nieuwe nummer van Aukje Fijn pakt je vanaf de eerste beat. Met de release van “Blijf Vannacht” is Aukje klaar om een nieuwe stap te maken in haar professionele zangcarrière. Met dit uptempo popsong maakt de allround zangeres een fantastische start in 2021. Aukje Fijn heeft de tekst van “Blijf Vannacht” zelf geschreven. Het nummer werd gecomponeerd door A. Venemann en wordt uitgebracht onder label van FineTuned. Binnenkort lanceert Aukje ook haar nieuwe videoclip, houdt haar social media in de gate
Lesley Rosbach – Daila
Doordeweeks werkt Lesley Rosbach (23) als timmerman, in het weekeinde treedt de Haarlemmer gewoonlijk door heel het land op. Vanwege de coronacrisis ligt dat laatste al een poos stil, maar daar laat hij zich niet door uit het veld slaan. Met zijn nieuwe single ’Daila’ hoopt de rasechte Haarlemmer de harten van zijn luisteraars te veroveren. Voordat hij ’s avonds zijn ogen sluit, spoken de rijmwoorden vaak nog door zijn hoofd. En dat legt hem geen windeieren. Op Youtube zijn zijn liedjes al tienduizenden keren beluisterd. ,,Ik sta er zelf ook van te kijken’’, zegt de zanger over zijn succes. ,,En ik blijf altijd reëel. Natuurlijk is het gaaf om ooit in de ArenA te staan naast de Toppers. Maar de Haarlemse stadsschouwburg vol zingen lijkt me ook prachtig. Zo lang ik mensen maar kan plezieren met mijn muziek.’’ ,,De filmpjes van fans waarbij je hun kinderen ziet losgaan op je muziek, daar doe je het voor.
Sander Kwarten & Elz Bakker – Mijn hart huilt om jou.
Sander Kwarten & Elz Bakker luiden 2021 in met het verrassende duet ‘Mijn hart huilt om jou’. In eerste instantie was het de bedoeling dat Elz deze door Emile Hartkamp geschreven en geproduceerde lied afgelopen november als solosingle zou uitbrengen. Omdat Emile erg onder de indruk was stuurde hij de track naar Robby Langendorff met de vraag of hij het nummer wilde uitbrengen op zijn platenlabel Cornelis Music. Robby had echter een ander idee. Hij gaf aan dat, als het nummer als duet zou worden opgenomen, een meerwaarde zou zijn voor de plaat. Robby stelde voor om Sander Kwarten samen met Elz uit te nodigen in de studio van Emile om een demo in te zingen te nemen. Dat resulteerde in het allereerste duet van Sander Kwarten & Elz Bakker. ’Mijn hart huilt om jou’ is in ieder geval een 100% volks nummer waarin wordt bezongen dat er bij de liefde ook vaak verdriet bestaat. 
Arjan (Venemann)  – In m’n dromen.
Al geruime tijd staat Arjan normaal gesproken op de planken. Het afgelopen jaar viel dat helaas net even anders. Toch blijft hij niet stil zitten en brengt hij het prachtige lied ‘In m’n dromen’ uit. Een lied geschreven door Hans Aalbers en Arjan Venemann, welke dagelijks samenwerken vanuit de historische studio in Nederhorst den Berg. ‘In m’n dromen’ is met recht een gezellige volkse/piraten meezinger. In het dagelijks leven maakt Arjan uiteenlopende producties voor hoofdzakelijk Nederlandstalige artiesten. ’Hierdoor kwam mijn eigen carrière een beetje op een laag pitje te liggen, maar door de corona tijd is er wat meer tijd over om dit weer te gaan hervatten, ‘’aldus Venemann. Hij wil er in 2021 weer helemaal voor gaan, er liggen nog diverse leuke ideeën op de plank.FRANKY FALCON – WAAROM

Van het binnenkort te verschijnen jubileum album van Franky Falcon ’30 Jaar’ verschijnt de track ‘Waarom’ nu als voorloper op single. Hiermee heeft Franky Falcon een prachitge ballade op zak. ‘Waarom’ werd geschreven door niemand minder dan Jack van Raamsdonk en de productie lag in vertrouwde handen van Mario Veltman. Een passende videoclip zal deze release ondersteunen.
Terwijl ‘Zonder Jou’ in de Matt Pop Mix momenteel volop airplay geniet en genoteerd staat in diverse hitlijsten verschijnt nu de DJ Henry Remix van de nieuwe single van Dennis Jones.
DJ Henry is bekend van o.a. de megahit ‘Goeiemoggel’ en zijn samenwerkingen met Judith Peters. Hij stak ‘Zonder Jou’ van Dennis Jones in een reggae/reggaeton-achtig jasje.
Momenteel legt Dennis Jones de laatste hand aan zijn binnenkort te verschijnen nieuwe album.
Ver Weg’ is de titel van de nieuwe single van zanger Dennis Eijkemans. Na het succes van zijn laatste single ‘Stapelgek Op Jou’, waarmee hij maandenlang op de radio te horen was, vond Dennis dat het tijd was voor iets nieuws. “’Stapelgek Op Jou’ werd enorm positief onthaald door vele radiostations en mensen waren enthousiast over het uptempo nummer. Daarom wilde ik opnieuw een track maken met een lekkere beat, maar deze keer met een rauw randje eraan”, vertelt Dennis. Het lied met pop/rock invloeden gaat over een lange afstandsrelatie en over de periode dat hij en zijn vriendin ver weg van elkaar woonden. Eijkemans: “Ik denk dat veel mensen zich zullen herkennen in het lied. Wanneer je veel van iemand houdt dan wil je dolgraag bij die persoon, zijn maar soms word dat verhinderd door afstand. Toen ik het liedje schreef woonde ik nog in België en mijn vriendin in Eindhoven. Dat was lastig, want daardoor konden we niet dagelijks bij elkaar zijn.” Bij het lied is ook een bijpassende videoclip gemaakt die is opgenomen in Eindhoven. Een leuk feitje: De single is afgemixed in de beroemde Wisseloord Studio’s in Hilversum waar o.a. Ilse de Lange en Anouk hun nummers opnemen.
‘Ver Weg’ is vanaf nu te beluisteren op alle grote kanalen waaronder Spotify en de videoclip is te bekijken op YouTube.
‘Jij Bent Mijn Leven’ is de zesde single van de Utrechtse zanger Richard ten Oever. In samenwerking met tekstschrijver Patrick Kloos en JT Music, Jeffrey Tanis & Pascal de Vormer is deze single tot stand gekomen. “Jij Bent Mijn Leven“ is een nieuw nummer speciaal geschreven voor zijn vriendin. Hoe mooi kan het zijn dat je je liefdesleven kan vertalen in een liedje.
“We hebben weer een mooi product in handen” ,aldus een enthousiaste Richard. JT-Media is verantwoordelijk voor de videoclip die uiteraard te bewonderen is op alle bekende clipkanalen. Casper Janssen Music Promotion verzorgt de plugging en promotie. Hopelijk gaan de radiozenders in Nederland en België de single een kans geven en gaat hiermee een droom van Richard in vervulling.
PERSBERICHT Datum 14 Januari 2021
“JIJ BETEKENT ALLES VOOR MIJ” IS NIEUWE SINGLE MARY VAN BAAL
Dit nummer is 23 November 2020 uitgekomen maar door omstandigheden is daar geen promotie
aangegeven, vandaar dat wij toch dit nummer willen aanbieden door een plugger bij diverse
radiozenders in Nederland en Belgie.
In mijn nummer “Jij betekent alles voor mij” laat ik horen hoe trots ik ben op mijn man, waar
ik al 39 jaar mee samen ben, door hem heeft mijn leven een hele nieuwe wending gekregen.
Vandaar dat ik gekozen heb voor deze cover, die zo bij mij past. Dit keer is mijn nummer in 2
talen “Nederlands en Italiaans” de oorspronkelijke titel van dit nummer is “Tornero”. Ik hoop dat
jullie het net zo mooi vinden als mij. Mijn man die altijd achter me staat in alles wat ik doe,
speelt mee in de videoclip. Hij begrijpt mij als geen ander. Hij laat mijn dromen ontwaken. Voor
hem zing ik dan ook dit liedje, maar voor andere zal het ook wel herkenbaar zijn het om zoveel
van iemand te houden. Aldus Mary van Baal.
Mary van Baal uit het mooie Rheden verwerkt haar verleden en heden in haar muziek. Op mijn
levenspad heb ik al veel dingen meegemaakt, mooie momenten maar ook veel verdriet, zo ben ik
afgestaan bij mijn geboorte en ben ik grootgebracht in een pleeggezin, waar niet altijd alles even
soepel liep. Ik ben dus niet opgevoed door mijn biologisch ouders, aldus Mary van Baal
Het nummer I Santo California komt van oorsprong uit
1974 en is gezongen door de Italiaanse zanger Torneró.
Dit nummer is later vertolkt door de Belgische zanger
Frank Galan.
Langs deze weg wil ik iedereen bedanken die het mede
mogelijk hebben gemaakt dit nummer tot een mooi
productie te maken.
PERSBERICHT Datum 12 Januari 2021
JAN STAVAST KOMT MET 3E SINGLE “JIJ BENT ALLES”
Jan Stavast woonachtig te Borger in het mooie Drenthe, heeft een enorme passie voor zingen.
Naast dat hij ondernemer is in de transportwereld, heeft hij al vele jaren muziek gemaakt in
verschillende bandjes als drummer en als zanger. Hij speelde veel op bruiloften en feestavonden.
In Augustus vorig jaar kwam Jan Stavast als soloartiest met zijn debuutsingle “Ik denk aan jou”
en in Oktober met zijn 2e
single “Vrienden” en dat smaakte naar meer.
Met deze nieuwe single “Jij bent alles” hoopt deze sympathieke Drent zich weer vaak op de
landelijke radio te horen, net als met zijn vorige nummers. Dit nieuwe nummer heeft een vleugje
Schlagergehalte wat lekker in het gehoor ligt. Het liedje gaat over de liefde die hij krijgt maar
ook geeft in zijn relatie, maar ook dat mensen een beetje liefde nodig hebben in het leven, niet
alleen nu, maar eigenlijk altijd!! Ook dit nummer is net als zijn vorige singles een tikkie
autobiografisch waar Jan toch wel graag op doorgaat, want dit past bij hem. Het blijft zeker niet
bij deze 3e
single, want hij gaat deze week alweer de studio in om nog eens 2 nummers op te
nemen die dan ook nog voor de zomer van 2021 gaan uitkomen.
Het nummer “Jij bent alles” komt wederom uit de studio van Martin Sterken die ook de tekst
heeft geschreven. Een prachtige productie zoals Jan zelf ook al aangeeft. Martin kan er wel wat
van, en mensen die ik niet vergeten mag zijn Lana Wolf die garant stond voor het koorwerk en
Jan de Vrieze om zijn gitaarpartijen, een team waar ik
trots op ben, aldus Jan Stavast.
PERSBERICHT Datum 12 Januari 2021
KEES PLAT WINT DE EUROPEAN ENTERTAINMENT ASSOCIATION AWARD
Kees Plat zanger/gitarist van de Tribute To The Catsband uit Volendam heeft, behalve dat hij
veelvuldig optreed ook een eigen platen label en studio Kees Plat Music Productions waar hij als
componist/ tekstschrijver en als producent nummers schrijft en produceert voor een aantal
artiesten.
In 2015 heeft Kees Plat zijn eerste succesvolle soloalbum “A Boy From Nowhere” geschreven en
geproduceerd. In de zomer van 2020 kwam er een aanvraag om mee te doen met een eigen
nummer bij de verkiezing van de European Entertainment Association Award. Kees heeft
gekozen om mee te doen met een nummer van zijn solo album de “Buffalo Song”.
Net voor kerstmis 2020 kreeg Kees Plat via een mail te horen dat dit nummer gewonnen had in
de categorie “Instrumentaal” Deze prijs is toegekend door een internationale vakjury, waarbij
het gaat om kwaliteit en professionaliteit van het nummer.
ZUS  – Omdat je mij toch gek maakt.
Na het “Holland ’s Got Talent” avontuur van ZUS waar het team veel van geleerd heeft, gingen de dames op advies van Angela Groothuizen verder aan de slag om hun zangtechniek te verbeteren. Hans Aalbers maakte samen met Arjan Venneman dit aanstekelijke en catchy nummer als opvolger van Shalala en heeft het nummer weer duidelijk een eigen ZUS sound gegeven! De unieke clip werd gemaakt door Redgell Media. De opnames vonden een aantal maanden geleden plaats in “Het Nieuwe Kader” in Arnhem, een van de grootste green screen studio’s van Nederland. Hierdoor werd het mogelijk om alle dames in één keer in beeld te nemen en in diverse settings te plaatsen. Ook dit keer werd de hulp in geroepen van de danseressen Lisa, Myrthe, Nienke, Senna en choreografe Carmen van Drenth.
Robin van Beek – Zwerver
Wanneer de eerste klanken van “Zwerver” de ruimte vullen, blijf je luisteren. De warme stem van Robin van Beek vertelt het verhaal over een verwarde man, die we allemaal wel eens gezien hebben. Breekbaar, klein, melancholiek en vooral authentiek zingt Robin over de “Zwerver”, waar je spontaan van gaat houden. Nu het winterweer zich aankondigt en daarmee de temperatuur naar het 0-punt zakt, de dakloze opvang haar deuren extra openzet, brengt Robin van Beek warmte in de harten van ons allemaal. Na het beluisteren van zijn nieuwe single “Zwerver”, kan niemand meer zonder groeten of een extra hart onder de riem langs onze dak en thuisloze medemens lopen. Robin schreef de muziek met Davy Hitipeuw en Ralph van Manen en de tekst met Wim Rebergen
In ’t Hof  – Voorbij.
“Voorbij” is behalve het gewenste antwoord op de Corona-crisis ook de nieuwe single van de Nijmeegse zanger- en liedjesschrijver Dirk-Wim in ’t Hof. Als In ’t Hof maakt hij al 25 jaar Nederlandstalige liedjes over alledag, met soms niet alledaagse teksten. In zijn nieuwste lied “Voorbij” ontwaart de luisteraar, door de alcohol en de rookdampen heen, een sfeervolle ode aan de liefde. “Voorbij” werd geproduceerd door de Eindhovense producer en multi-instrumentalist Gabriel Peeters en bevat een bijzondere cello-bijdrage van Mirte de Jong. De vorige single van In ’t Hof: “Liever verloren” werd in 2019 zeer goed ontvangen op de landelijke radio. Frits Spits roemde In ’t Hof en verkoos zijn lied “liever verloren” tot “karakterlied” in zijn programma De Taalstaat.
Youri Sprenkels  – Blijf bij mij.
Met de ballad ‘Blijf bij mij’ laat Youri Sprenkels horen dat hij muzikaal van alle markten thuis is.  Met z’n vaste producer Frank Verkooyen ging hij brainstormen over nieuwe ideeën.  Op internet kwamen ze een oorspronkelijk Kroatisch liedje tegen waarvan de melodielijn hem wel beviel. Frank heeft vervolgens een nieuw arrangement geproduceerd en gaf Femke Reuvers de opdracht om een tekst te schrijven. Het onderwerp waarin een voorbijgaande liefde bezongen wordt, sprak Youri erg aan. In ieder geval is het een prachtig luisterliedje waar ik trots op ben.  Het is speciaal gemaakt voor de radiozenders en niet voor feestjes, want die gaan voorlopig toch nog niet door’, aldus Youri.

Chris de Roo  – Ik loog tegen jou.
Eind december verschijnt de nieuwe single ‘Ik loog tegen jou’ van de sympathie Drentse zanger, Chris de Roo. De single is de opvolger van de meest recente singles ‘Honderdduizend stukken’ en ‘Het geluk lacht ons toe’. Samen met producer Jeff Zwart dook Chris de Roo de studio in. Al snel ontstond het idee voor ‘Ik loog tegen jou’; een emotionele semi-ballad die niet zal misstaan in Chris zijn live set en zeker te horen zal zijn op de radiozenders. Chris de Roo gaat al heel wat jaren mee in de entertainment branche en maakt van elke gelegenheid een feest. Zijn muziekkeuze en het contact met het publiek maken zijn optredens telkens tot een ware belevenis

Rick ter Meer – Wat voelt dit goed
Feest! In de breedste zin van het woord! Daar is waar Rick ter Meer voor staat. In de afgelopen jaren heeft de uit Eindhoven afkomstige zanger en tekstschrijver dit al meerdere keren bewezen. Met name de single ‘Ze bleek de dochter van de kastelein’ die Rick afgelopen maart lanceerde, heeft het ontzettend goed gedaan. Z’n nieuwste wapenfeit ‘Wat voelt dit goed’ bevat alle ingrediënten om dat succes te evenaren of zelfs te overtreffen. De tekst heeft de bijna 29 jarige entertainer zelf geschreven. Frank Verkooyen van The Boom!Music in De Meern is verantwoordelijk voor het top-arrangement.
PERSBERICHT Datum 07 Januari 2021
VOLGENS WILLIAM KRUIZINGA HOREN ZE BIJ ELKAAR
William Kruizinga komt met zijn nieuwe single “Wij horen bij elkaar” en dat slaat eigenlijk
ook wel op zijn carrière en natuurlijk zijn privé situatie.
Dit liedje “Wij horen bij elkaar” is geschreven voor mijn vrouw want zij is diegene die mij
altijd steunt en alles voor mij regelt van artiestenavond tot boekingen en brengt me overal naar
toe voor optredens en interviews. Op deze manier wil ik mijn vrouw bedanken voor alles wat ze
doet voor mij, haar steun in mijn carrière en mijn leven daarom horen wij bij elkaar.
William Kruizinga, afkomstig uit het mooie Venray is een beginnende zanger, hij is sinds 2018
bezig in het artiestenwereldje en heeft een keuze gemaakt om een andere weg in te slaan. Niet
omdat hij ontevreden was bij zijn oude producer en studio, maar wilde een andere koers varen en
ging op zoek. Ik raakte in contact met Piet ponsen die bood mij hulp en verwees mij naar de
Leico Music studio van Peter van Kesteren. We hebben contact gelegd en een afspraak volgde.
Toen ik daar kwam voelde ik mij gelijk thuis en op mijn gemak en zij snapte mijn wens en mijn
muziek. Samen hebben we gewerkt aan een nieuwe muziekstijl en een nieuwe sound, wat
helemaal mijn smaak is en bij me past. Hierop zijn we gaan bouwen, ik wilde graag een lied
maken voor mijn vrouw en daarvoor heeft Peter van Kesteren en Piet Ponsen een mooie tekst
geschreven en Peter van Kesteren de muziek geproduceerd.
Zo ontstond dus uit deze nieuwe samenwerking
“Wij horen bij elkaar” en hierop komt zeker
een vervolg. Maar eerst gaan we 2021 starten
met deze nieuwe single
Het Brabantse viertal De Vier Viltjes heeft dé oplossing gevonden om ondanks de huidige maatregelen tóch de polonaise te kunnen lopen: uitschuifbare handjes! En zo luidt dus de titel van hun geweldige nieuwe single, welke geschreven werd door niemand minder dan René Karst en Alfred Voogd. Voor de productie van ‘Uitschuifbare Handjes’ was uiteraard topproducer Waylon van der Heijden verantwoordelijk. Hiermee hebben De Vier Viltjes weer een kneiter in handen.
Jan Koevoet en Petra van Zundert  – Ondersteboven.
“Ondersteboven” is de nieuwe duet single die Jan Koevoet en Petra van Zundert uitbrengen. De release is op 6 januari 2021. Het is dan 5 jaar geleden dat Jan Koevoet en Petra van Zundert voor de eerste keer spontaan het podium betraden. In die 5 jaar heeft het duo, naast het  uitbrengen van hun eigen solo singles, in totaal zeven duet singles uitgebracht. “Ondersteboven” is een door het duo zelf geschreven en gecomponeerd liedje en opgenomen in de studio van Manfred Jongenelis.
PERSBERICHT Datum 01 Januari 2021

FRANK LIVE ZET “WAT BEN IK ZONDER JOU” VAN BENNY NEYMAN
OPNIEUW OP DE KAART
“Wat ben ik zonder jou” is de titel van het oude nummer van Benny Neyman wat Frank Live
opnieuw heeft gemaakt samen met Will Geerling, en hiermee luid hij daar 2021 mee in
De 45-jarige Frank Polak uit Bruinisse bekend in Zuid-West Nederland als zanger Frank Live
met zijn mooie liedjes is altijd al een groot liefhebber geweest van de liedjes van Benny Neyman.
Dit nummer “Wat ben ik zonder jou” van Benny Neyman is wat minder bekend en het
verbaasde me al jaren dat deze prachtige ballad uit 1984 nooit eerder door iemand anders is
opgenomen. Toen ik mijn kerstsingle ging opnemen bij Will Geerling vroeg ik hem om een
mooie orkestband te maken van dit liedje, zodat ik deze bij hem kon opnemen in de studio. Een
week later vloog ik naar Tenerife om de clip op te nemen. Ik vind de prachtige natuur en de
eenzaamheid waar dit liedje over gaat, het liedje nog meer kracht geven. Een bevriende Cubaanse
cameraman die daar woont heeft de prachtige (drone) beelden gemaakt en de clip
gemonteerd. Heel knap van hem, omdat hij de Nederlandse taal niet beheerst. Ik hoop dat met het
uitbrengen van deze single “Wat ben ik zonder jou” de liedjes van Benny in leven blijven.
Het grote publiek kent Frank Polak ook wel als de
Zingende Trucker, omdat hij nog steeds regelmatig
dwars door Europa toert. Maar als zanger van het
Nederlandstalige lied, Ballads en Covers van Frank
Sinatra, Willy Nelson, Neil Diamond, Engelbert
Humperdick, Michael Bublé treedt hij op met veel
succes. En nu dus ook met het mooie liedje
“Wat ben ik zonder jou” van Benny Neyman.
Persbericht RoodHitBlauw
Jeffrey Brons gaat overeenkomst aan met platenlabel Rood-Hit-Blauw
Jeffrey: Ik ga al enige tijd mee naar optredens van Enrico uit Apeldoorn en ik verzorg dan zijn geluid en ik zing dan vaak ook een paar liedjes.Ik wil graag verder als zanger en ik ben onlangs de studio van Sonic Solutions ingedoken om een eigen liedje op te nemen. Uiteraard wil ik deze graag goed gaan uitbrengen. Van zowel Sonic (Joris) als Enrico kreeg ik het advies om hierover contact op te nemen met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw. De afspraak heeft inmiddels plaats gevonden en heeft geresulteerd in een overeenkomst tussen Jeffrey en het Nederlandstalig gespecialiseerde label Rood-Hit-Blauw.De in Soest woonachtige Jeffrey Brons en Ronald Visch hebben alle vertrouwen in een goede samenwerking.
 Link naar Boekingen & Info:
PERSBERICHT Datum 24 December 2020
JIMMY-D FEAT JACQUELINE STOK KOMEN MET “IN LOVE”
Het nummer “In Love” is de voorloper op het album ‘Verbazen’ en is een kerstcadeautje voor u
allemaal ! van Jimmy-D. Het is een super gaaf nummer geworden, en de vocals zijn gezongen
door zangeres Jacqueline Stok
Zoals gezegd mijn album komt eraan, medio Juni 2021 zal deze uitkomen en dit nummer komt
dan ook op dat album te staan. Na het succes van “Summer vibes” samen met Janey Rowen &
Peter van der Plas kwam ik in de coronatijd op het idee om mijn album af te maken Ik heb ruim
3 jaar aan dit album gewerkt en is mijn album bijna af.
Met dit album reist u straks rond de wereld want op mijn album heb ik een samenwerkingen met
Janey Rowen, Peter van der Plas, Melissa Peters, Jewels from the USA, Jimmy Lorje, Jacqueline
Stok, Vinrock, Denise Fonnville en nog veel. Een album die er zeker mag zijn en waar ik trots op
ben. Maar nu eerst genieten van dit voorproefje “In Love” Aldus een trotse Jimmy-D
Ik wens u dan ook mede namens Jacqueline Stok
hele fijne feestdagen toe, en een gezond 2021