Pluggers nieuws

Pluggers nieuws 2021
we gaan weer van voor af aan beginnen alle nieuwe singel ,s informatie van 2021
Danny Poppinghaus – Mijn kind
Danny Poppinghaus timmert al een aantal jaren met succes aan de muzikale weg. Samen met producer Manfred Jongenelis heeft hij al een 8-tal gezellige nummers opgenomen die stuk voor stuk in de smaak vielen bij de liefhebbers van oer Hollandse volksmuziek. Zijn nieuwe single ‘Mijn kind’ is de eerste in de reeks die enigszins afwijkend is, maar daarmee geeft de uit Arnhem afkomstige wel aan voor welke sound hij heeft gekozen. Samen met Manfred werkt hij aan een nieuw 12 tracks tellend album die in juni 2021 gelanceerd gaat worden. 5 liedjes, waaronder ook ‘Mijn kind’, zijn geschreven door Alie Bakker. Opvallend aan z’n nieuwe single is het aparte accordeongeluid dat wellicht gelijk wordt gelinkt aan Grad Damen. ‘Grad raakt met zijn gevoelige liedjes een groot publiek. Dat spreekt mij ook heel erg aan. Zoals de titel al laat doorschemeren gaat het over mijn kind(eren)
Frenkie – Dromen van vroeger
In “Dromen van vroeger” neemt Frenkie je even mee terug in de tijd. Een tijd waarin we ons nog niet druk hoefde te maakte over de alle daagse dingen in het leven. Maar een tijd waarin je onbezorgd (buiten) speelde met je vriendjes en vriendinnetjes. Dat je thuis kwam van school, je tas in een hoek gooide en dan direct naar het voetbal veld of de speeltuin rende. Even lekker weg dromen naar een tijd waarin je je nog niet druk maakte om wat een ander van je vond, dat het niet uitmaakte wie je was behalve op het voetbal veld want dan wilde iedereen gewoon “Johan Cruijff, Frank Rijkaard, Dennis Bergkamp Of Patrick Kluivert” Zijn. Een tijd waarin je grootste zorg was dat je naar huis moest “als de lichten (lantarenpalen) aan gaan”. In het leven moet je altijd vooruit blijven kijken en aan je toekomst denken, maar zo heel af en toe mag je even ontsnappen aan de dagelijkse sleur en heel even weg “dromen van vroege
Perry Zuidam – Petrus
Na 3 singles van eigen hand komt Perry Zuidam weer eens met een oude nostalgische klassieker. In de categorie Nostalgische liedjes heeft Perry Zuidam er weer één gevonden. En eigenlijk blijkt dat dit nummer ontzettend actueel is in deze tijd. “Petrus” dat geschreven is door Michel van de Plas en Harry Bannink is eigenlijk een levenslied pur sang met een grote vrolijke noot. Laurens van Wessel heeft het lied opgepimpt en er een echte feestplaat van weten te maken. “Petrus” vertelt het verhaal van een Kastelein die al het gezeur en gemekker zat is en probeert de mensen in te laten inzien dat het leven niet draait om veel geld en spullen te hebben, maar dat het gaat om lief te hebben en gezelligheid met elkaar.
JOHNNY VAN VELDHOVEN – KIJK EENS NAAR JEZELF

Met ‘Kijk Eens Naar Jezelf’ presenteert de in Rotterdam geboren maar in St. Willebrord woonachtige zanger Johnny van Veldhoven een fantastische nieuwe single. Samen met topproducer Manfred Jongenelis schreef hij deze nieuwe song. “Ik heb besloten om af te stappen van het maken van covers en wil me meer toe leggen op het schrijven van liedjes om het helemaal op eigen kracht te gaan doen. Manfred Jongenelis is hierin een geweldige aanvulling en ondersteuning voor me. Ik ben dan ook erg blij met het eindresultaat.” aldus een enthousiaste Johnny over ‘Kijk Eens Naar Jezelf’.  
Johnny van Veldhoven debuteerde al op 12-jarige leeftijd en heeft sindsdien al diverse singles en enkele albums op zijn naam staan.
De videoclip van ‘Kijk Eens Naar Jezelf’ is inmiddels veelvuldig te zien op de bekende clipkanalen en de single is te streamen en te downloaden op alle gebruikelijke portals.
PERSBERICHT Datum 05 Maart 2021
GAAT AUGUST VAN ENGELEN MET ZIJN NIEUWE SINGLE HET CIRCUS IN ?
“Kleine Circus Clown” is de titel van het nieuwe liedje van August van Engelen.
Deze jonge zanger uit Deventer, komt nadat hij eind Januari dit jaar een speciaal lied “Mama”
had gemaakt over het gemis van zijn overleden moeder, alweer met een nieuwe single.
Ook dit nummer heeft een speciale betekenis voor hem. Jaren geleden heb ik dit liedje gemaakt
maar nooit uitgebracht. Omdat het toch een super leuk nummer is en ik denk dat de mensen het
ook wel een leuk nummer gaan vinden, heb ik de tekst iets anders geschreven en toch de keuze
gemaakt om hem nu uit te brengen. Het is wel een liedje wat speciaal is omdat ik toen ik net
beetje begon met zingen en met oefenen dit bij zangles mijn eerste liedje was, daarom ik heb nu
de keuze gemaakt om hem uit te brengen, aldus August van Engelen.
August van Engelen zingt sinds drie jaar professioneel, maar als kind was hij echter altijd al veel
met muziek bezig. August heeft geen makkelijk leven gehad, hij heeft zijn vader helemaal niet
gekend, en zijn moeder kwam in 2015 te overlijden aan kanker, waardoor August er praktisch op
14 jarige leeftijd alleen voor kwam te staan. Pas in 2018 begon ik weer naar muziek te luisteren,
pakte het zingen weer op en begon ik met schrijven. Het gaat mij om wat ik in mijn muziek kwijt
kan, wat ik mee heb gemaakt.
Ik ben blij dat ik muziek kan maken en ik doe dat dan ook bij mijn vaste Producer Roy Otters van
ANRO Productions in Apeldoorn, want Roy weet wat ik wil en legt mijn gevoel in het liedje, zo
ook met dit nummer “Kleine Circus Clown”
Jos van Schaaik is als rasechte Utrechter, in Utrecht en omgeving, uiteraard geen onbekende en is al een tijdje actief met zijn zangcarriere. Jos staat bekend om zijn leuke spontane optredens, waarbij het feestgehalte altijd een belangrijk onderdeel is.
 
Zo stond Jos b.v. al op het podium met Tino Martin en diverse andere bekende artiesten maar ook mooie podia zoals de Utrechte galgenwaard en een live optreden op het grote podium tijdens de TT Assen heeft Jos reeds als wapenfeiten.
 
Jos die onlangs zijn nieuwe single opnam bij Sonic Solutions ging op aanraden van een aantal collega’s op de koffie bij Ronald van Rood-Hit-Blauw om kennis te maken en te bespreken of ze iets voor elkaar konden betekenen. Na een leuk en duidelijk gesprek in Nijkerk voel ik me daar welkom als artiest. Het 1e gevoel is goed en ik kan niet wachten tot mijn nieuwe single uitkomt.
 
Op 14 April komt de nieuwe single van Jos uit en volgt er meer nieuws.
Rood-Hit-Blauw Persbericht Justen de Wildt investeert met ‘Denk nu niet aan morgen’ aan z’n muzikale toekomst. Op het Rood-Hit-Blauw label verschijnt op 3 maart de nieuwe single ‘Denk nu niet aan morgen’ van Justen de Wildt. De uit Veenendaal afkomstige zanger heeft de overstap naar deze platenmaatschappij gemaakt vanwege het vertrouwen dat Ronald Visch van RHB hem gaf als gevolg van de afspraak die afgelopen januari plaatsvond. Naast deze switch heeft Justen ook gekozen voor een andere opnamestudio, een andere clipproducent én een nieuwe promotor die zorgt dat deze single bij alle radioen tv stations op het bureau van de muziekredacties komt te liggen. Tekstschrijfster Monique Friskes die verantwoordelijk was voor z’n in oktober gelanceerde nummer ‘Amore Mi Vida’ kreeg wederom de opdracht om dit lied te schrijven. ‘Omdat ik het muzikaal gezien professioneler aanwilde pakken heb ik de laatste maanden veel gewerkt. Als je het goed aanpakt moet je ook dieper in de buidel tasten. Vanwege de vele positieve verhalen over opnamestudio Sonic Solutions uit Roosendaal nam ik contact op met producer Joris van Dijk. Ik vertelde dat ik als echte volkse jongen ook graag een echte volkse plaat wilde hebben. Hij is ermee aan het werk gegaan en dat heeft goed uitgepakt. Ik twijfelde nog wel over het moment van uitbrengen vanwege Covid-19, maar daar komt voorlopig toch geen einde aan. Samen met m’n manager Sven en Ronald hebben de we knoop doorgehakt en deze datum geprikt’, onthult Justen. De verhaalllijn van ‘Denk nu niet aan morgen’ gaat over het heden. Leef vandaag en maak van elke dag een feestje want morgen is niet beloofd. ‘Samen met Joey van Film Creatie is er een clip geproduceerd die ook nét iets meer uitstraling heeft en waardoor het geheel klopt. Al met al ben ik zeer tevreden over de stappen die ik nu heb gezet. Het complete team heeft er vertrouwen in en daar ga ik dan ook voor’, glundert Justen. De CD single ‘Denk nu niet aan morgen’ is vanaf 3 maart 2021 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Filmcreatie, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn. Justen de Wildt…..’Denk nu niet aan morgen’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie! L
PERSBERICHT Datum 02 Maart 2021
STEVIE POPPINGHAUS KOMT MET “ TOE KOM TERUG”
De uit Arnhem afkomstige Stevie Poppinghaus brengt dit oude liedje “Toe kom terug” tot leven,
dit liedje wat origineel afkomstig is van Frans Bauer heeft voor hem een bijzondere waarde.
Dit liedje vind ik al jaren zo mooi en ligt zo gevoelig bij vele mensen, daarom wilde ik dit heel
graag uitbrengen. Ik nam contact op met Frank van Etten en deze heeft de muziek in een geheel
nieuw jasje gestoken. Het originele is wat droevig maar dit nummer klink heel anders nu met een
vrolijk vleugje erover aldus een trotse Stevie.
Stevie Poppinghaus is in Nederland eigenlijk bekend van het nummer “De witte Tjaboo” een
nummer wat hij in 2019 uitbracht, dit lied heeft te maken over het genieten met vrienden die hij
veel om zich heen heeft en dat men kracht haalt uit elkaar door hun positiviteit.
Stevie is enorm trots dat hij in korte tijd een grote schare aan fans om zich heen heeft en mocht
dan ook voordat Corona om de hoek kwam kijken al veel optreden door het hele land.
Muziek maken is zijn grote passie en samen met Frank van Etten en zijn team is hij dan ook
alweer druk bezig om na deze coversingle “Toe kom terug” met een eigen nummer te komen.
Dus we gaan nog veel horen van deze gezellige Witte Tjaboo de gezelligste man van de stad
zoals hij zich zelf noemt.
PERSBERICHT Datum 04 Maart 2021
“JOUW RING LIGT NOG HIER” IS NIEUWE SINGLE VAN MARCO SCHOUTEN
Zanger Marco Schouten, geboren te Almelo en tegenwoordig woonachtig in het Duitse Schüttorf,
komt met zijn nieuwe singel “Jouw ring ligt nog hier”.
Na de laatste singel “Mi Amore” die begin februari 2020 is uitgekomen, is het helaas lang stil
gebleven rond mijn muziek. We zouden in juni 2020 een album presenteren maar helaas door
corona moest dit worden uitgesteld. We dachten en hoopten dat oktober 2020 een goede maand
zou worden om als nog de album presentie te gaan doen, maar we hebben helaas in augustus
besloten om hier definitief een streep doorheen te trekken. Door de tijdsdruk en een gesloten
studio, maar het belangrijkste, de inkomsten bleven uit dus was het financieel op dat moment
niet meer haalbaar.
Maar om toch nog van mij te laten horen zijn we gaan bedenken hoe ik dat het beste kon doen.
Zo hebben wij de singel, “Jouw ring ligt nog hier”, een mooi nummer die ook op het album
zou verschijnen toch maar alvast uit te gaan uitbrengen als single. Met deze mooie single kan ik
de mensen toch laten horen dat Marco Schouten toch nog steeds bezig is. En nu maar snel hopen
dat alles weer een beetje open gaat, zodat ik weer op kan gaan treden en mijn nummer live aan de
mensen kan laten horen en zien. En dat we dan langzaam toch verder met het album kunnen gaan
en deze alsnog in de toekomst uit mogen brengen.
Duo de 2 jj,s
t is nooit te laat van rob de nijs hebben de 2 jj,s weer in het leven gehaald en uitgebracht en daarbij een mooi passende clip erbij gemaakt.
Als alles mee zit zullen de 2 jj,s in september komen met hun cd presentatie als het toe laat qua de corona , dus we hopen dat dit goed gaat komen en we onze oude dingen weer kunnen herpakken.
Nu is het dan even genieten van deze clip en ze zien u graag tot September
Willem Barth – Hey jij
Willem Barth had al een tijdje een Engelstalig lied opgeslagen in z’n Spotify playlist. Heel toevallig kreeg hij twee maanden geleden een linkje van exact hetzelfde nummer doorgestuurd van z’n producer Frank Verkooyen. Voor Willem een reden om een afspraak te plannen om het één ander door te spreken. Frank schreef een Nederlandstalige tekst over een prachtig exemplaar van top tot tenen. Het geheel werd overgoten met het bekende Willem Barth sausje, met andere woorden…..lekker vrolijk, dansbaar, meezingbaar, uiteraard met een melodie die je niet meer uit je hoofd krijgt

Noekie – Het swing cafe
Het spreekwoord “Waar je mee omgaat, word je mee besmet” is zeker van toepassing op Noekie de Gelder. Veel van z’n vrienden hebben al naam gemaakt in de Nederlandstalige muziekwereld. Met name John West, Django Wagner en Rein Mercha hebben hem aangespoord om de microfoon te pakken met als doel een zangcarrière te starten. Onder het motto van “Niet geschoten is altijd mis” trok hij z’n stoute schoenen aan en ging met een idee op zak naar producer Manfred Jongenelis. ‘Manfred heb ik leren kennen tijdens een artiestenreis. Ook hij behoort inmiddels tot mijn vriendengroep. Ik kreeg een tijdje geleden een van oorsprong Deens nummer te horen dat niet meer uit m’n hoofd verdween. Met deze track ben ik vervolgens naar Manfred gegaan en ben met hem om tafel gaan zitten. Ik vertelde hem wat ik voor ogen had. Hij is daarmee aan de slag gegaan en binnen de kortste keren kreeg ik de demo te horen. Het was precies zoals ik me had voorgesteld.
Jan Booi – De hele dag
Met ‘Ze blijft maar draaien’ en ‘Dat is Amore’ heeft Jan Booi al een muzikale handtekening weten te zetten. De Spaanse klanken die deze liedjes bevatten komen ook terug in z’n nieuwe single ‘De hele dag’. Vanaf de eerste zin die begint met de woorden ‘Ai Ai Ai Ai’ krijg je meteen het voorjaarsgevoel. Dat was ook de bedoeling van producer Frank Verkooyen die deze track op een presenteerblaadje aan Jan aanbood. De tekst komt uit de pen van Femke Reuvers.  Naast gitarist Marcel Fisser hebben Dian Senders en Frank Verkooyen de taak als backing vocals op zich genomen. Uiteraard vonden de opnames plaats bij The Boom! Music Studio in De Meern.
De uit Arnhem afkomstige zanger Delano Scheffer verrast vriend en vijand met zijn nieuwe single ‘Lieve Opa’. Het is de opvolger van de single ‘Hete Nacht’ waarmee Delano onlangs indruk wist te maken. Delano nam het liedje ‘Lieve Opa’ speciaal op voor zijn opa, met wie hij een hele bijzondere band heeft.
De opvallende productie was wederom in handen van Sonic Solutions.  Met ‘Lieve Opa’ heeft Delano Scheffer een plaat in handen waarmee hij zich zeker zal onderscheiden in de markt.
De half Italiaanse zangeres Marcella Tornabene heeft het zingen al van jongs af aan meegekregen. Het kan dus zo maar kloppen als haar Italiaanse vader haar het temparament en haar Nederlandse moeder de liefde voor het zingen heeft doorgegeven. 
 
Ronald RHB:
Na wat speurwerk kwam ik Marcella Tornabene tegen, uiteraard een mooie opvallende naam voor een zangeres. Haar nieuwe single was onlangs opgenomen in de studio van Anro Produkties (Roy Otters)
Na het beluisteren van deze bekende coverhit met een Nederlandse tekst was ik gelijk om. Mooi om nu te mogen melden dat Marcella en Rood-Hit-Blauw vanaf heden als muziekpartners verbonden zijn.

Marcella: 
Donderdag 25 februari j.l. werd ik aangenaam verrast door een berichtje en uitnodiging van Platenlabel Rood-Hit-Blauw om in Nijkerk eens te praten over mijn zangcarrière. Dit gesprek heeft inmiddels plaatsgevonden en ik ben daar veel te weten gekomen. Ronald vertelde mij over de lange historie van het bedrijf en gaf direct diverse tips en zaken waar je als artiest rekening mee moet houden. Dit label heeft al veel bekende Hollandse artiesten opgeleid en het voelt dus heel goed om me hierbij aan te sluiten. 
Al ruim 10 jaar weet de uit ’s Hertogenbosch afkomstige zangeres Yosee zich in de kijker te spelen met succesvolle singles zoals ‘1000 Dromen Ver’, ‘Amore Mio’, ‘De Zon Die Schijnt Weer In Mijn Hart’, ‘Eindeloos’, ‘Jouw Ritme’ en ‘Zo Mooi Als Jij’. Onlangs vernieuwde ze haar overeenkomst met Hit It! Music en nu verschijnt er een gloednieuwe single, getiteld ‘Ticket Naar De Hemel’. Voor de productie zorgde Kees Tel, die er een échte Yosee track van maakte.
Afgelopen jaar zou Yosee haar 10-jarig jubileum groots vieren, maar helaas gooide corona roet in het eten. “We hopen dit later dit jaar alsnog te kunnen vieren, zodra de situatie het toelaat. Wat in het vat zit, verzuurt niet” aldus de goedlachse Yosee.
Colinda en Daisy – Oe la la en daar ga ik.
In navolging van haar vorige single ‘Luister naar je hart’ heeft Colinda wederom een klassieker van Babe uitgekozen om deze samen met haar dochter Daisy in een Nederlandstalige uitvoering op single uit te brengen. Moeder en dochter hebben in het verleden al vaker duetjes gelanceerd waar hoofdzakelijk het onderwerp mannen aan bod kwam. In ‘Oe la la…..en daar ga ik’, gaat het over een vakantieliefde waar ze voor zwichten. Het oorspronkelijk door Peter Koelewijn geschreven nummer is door Femke Reuvers voorzien van een ondeugende tekst.  
PERSBERICHT Datum 19 Februari 2021
Jurgen Geers uit Harfsen komt met nieuwe single en gaat terug in de tijd.
Jurgen Geers komt met zijn nieuwe single “Terug in de tijd” het nummer gaat over het missen
van mensen, waar misschien wel velen zich in kunnen herkennen.
Voor mij is dat ook zo, ik moet mijn vader al ruim 13 jaar missen en vooral in deze rare tijd komt
zoiets weer extra aan. Het is niet dramatisch maar gewoon een feit dat iedereen wel mensen mist
in zijn of haar omgeving. Net als mijn vorige nummers heb ik ook dit nieuwe nummer “Terug in
de tijd” opgenomen bij Martin Sterken, deze weet als geen ander hoe hij mijn teksten kan
bewerken tot een mooie productie aldus Jurgen Geers.
Een laatbloeier is Jurgen Geers een klein beetje, maar toch is Jurgen al vanaf zijn 12e
jaar actief
in de muziek. Hij heeft jaren en een band gespeeld en nadat die er mee stopte heeft hij een aantal
jaren niets meer gedaan in de muziek. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan is het
spreekwoord en zo pakte hij een paar jaar geleden het zingen weer op.
Vanaf 2020 is Jurgen Geers pas echt actief als soloartiest en schrijft hij zijn eigen teksten, zo
begon het met “Naar het café” korte tijd later “Waarom”
en het nummer “Verliefd” en hij sloot zijn debuutjaar
als soloartiest af met het nummer “Zonneschijn” wat
het nog steeds erg goed doet in het land.
Jettie Pallettie – Ay ay ay ay
We zijn nog steeds in de ban van het virus, maar het is hoog tijd voor een feestje. We hebben immers liever het Jettie Pallettie virus te pakken. De nieuwe single van mevrouw Pallettie is dan ook weer een ouderwetse meezinger van formaat. Samen met Waylon van der Heijden weet zij weer precies aan de juiste knoppen te draaien om iedereen een beetje vrolijkheid en gezelligheid te brengen. Positief gaat zij door vol verlangen om zo snel mogelijk dat podium weer op te stappen en de tent op zijn kop te zetten. Tot dan zingen en dansen wij mee in onze eigen bubbel en blijven positief vooruit kijken ! “Ay Ay Ay Ay” staat garant voor 100% Feestplezier!!   
Will de Brouwer – Voor een knuffel en een zoen.
In deze tijd waarin we de gezelligheid en knuffels en een zoen missen bij feestjes en vrienden en familie rolde er half Januari ineens een tekst uit mijn pen, “zo ineens kwam het bij me op”, zo zegt Will, om hierbij een melodielijn te maken en in te zingen. Dit gedaan en naar Gerjo Gielen van Deyoso Records gestuurd, ook Gerjo herkende dit nummer als echt een nummer waarin velen zich zullen herkennen en van deze tijd, binnen 24 uur een demoband gemaakt, het zong lekker weg en dus besloten om deze singel nu voorrang te verlenen op de andere al klaarliggende productie. “Voor een knuffel en een zoen” is alweer de dertiende singel van Will de Brouwer, een nieuw warm donker stemgeluid wat zich steeds verder ontwikkeld. Het is een vrolijke singel geworden met een boodschap eigenlijk wel, maar met een lekker dans en meezing gehalt
Rood-Hit-Blauw Persbericht Jeffrey Brons presenteert vrolijke single ‘Elke dag’ In eerste instantie was het de bedoeling dat de debuutsingle ‘Elke dag’ van Jeffrey Brons in maart gelanceerd zou gaan worden. Vanwege de aanhoudende beperkingen i.v.m. Covid-19 leek het Rood-HitBlauw platenbaas Ronald Visch een beter idee om de single op 17 februari 2021 uit te brengen. Normaal gesproken staat deze maand in het teken van carnavalen après-ski muziek, maar daar is dit jaar bijna geen sprake van. Het was zanger Enrico Moes die Jeffrey ‘voor de leeuwen’ heeft gegooid. De afgelopen twee jaar verzorgde Jeffrey het geluid bij de optredens van Enrico. ‘Op een gegeven moment heb ik zelf de microfoon gepakt en ben spontaan gaan zingen. Enrico gaf aan dat het best goed klonk en stelde voor om een afspraak te maken met Joris van Dijk van Sonic Solutions. In de wandelgangen had ik die naam wel eens gehoord, maar wist verder niets van hen. Zij brachten mij in contact met tekstschrijver Pascal de Vormer. Ik vertelde dat ik het liefste een leuk eigen vrolijk liedje wilde opnemen. Na een tijdje kreeg ik de demo van ‘Elke dag’ te horen en dat was precies wat ik bedoelde. Zowel Enrico als Joris gaven het advies om te gaan praten met Ronald Visch of hij er iets in zag om het nummer op zijn label Rood-Hit-Blauw uit te brengen. Dat heeft geresulteerd in een overeenkomst tussen mij en dit Nederlandstalig gespecialiseerde label uit Nijkerk’, aldus Jeffrey. In het dagelijks leven runt Jeffrey een schildersbedrijf in Soest. Voorlopig blijft hij gewoon schilderen en hoopt in de toekomst uiteraard vaak te mogen optreden. Er is overigens al gesproken over een vervolg op deze single. Dat zou zo maar een duet van Jeffrey en Enrico kunnen zijn. De clip is geproduceerd door Gerrit Driessen. De opnames vonden grotendeels plaats in een prachtig natuur gebied in Baarn.
Nieuw talent Grace de Gier presenteert single “Quiero”

Grace de Gier is een Colombiaanse Rock en Pop zangeres/songwriter. Ze zingt in het Spaans en is nu gevestigd in Nederland. Grace is verder gegaan met haar carrière in 2020 na een lange pauze en het stichten van haar gezin. Sindsdien heeft ze 3 singles en haar debuutalbum Magico uitgebracht. Deze zijn zeer positief ontvangen in vele niet Spaans sprekende landen en natuurlijk haar geboorteland Colombia. Ze wil ook graag gehoord worden in vele landen en culturen.
De liedjes van Grace zijn geïnspireerd door haar eigen ervaringen, verhalen die ze gehoord heeft en haar eigen verbeelding. Haar muziek is verfrissend en nieuw en elk nummer heeft zijn eigen stijl, wat Grace de Gier uniek maakt om naar te luisteren!  Na vele reacties op het nummer “Quiero” is besloten om deze nu als single te lanceren, het is een vrolijk opzwepend nummer, wat veel Airplay op zal gaan leveren.
Neem eens een kijkje op haar website www.gracedegier.com
PERSBERICHT Datum 13 Februari 2021
RANDY BLOMMAERT KOMT MET COVER OP WERELDHIT “JARUSALEMA”
“Ik verlang zo naar jou” is de 5e
single van zanger Randy Blommaert uit Leiden en is tot stand
gekomen bij het horen van de wel bekende wereld hit ”Jarusalema”. De muzikale klanken en het
ritme brachten mij op ideeen, waardoor ik bij mijn producer ben langs gegaan om dit te
bespreken. In deze tijd van lockdown en het gemis van vele dierbaren, wilde ik hierop mijn
gevoelens verwoorden. Ik gaf aan een nieuw nummer te willen maken wat over liefde, weerzien
en gemis zou gaan. De muzieklijnen mochten wel erkenning hebben van de wel bekende hit maar
met eigen interpretatie! Het proces is van start gegaan, waarbij bovenverwachting “Ik verlang zo
naar jou” ontstond.
Een lied wat door iedereen omarmd kan worden. Of je nou vlinders hebt en verlangt naar die ene
grote liefde, of verlangt naar oma en opa waar je al maanden niet heen kunt vanwege de covid
tijd. Je kunt het liedje op je eigen manier interpreteren. Dat is de kracht van ”Ik verlang zo naar
jou”. Door de klanken van accordeon gespeeld door Manfred Jongenelis is het een gezellig,
vrolijk volks, pop liedje geworden.
Op 24 December 1990 is Randy Blommaert geboren in Zeeuws-Vlaanderen.
Randy nam op 10-jarige leeftijd door het nummer ”ik zing dit lied voor jou alleen” te zingen, de
eerste prijs op een talenten jacht in ontvangst. Het publiek raakte geëmotioneerd door dat Randy
een bos bloemen bracht naar zijn oma die op dat moment in het publiek zat. Randy is op 16-
jarige leeftijd van Zeeuws-Vlaanderen verhuisd naar Leiden
waar het gevoel om op de bühne te staan steeds sterker werd.
Na wat jaren mee te doen aan verschillende talentenjachten
wist hij vele finaleplaatsen te veroveren..
Randy is een graag geziene zanger en geliefd bij jong en oud
publiek. Kortom deze jongeman leeft voor zijn muziek en het
vermaken van zijn publiek. Randy bestormde de hitlijsten met
zijn vorige single “Zo mooi” en hoopt dat natuurlijk ook te
doen met deze nieuwe single “Ik verlang zo naar jou”
Nelis Heesbeen – Vannacht ga ik niet meer naar huis.
Vanwege de prettige samenwerking die Nelis met Frank Verkooyen had, heeft Knock Knock music besloten dat ook deze nieuwe single daar opgenomen moest gaan worden. Een compleet nieuw nummer maar wel in de lijn van “Overstag” en “Ik herken jou gezicht” Vanaf de eerste seconden spatten de accordeon partijen, ingespeeld door Daniel Metz, er al vanaf. Die passen goed bij de verhaallijn over het speciale gevoel gaat die Nelis van een vrouw ontvangt. Dat de nacht tot de ochtenddauw duurde was geen enkel probleem
Bob Offenberg – Zij is zo mooi.
Met het lied ‘Zij is zo mooi’ laat de 24 jarige zanger horen dat hij is afgeweken van wat je van hem verwacht. Toch is de inmiddels bekende Bob Offenberg sound ruimschoots aanwezig. Bob laat weten dat hij nog jong is en genoeg tijd heeft om af en toe iets uit te proberen. De tekst en muziek met een knipoog naar de zomer is gemaakt door Rutger Kanis & Colin Heikens. ‘Het gaat over een Spaanse dame die met haar vader in een kroeg zit. Ik trek m’n stoute schoenen aan en loop naar het tafeltje waar ze aan zitten. Ik stel me meteen voor en gooi me als het ware voor de leeuwen. Het is echt een lied waarvan je het einde ook wilt horen. Bovendien is het nog meezingbaar ook. Zoals gewoonlijk vonden de opnames plaats bij Laurens van Wessel in Zegge
Henk Dissel – Mijn hart
Vanaf nu is de nieuwe single “Mijn Hart” van Henk Dissel overal verkrijgbaar en te beluisteren. Henk kennen we natuurlijk allemaal van o.a. zijn hits “Een bom” en “Stap voor stap”, waar hopelijk ook deze parel aan toegevoegd gaat worden. Helaas door Corona heeft de zanger uit Zeist niet veel kunnen optreden, maar des te meer tijd was er om de studio in te duiken met zijn welbekende en vaste producer Bas van den Heuvel! Voor de clip is Henk afgereisd naar onze Zuiderburen om daar misschien wel een van zijn mooiste clips tot nu toe op te nemen. Dit jaar zullen we weer veel van Henk horen, diverse platen staan al klaar en hij kan niet wachten om dit met Nederland te delen.
Stef Horn – Klein
Stef Horn is ruim een jaar op zoek geweest naar iemand die goed is in het produceren en schrijven van Nederlandstalige muziek. Dat moest een persoon zijn die niet in het Nederlandstalige wereldje bekend was. Tijdens een schrijfsessie van een andere artiest leerde hij Aïrto kennen. De reden dat Stef niet voor een doorgewinterde Nederlandse producer / tekstschrijver heeft gekozen heeft te maken met de vaak op elkaar lijkende eindproducties. Begin 2020 doken Stef en  Aïrto voor het eerst de studio van Stef’s manager Jordy de Breet in om te brainstormen over een onderwerp. ‘Ik vertelde dat ik een zoontje had van 1.5 jaar en daarvoor nooit besefte wat het gevoel van vaderschap betekende. Na verloop van tijd merk je dat alles vreselijk snel gaat. Vooral de gedachte dat je op een gegeven moment je kind los moet laten zet je aan het denken. Samen hebben we de tekst bedacht en al spelend op de piano ontstond de melodielijn van ‘Klein’.
Dankzij zijn deelname aan het SBS programma ‘Ik Geloof In Mij’ werd Rutger van Barneveld in één klap een bekende Nederlander. In het eerste seizoen van deze reality serie was te zien hoe hard Rutger ploetert om een stapje hoger op de ladder te komen in het artiestenvak. Samen met René le Blanc werd Rutger dé ster uit het programma. Zijn 10 jaar oude single ‘Helena’ liep als rode draad door de reality serie. Onlangs tekende Rutger een platendeal bij Hit It! Music en zal er flink verder gebouwd worden aan zijn carrière. Als startschot verschijnt nu een opgefriste versie van Rutger’s populairste liedje op single onder de titel ‘Helena 2.0’. De single werd geproduceerd en geremixed door Harald Queens (bekend van o.a. Robert Pater, Raymon Hermans, Rudy de Wit, Havenzangers 2.0 e.v.a.)
Dit voorjaar gaat er een tweede seizoen van start op SBS van de populaire serie ‘Ik Geloof In Mij’ waarin Rutger van Barneveld wederom een prominente rol zal vervullen.
Een bijpassende videoclip zal te zien zijn op de bekende clipkanalen, en Rutger zal tevens zijn opwachting maken in TV programma’s als SBS Shownieuws en Veronica Inside. Al met al zal niemand om Rutger van Barneveld heen kunnen!
Rood-Hit-Blauw Persbericht De tocht der tochten komt er aan! (Komt ie wel of komt ie niet??) Elfstedenkoorts neemt snel toe in Nederland! Het ziet er naar uit dat door het snel aangroeiende ijs de Elfstedentocht gereden zou kunnen worden. Door Corona is het onduidelijk of het door kan gaan of dat we de tocht moeten afblazen. De eerste elfstedentocht werd in 1909 gereden, de laatste Elfstentocht werd verreden in 1997. Johan Vlemmix die de Elfstedentocht reed in 1985 en in 2009 dunnetjes over deed en op schaatsen de tocht kluunde, heeft uiteraard een aanstekelijk liedje (Studio Kees Tel) die nu weer onder de aandacht gebracht wordt. Johan Vlemmix: Hoe mooi zou het zijn als de Elfstedentocht dit jaar weer doorgang kan vinden, uiteraard dient gezegd te worden dat we vanwege het Coronavirus moeten gaan kijken of dit verantwoord is, wellicht met alleen de wedstrijdrijders of een beperkt deelnemersveld. Maar dat laat ik aan de politiek en de organistatie over. Ik heb er alvast een leuk liedje over gezongen, hopelijk komt dat dit jaar van pas.
 De jonge zanger Daymian van os komt met nieuwe singel.

Deze jongen heeft al veel optredens gedaan waarbij hij mensen hun gevoel los kon krijgen door zijn gekozen nummers die hij zong , waardoor ook door de gevoeligheid een menig traantje werd weg gepinkt.
Maar ook op talenten jachten is hij zeer gelieft.
Hij heeft toen ook mee gedaan aan hollands got talend waar hij ook zijn best kant laat zien.
Maar Daymian gaat door en komt met een nieuwe singel , die zelfs kippenvel brengt bij zijn grote idol Mart hoogkamer en Henk bernard en natuurlijk nog veel meer van zijn mede colega,s.
Zekers te weten zal dit weer hoog in de Nederlandse hitlijsten staan.
Daymian zo als we me kaar altijd tegen komen en zeg ga er voor geld nog steeds en maak je droom waar.
Persbericht RoodHitBlauw

Anthony neemt videoclip “Alleen is maar alleen” op in het centrum van Breda


Op het liedje ‘Alleen is maar alleen’ kreeg Anthony sinds het verschijnen hiervan enorm veel positieve reacties. Het enige wat nog ontbrak was een mooie videoclip. Samen met Zizo Media (Jos van de Wiel) toog Anthony onlangs naar zijn geboorteplaats Breda om een wens gestalte te geven en in het centrum een prachtige videoclip op te nemen.
Anthony:                      
                              
                              
                              
              
Een prachtig lied waar geen videoclip bij is, gelukkig is dat verleden tijd! Ik ben Zizo Media en  Rood-Hit-Blauw erkentelijk voor het snelle schakelen bij de videoclipopnames en het snel online zetten van “Alleen is maar alleen” uIteraard ben ik benieuwd naar de reacties op mijn videoclip, dus schroom niet en plaats gerust een reactie!
Dave van Montfoort – Hallo, ik hou van jou.
Met z’n nieuwe single ‘Hallo, ik hou van jou’ laat Dave van Montfoort in deze bizarre tijd toch van zich horen. Het is een hedendaagse bewerking van de bijna 20 jaar oude klassieker van Grad Damen. Het hoge schlagergehalte bevalt de Twentse zanger wel. In zijn omgeving is deze ‘tak van sport’ nog steeds erg populair. Hij ging ermee naar z’n vaste producer Frank Verkooyen die het geheel een nieuw jasje gaf. Volgens Dave is ‘Hallo, ik hou van jou’ tot nu toe nog door niemand anders gecoverd. ‘Ik vond dit het juiste moment om deze track uit te brengen. We mogen de kroegen toch nog niet in en hoop daarom dat de radiostations het nummer veelvuldig gaan draaien.

Hans Bakker – Zij zijn mijn grootste geluk
Een liedje maken over z’n kinderen stond altijd al op het verlanglijstje van Hans Bakker. Hij vertelde aan Frank Verkooyen hoe hij met z’n twee zoontjes omging zodat Frank daar samen met Femke Reuvers een tekst op konden schrijven. Met name de woorden  ‘Zij zijn mijn grootste geluk, de mooiste kroon op m’n leven. Dat ik hun papa ben, maakt me trots’, zorgden voor een traantje bij Hans. ‘Ik vond het nu het juiste moment om een rustig liedje uit te brengen. Ik heb de laatste tijd veel naar de radio geluisterd en veel van mijn collega-artiesten delen die mening. Dat was voor mij de reden om deze stap te zetten. Frank Verkooyen heeft er een prachtig arrangement van weten te maken. 
De beste carnavalkrakers nú verzameld op een geweldige compilatie, met o.a. Rutger van Barneveld, Franky Falcon, Wendy de Laat, Rudy de Wit, Rudy de Wit, De Vier Viltjes, Duo Knotsgek, Dennis Jones, PartyJokers ft. Danny van der Horst e.v.a..
De Vier Viltjes – Uitschuifbare Handjes
Rutger van Barneveld – Helena 2.0
Duo Knotsgek – We Hebben Een Bierbuik
PartyJokers ft. Danny van der Horst – Een Rondje Dan
Dennis van Dam – Carmen
Robert Sand – Waar Doen We Het Anders Voor
Gustaf & Otto – Belinda (De Heetste Meid Op Tinder)
Hans Snoek & Alicia – Dans De Hele Nacht Met Mij
Dennis Jones – Zonder Jou (DJ Henry Remix)
Franky Falcon – Mijn Hoofd Wil Jou Zo Graag Vergeten
Raymond Pluijmert – Ze Zeggen
Wendy de Laat – Braziliaanse Nachten
Feestzanger René – Oh Wat Een Tijd
Henk Robbemond – Zonde Van De Tijd
Harold Mieger – Dolores
Fred Post – De Oude Muzikant
Roy Raymonds – Duizend Poot Op Klompen
Peter Borkes, DJ Henry’s Feesjuh – Hou Me Nog Een Keertje Vast
Rudy de Wit – Jij Was Het Mooiste Meisje
Danny Robben – Angelina
DUO KNOTSGEK – WE HEBBEN EEN BIERBUIK

Terwijl carnaval dit jaar anders dan anders gevierd zal worden, zorgt Duo Knotsgek met de nieuwe single ‘We Hebben Een Bierbuik’ tóch voor het ultieme carnavalsgevoel. Duo Knotsgek blijkt al jaren een vaste waarde tijdens het carnavalsseizoen en weet het uit Tilburg afkomstige duo iedere keer een zeer opvallende carnavalshit te scoren. Welke feestganger herinnert zich niet bekende hits als ‘Hedde Gij Mischien ADHD’, ‘Die Alpenknotsen’, ‘Liters Bier Op ’n Doktersrecept’ en de kneiter ‘Ik Heb Unne Smiley In De Sneuw Gepist Vur Jou’, waarmee de heren uiteraard te gast waren in het bekende Omroep Brabant TV programma ‘3 Uurkes Vurraf’? Het vrolijke duo, bestaande uit Gerbrand Cools en Fabian Somers dook hiervoor wederom de studio in met hun vaste producer Harald Queens en leveren wederom een topproduct af. Voor ‘We Hebben Een Bierbuik’ werd wederom een te uiterst passende clip geschoten. Hiermee zorgt Duo Knotsgek ook in 2021 voor het ultiem
Rood-Hit-Blauw Persbericht Dania raakt met ‘Op een dag’ de gevoelige snaar bij mensen die hun dierbaren zijn verloren. Dania Schopman heeft ondanks haar jonge leeftijd al best veel heftige momenten in haar leven meegemaakt. Nadat ze bij toeval het nummer ‘Stille dromen’ van Laura Lynn hoorde pakte deze tekst haar gelijk. Ze dacht meteen aan haar twee vriendinnen én haar opa die overleden zijn. Dania ging vervolgens naar haar oma en begon het lied voor haar te zingen. Haar oma werd erg emotioneel en begon te huilen. Dat gaf Dania de doorslag om naar producer Roy Otters te gaan om een nieuwe muziekband te laten produceren en de single op het Rood-Hit-Blauw label uit te laten brengen. In ‘Op een dag’ bezingt de talentvolle zangeres uit Diepenveen de dag waarop ze haar dierbaren weer mag zien. ‘Dan hoop ik dat we weer kunnen lachen en plezier met ze kan beleven. Het verdriet dat ik heb gehad is me niet in de koude kleren gaan zitten. Het verlies van één van m’n vriendinnen die door een zwaar ongeluk om het leven kwam hakte er best in. Een tijdje later besloot een andere vriendin zichzelf van het leven te beroven. Met m’n opa had ik een ontzettend goede band. Ik deelde alles met hem. Ik weet zeker dat hij trots op me is. Bovendien denk ik, dat het nummer in deze tijd, door veel mensen gewaardeerd zal worden’, meent Dania. De versie van Dania heeft een Keltische uitstraling. Dat was ook precies de bedoeling. Naast zingen geniet ze erg van dansen op muziek uit ‘Lord of the Dance’. Volgens haar hoor je die geluiden bijna nergens meer. In de clip zie je bovendien twee doedelzakspelers die het plaatje compleet maken. De CD single ‘Op een dag’ is vanaf 3 februari 2021 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Roy Otters, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn. Dania….’Op een dag’’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!
HELEMAAL NIETS (CORONA VERSIE) Margretha en Roland Verstappen zijn samen een project aangegaan. Een gloednieuwe versie van Helemaal Niets, de hit van Roland uit 1993. Dit lied is een eigen leven gaan leiden met heel veel verschillende versies en uitvoeringen en veel verschillende artiesten. Een klassieker inmiddels. Margretha kwam bij Roland met het idee om van deze kraker een versie te maken die mensen in deze zware tijden een hart onder de riem zou kunnen steken. Roland ging met de tekst aan de slag en een dag later zaten ze bij Manfred Jongenelis in de studio in Etten-Leur. En wat bleek daar ook nog… de stemmen passen uitstekend bij elkaar. Zo’n gevoel van 1 + 1 = 3. In nauwelijks een week is er een platenlabel gevonden in Tunes en is de single een feit. Wat blijft er voor ons over in Coronatijd…Helemaal Niets. Dat is de strekking. Geen verwijten, politieke kleur of vingerwijzing. Puur het gevoel wat spreekt. En een hele nieuwe versie die klinkt anno 2021. Een lied wat altijd zal blijven plakken aan de naam van Roland Verstappen. En nu ook aan die van Margretha. En het mooie is dat er wel degelijk vriendschappen ontstaan uit samen muziek maken. Muziek verbroedert en troost. Dat is het enige doel van deze song
’30 Jaar Franky Falcon’ biedt het ultieme overzicht van de carrière van de uit ’s Hertogenbosch afkomstige volkszanger Franky Falcon. In de afgelopen 30 jaar wist Franky zich met grote regelmaat in de kijker te spelen met hits als ‘Ik Heb Jou Niet Nodig’, ‘Niemand Zal Mijn Tranen Zien’ en ‘Alleen Is Maar Alleen’, en ook zijn duetten met zangeres Charelle, waaronder ‘Verboden Liefde’ vonden gretig aftrek. De maar liefst 23 allerbeste liedjes van Franky Falcon zijn nu verzameld op één album, waaronder natuurlijk ook de nieuwe single ‘Waarom’ en het gloednieuwe ‘Rocky’. ’30 Jaar Franky Falcon’ is één groot feest der herkenning voor de liefhebbers van het Nederlandstalige lied.
Met ‘Oh, Lief’ levert Jason van Elewout een prachtige single af. Dit door Alie Bakker geschreven liedje werd eerder al op de plaat gezet door Jaman als albumtrack. “Ik vind dit een prachtig liedje, wat perfect past bij deze tijd. Binnenkort heb ik een operatie, en wilde graag nog voor de operatie een single uit brengen” aldus de Jason, die heel enthousiast is over zijn nieuwe single.
De productie werd wederom verzorgd door Sonic Solutions en ‘Oh, Lief’ verschijnt via Hit It! Music.  
AUGUST VAN ENGELEN KOMT MET NIEUW NUMMER
TER ERE VAN OVERLEDEN MOEDER
August van Engelen 19 jaar en woonachtig in Deventer komt met het nummer “Mama” dat hij
als kind na het overlijden van zijn moeder schreef. Het gaat over de vraag waarom ze zo vroeg
moest gaan. Zijn gevoelens en dagelijkse gedachten zijn in het lied verwerkt.
August van Engelen heeft geen makkelijk leven gehad, hij heeft zijn vader helemaal niet gekend,
en zijn moeder kwam in 2015 te overlijden aan kanker, waardoor August er praktisch op 14
jarige leeftijd alleen voor kwam te staan.. Speciaal ter ere van zijn moeder heeft August nu deze
single “Mama” uitgebracht. Dit nummer wilde hij als kind al opnemen en zijn grote wens is nu
uitgekomen: August heeft het nummer bij producer Roy Otters in Apeldoorn opgenomen en
uitgebracht.
Het nummer “Mama” is een eerbetoon aan mijn moeder”, vertelt August van Engelen (19)
openhartig Na het overlijden stond August alleen in het leven en raakte in een dip. “Ik was een
mama’s kindje. Ik was altijd bij mijn moeder. Haar overlijden was voor mij heel heftig. Niets
interesseerde mij meer.. Het zingen raakte daardoor op de achtergrond.
August van Engelen zingt sinds drie jaar professioneel,
maar als kind was hij echter altijd al veel met muziek
bezig. Pas in 2018 begon ik weer naar muziek te
luisteren, pakte het zingen weer op en begon ik met
schrijven. Het gaat mij om wat ik in mijn muziek kwijt
kan, wat ik mee heb gemaakt. In dit liedje “Mama”
vind ik rust.
Rood-Hit-Blauw Persbericht Denny de Klerk presenteert volwassen radioplaat ‘Ik wil jou’ Met ‘Ik wil jou’ heeft Denny de Klerk een uiterst vriendelijke radioplaat in handen die op woensdag 27 januari 2021 wordt gelanceerd bij Rood-Hit-Blauw produkties. Het is voor Denny de vierde single die bij dit gerenommeerde platenlabel van Ronald Visch verschijnt. Voor de opnames toog de Amsterdamse zanger wederom naar Sonic Solutions in Roosendaal. Het nummer, geschreven door Mark Pepping en Rick Lammers, gaat over de liefde. Dat onderwerp wordt volgens Danny altijd goed ontvangen. ‘Het arrangement van ‘Ik wil jou’ is speciaal voor mij gemaakt door het team van Sonic Solutions. Hiermee laat ik horen dat ik bezig ben met de ontwikkeling van een eigen stijl. Vooral de invloeden van de saxofoonpartijen die zijn ingespeeld door Pepijn Mol, maken de productie volwassen. Pepijn is overigens ook te bewonderen in de clip die door Ron Schmid VisualsMedia is opgenomen. We hebben een aantal leuke lokaties bezocht waaronder Velzen Zuid en Scheveningen. Vanwege de opgelegde beperkingen hebben we met een klein groepje er toch iets leuks van weten te maken’, meent Denny. De videoclip zal op 27 Jan. 19.00 online gaan. Het jaar 2021 ziet Denny als een bonusjaar. Hij wil naast deze single nog een solonummer en een duetnummer uitbrengen. Covid-19 gooide afgelopen jaar roet in het eten. Toch heeft Denny niet stilgezeten en was behoorlijk actief op de social media. Met name de livestreams op Facebook werden goed bekeken. Vanwege de huidige lockdown zal hij voorlopig nog niet kunnen optreden. Daar baalt hij uiteraard van, maar wil door deze mooie nieuwe single onder de aandacht blijven. Hij hoopt dan ook dat het coronavirus spoedig onder controle is. Denny de Klerk – Ik wil jou…….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!
PERSBERICHT Datum 26 Januari 2021
MICHAEL DUIJTS UIT HET BETUWSE VALBURG KOMT MET NIEUWE SINGLE
De derde single van Michael Duijts is verschenen en hiermee geeft de zanger uit het Gelderse
Valburg met “Ik gaf m’n hart aan jou” een vervolg op zijn vorige singles ‘Duizend mooie
vrouwen’ en ‘Ik ben weer vrijgezel’. Dit nummer is een cover en is in 2013 uitgebracht door de
Volendamse mannen Stampvast. Het nummer is door Mario Veltman in een compleet nieuwe
versie gemaakt, wat zeker een kans gaat maken op vele radiozenders. Michael is ook trots op
deze productie en hoorde dat zanger en mede tekstschrijver van Stampvast Kees Plat was
verrast toen hij deze productie hoorde, en dat zegt natuurlijk genoeg.
Michael Duijts is een muzikaal getalenteerde zanger uit de Betuwe. On stage als artiest maar
ook zeker voor en achter de schermen weet hij zijn fans met zijn glimlach en vrolijkheid altijd te
entertainen. Michael Duijts is in het dagelijkse leven eigenaar van een handelsonderneming en
staat als een nette en betrouwbare jongen bekend, zo ook op het podium, altijd keurig gekleed
en met veel passie brengt hij diverse nummers. Een artiest die gezien en gehoord mag worden.
Natuurlijk ondervind hij zakelijk maar ook in het
artiestenwereldje veel last van Corona, maar
besloot toch om een nieuw nummer uit te brengen,
want stilstaan is zeker niet goed.
Ik hoop met “Ik gaf m’n hart aan jou” dat we
weer snel naar het normale leven kunnen gaan en
weer te mogen optreden. Nu eerst maar de mensen
maar zodra het weer kan natuurlijk op de bühne,
want daar voel ik mij thuis, aldus Michael Duijts
PERSBERICHT Datum 25 Januari 2021

2dE SINGLE LARS DE GRAAF GAAT OVER ZIJN ZOONTJE
Lars de Graaf zijn nieuwe nummer “Huilen doe Jij niet meer” gaat over zijn zoontje.
Mijn zoon betekend alles voor mij, het liedje moest gaan over de liefde ik krijg van mijn zoontje,
en hoe snel hij opgroeit, dit wilde ik graag in een lied verwerkt hebben. Met behulp van Roy
Otters van ANRO Productions uit Apeldoorn die de tekst maar ook de muziek heeft gemaakt zijn
we tot dit mooie liedje gekomen en ben er super blij mee! Aldus Lars de Graaf
Lars de Graaf geboren en getogen in Deventer is een zanger die wel vanaf kleins af aan al zingt
met veel plezier, maar nog maar kort echt als artiest wat meer bekendheid krijgt. Hij is Nederland
aan het veroveren en dan komt ineens de coronatijd om de hoek kijken en komen optredens stil te
liggen. Toch wil Lars de Graaf nadat zijn debuutsingle in 2018 “Voel je dan niet” goed scoorde
in Nederland nu komen met een 2e
heuse eigen single en dook dus de studio in.
Geniet van dit nummer “Huilen doe jij niet meer” zijn geweldige stem, we hopen dat hij u ook
mag raken en natuurlijk ook van de mooie bijbehorende videoclip waarin zijn zoontje natuurlijk
niet mag ontbreken.
De naam van zanger Lars de Graaf zal u niet gelijk
opvallen, ook omdat hij dus nog niet zo lang bezig is.
Maar is nog jong en heeft een mooi stemgeluid waar
wij dan ook nog veel van gaan horen.
PERSBERICHT Datum 22 Januari 2021
ZANGER ORLANDO UITENWERF ZINGT SPECIAAL LIED VOOR ZIJN TANTE
Mijn nieuwe nummer “Mijn lieveling” is speciaal gemaakt voor mijn tante verteld Orlando
Uitenwerf uit Emmen. Dit nummer gaat over een plant die ik heb gekocht voor haar, maar ik wist
niet dat dit zo’n speciale plant zou worden. Ik kocht deze plant, een Amaryllis voor haar, want als
je als kind lieve mensen om je heen hebt gehad dan vergeet je dat nooit meer, ook niet als je
ouder wordt. Mijn tante was zo’n vrouw die enorm veel liefde gaf, daarom gaf ik haar deze plant
en bijna elke week stuurde zij mij daarna een foto van deze plant, hoe die groeide. Dat vond ik zo
lief, dat ik besloot speciaal voor haar dit nummer te maken, aldus Orlando Uitenwerf.
Orlando Uitenwerf is geboren in Suriname en later geëmigreerd naar Nederland. Hij is
zanger/entertainer en zingt vooral nummers uit de Nederlandstalige muziekindustrie.
Hij is een heel sociaal mens en is al ruim 11 jaar actief in de entertainment en heeft ondertussen
al meerdere eigen nummers opgenomen waarmee hij een eigen weg mee probeert in te slaan. De
eerste singles hadden een Surinaams tintje met verder Nederlandse tekst, maar daarna maakte hij
zomerse liedjes maar ook liedjes met teksten waar een boodschap in zat.
Ik beleef veel plezier aan het maken van muziek en
vind het fijn om te zien dat naast mijn familie ook
andere mensen kunnen genieten van mijn muziek.
Aldus een trotse Orlando Uitenwerf.
DENNIS VAN DAM – CARMEN

(22 januari 2021) Met ‘Carmen’ heeft de goedlachse zanger uit Hellendoorn Dennis van Dam een geweldige nieuwe single in handen. Door het vrolijke arrangement en de herkenbaarheid nodigt deze single direct uit tot meezingen.
De productie van deze single werd verzorgd door ‘De Toreador’ producers ‘Sonic Solutions, en hiermee lijkt Dennis niets aan het toeval over gelaten te hebben.
Dennis zingt al sinds zijn 15de, had succes op Mega Piraten Festivals, maar ruilde dat in voor een carrière in de horeca. Dennis van Dam blijft echter dol op een feestje, en zingen.De Hellendoorner Dennis van Dam is niet alleen een succesvolle horecaondernemer, maar ook een begenadigd zanger. Deze ‘Helderse Jannes’ werkt momenteel hard aan een muzikale carrière. De videoclip draait inmiddels op de bekende clipkanalen
JOHN HEESAKKERS – LAAT MIJ MAAR GAAN

(22 januari 2021) ‘Laat Mij Maar Gaan’ is alweer de 17e single van John Heesakkers en de opvolger van ‘Geef Me Jouw Liefde’.
Deze sympathieke zanger uit Hoensbroek heeft deze keer gekozen voor een autobiografisch nummer. Daar waar John zijn teksten altijd zelf schrijft heeft hij het deze keer in handen gelegd van Pascal de Vormer, die zijn sporen reeds heeft verdiend in de Nederlandse muziek industrie.
Het zeer succesvolle Roosendaalse productie team Sonic Solutions (J v Dijk & M Clerkx) zijn verantwoordelijk voor deze productie.
‘Laat Mij Maar Gaan’ Is John dan ook op het lijf geschreven, na vele ups en downs lacht het leven hem nu toe. Zijn familie ,waaronder zijn vrouw Wilma zijn dan ook zijn drijfveer voor het maken van muziek.
Zoals we van John gewend zijn , is ook dit dansnummer voorzien van accordeon partijen (Daniel Metz). De bijbehorende videoclip, gemaakt door vader en zoon Heesakkers, is te bewonderen op het bekende clipkanalen
JEFFREY TANIS – WAAROM KAN IK GEEN AFSCHEID NEMEN (album)

(22 februari 20201) Met ‘Waarom Kan Ik Geen Afscheid Nemen’ presenteert de Utrechtse zanger Jeffrey Tanis zijn nieuwe album. Dit album bevat singles als ‘In De Zon’, ‘Terug In De Tijd’, ‘Als Ik Naar Je Kijk’ en natuurlijk de actuele single ‘Kom Een Beetje Dichterbij’.
Voor de productie werkte Jeffrey samen met o.a. Sonic Solutions en Pro Recordings, maar het meerendeel van de productie lag in Jeffrey’s eigen handen.
Hiermee laat Jeffrey Tanis zien een veelzijdig artiest te zijn.
Catharina Hulters – Kijk me eens aan.
Wat een fantastische heerlijke nieuwe Volkse single van Catharina Hulters. In 2020 besloot Catharina al dat ze, na een korte Muzikale zoektocht, toch terug wilde keren naar haar Roots, namelijk het pure en oprechte Volkse Genre. Voor wat ons betreft, ook de enige juiste keuze, dat niet wil zeggen dat je af en toe geen muzikaal uitstapje kan maken, maar als die muziek je in je hart zit is er bijna geen reden te verzinnen om dit dan ook niet te gaan doen. Kijk Me Eens Aan is wederom geschreven en geproduceerd door Emile Hartkamp & Norus Padidar, die ook juist in het Volkse genre de allergrootste successen hebben behaalt, kortom………Deze nieuwe single voelt als een warm bad en muzikaal thuiskomen voor alle fans van dit o zo mooie genre

Aukje Fijn  – Blijf vannacht.
Het nieuwe nummer van Aukje Fijn pakt je vanaf de eerste beat. Met de release van “Blijf Vannacht” is Aukje klaar om een nieuwe stap te maken in haar professionele zangcarrière. Met dit uptempo popsong maakt de allround zangeres een fantastische start in 2021. Aukje Fijn heeft de tekst van “Blijf Vannacht” zelf geschreven. Het nummer werd gecomponeerd door A. Venemann en wordt uitgebracht onder label van FineTuned. Binnenkort lanceert Aukje ook haar nieuwe videoclip, houdt haar social media in de gate
Lesley Rosbach – Daila
Doordeweeks werkt Lesley Rosbach (23) als timmerman, in het weekeinde treedt de Haarlemmer gewoonlijk door heel het land op. Vanwege de coronacrisis ligt dat laatste al een poos stil, maar daar laat hij zich niet door uit het veld slaan. Met zijn nieuwe single ’Daila’ hoopt de rasechte Haarlemmer de harten van zijn luisteraars te veroveren. Voordat hij ’s avonds zijn ogen sluit, spoken de rijmwoorden vaak nog door zijn hoofd. En dat legt hem geen windeieren. Op Youtube zijn zijn liedjes al tienduizenden keren beluisterd. ,,Ik sta er zelf ook van te kijken’’, zegt de zanger over zijn succes. ,,En ik blijf altijd reëel. Natuurlijk is het gaaf om ooit in de ArenA te staan naast de Toppers. Maar de Haarlemse stadsschouwburg vol zingen lijkt me ook prachtig. Zo lang ik mensen maar kan plezieren met mijn muziek.’’ ,,De filmpjes van fans waarbij je hun kinderen ziet losgaan op je muziek, daar doe je het voor.
Sander Kwarten & Elz Bakker – Mijn hart huilt om jou.
Sander Kwarten & Elz Bakker luiden 2021 in met het verrassende duet ‘Mijn hart huilt om jou’. In eerste instantie was het de bedoeling dat Elz deze door Emile Hartkamp geschreven en geproduceerde lied afgelopen november als solosingle zou uitbrengen. Omdat Emile erg onder de indruk was stuurde hij de track naar Robby Langendorff met de vraag of hij het nummer wilde uitbrengen op zijn platenlabel Cornelis Music. Robby had echter een ander idee. Hij gaf aan dat, als het nummer als duet zou worden opgenomen, een meerwaarde zou zijn voor de plaat. Robby stelde voor om Sander Kwarten samen met Elz uit te nodigen in de studio van Emile om een demo in te zingen te nemen. Dat resulteerde in het allereerste duet van Sander Kwarten & Elz Bakker. ’Mijn hart huilt om jou’ is in ieder geval een 100% volks nummer waarin wordt bezongen dat er bij de liefde ook vaak verdriet bestaat. 
Arjan (Venemann)  – In m’n dromen.
Al geruime tijd staat Arjan normaal gesproken op de planken. Het afgelopen jaar viel dat helaas net even anders. Toch blijft hij niet stil zitten en brengt hij het prachtige lied ‘In m’n dromen’ uit. Een lied geschreven door Hans Aalbers en Arjan Venemann, welke dagelijks samenwerken vanuit de historische studio in Nederhorst den Berg. ‘In m’n dromen’ is met recht een gezellige volkse/piraten meezinger. In het dagelijks leven maakt Arjan uiteenlopende producties voor hoofdzakelijk Nederlandstalige artiesten. ’Hierdoor kwam mijn eigen carrière een beetje op een laag pitje te liggen, maar door de corona tijd is er wat meer tijd over om dit weer te gaan hervatten, ‘’aldus Venemann. Hij wil er in 2021 weer helemaal voor gaan, er liggen nog diverse leuke ideeën op de plank.FRANKY FALCON – WAAROM

Van het binnenkort te verschijnen jubileum album van Franky Falcon ’30 Jaar’ verschijnt de track ‘Waarom’ nu als voorloper op single. Hiermee heeft Franky Falcon een prachitge ballade op zak. ‘Waarom’ werd geschreven door niemand minder dan Jack van Raamsdonk en de productie lag in vertrouwde handen van Mario Veltman. Een passende videoclip zal deze release ondersteunen.
Terwijl ‘Zonder Jou’ in de Matt Pop Mix momenteel volop airplay geniet en genoteerd staat in diverse hitlijsten verschijnt nu de DJ Henry Remix van de nieuwe single van Dennis Jones.
DJ Henry is bekend van o.a. de megahit ‘Goeiemoggel’ en zijn samenwerkingen met Judith Peters. Hij stak ‘Zonder Jou’ van Dennis Jones in een reggae/reggaeton-achtig jasje.
Momenteel legt Dennis Jones de laatste hand aan zijn binnenkort te verschijnen nieuwe album.
Ver Weg’ is de titel van de nieuwe single van zanger Dennis Eijkemans. Na het succes van zijn laatste single ‘Stapelgek Op Jou’, waarmee hij maandenlang op de radio te horen was, vond Dennis dat het tijd was voor iets nieuws. “’Stapelgek Op Jou’ werd enorm positief onthaald door vele radiostations en mensen waren enthousiast over het uptempo nummer. Daarom wilde ik opnieuw een track maken met een lekkere beat, maar deze keer met een rauw randje eraan”, vertelt Dennis. Het lied met pop/rock invloeden gaat over een lange afstandsrelatie en over de periode dat hij en zijn vriendin ver weg van elkaar woonden. Eijkemans: “Ik denk dat veel mensen zich zullen herkennen in het lied. Wanneer je veel van iemand houdt dan wil je dolgraag bij die persoon, zijn maar soms word dat verhinderd door afstand. Toen ik het liedje schreef woonde ik nog in België en mijn vriendin in Eindhoven. Dat was lastig, want daardoor konden we niet dagelijks bij elkaar zijn.” Bij het lied is ook een bijpassende videoclip gemaakt die is opgenomen in Eindhoven. Een leuk feitje: De single is afgemixed in de beroemde Wisseloord Studio’s in Hilversum waar o.a. Ilse de Lange en Anouk hun nummers opnemen.
‘Ver Weg’ is vanaf nu te beluisteren op alle grote kanalen waaronder Spotify en de videoclip is te bekijken op YouTube.
‘Jij Bent Mijn Leven’ is de zesde single van de Utrechtse zanger Richard ten Oever. In samenwerking met tekstschrijver Patrick Kloos en JT Music, Jeffrey Tanis & Pascal de Vormer is deze single tot stand gekomen. “Jij Bent Mijn Leven“ is een nieuw nummer speciaal geschreven voor zijn vriendin. Hoe mooi kan het zijn dat je je liefdesleven kan vertalen in een liedje.
“We hebben weer een mooi product in handen” ,aldus een enthousiaste Richard. JT-Media is verantwoordelijk voor de videoclip die uiteraard te bewonderen is op alle bekende clipkanalen. Casper Janssen Music Promotion verzorgt de plugging en promotie. Hopelijk gaan de radiozenders in Nederland en België de single een kans geven en gaat hiermee een droom van Richard in vervulling.
PERSBERICHT Datum 14 Januari 2021
“JIJ BETEKENT ALLES VOOR MIJ” IS NIEUWE SINGLE MARY VAN BAAL
Dit nummer is 23 November 2020 uitgekomen maar door omstandigheden is daar geen promotie
aangegeven, vandaar dat wij toch dit nummer willen aanbieden door een plugger bij diverse
radiozenders in Nederland en Belgie.
In mijn nummer “Jij betekent alles voor mij” laat ik horen hoe trots ik ben op mijn man, waar
ik al 39 jaar mee samen ben, door hem heeft mijn leven een hele nieuwe wending gekregen.
Vandaar dat ik gekozen heb voor deze cover, die zo bij mij past. Dit keer is mijn nummer in 2
talen “Nederlands en Italiaans” de oorspronkelijke titel van dit nummer is “Tornero”. Ik hoop dat
jullie het net zo mooi vinden als mij. Mijn man die altijd achter me staat in alles wat ik doe,
speelt mee in de videoclip. Hij begrijpt mij als geen ander. Hij laat mijn dromen ontwaken. Voor
hem zing ik dan ook dit liedje, maar voor andere zal het ook wel herkenbaar zijn het om zoveel
van iemand te houden. Aldus Mary van Baal.
Mary van Baal uit het mooie Rheden verwerkt haar verleden en heden in haar muziek. Op mijn
levenspad heb ik al veel dingen meegemaakt, mooie momenten maar ook veel verdriet, zo ben ik
afgestaan bij mijn geboorte en ben ik grootgebracht in een pleeggezin, waar niet altijd alles even
soepel liep. Ik ben dus niet opgevoed door mijn biologisch ouders, aldus Mary van Baal
Het nummer I Santo California komt van oorsprong uit
1974 en is gezongen door de Italiaanse zanger Torneró.
Dit nummer is later vertolkt door de Belgische zanger
Frank Galan.
Langs deze weg wil ik iedereen bedanken die het mede
mogelijk hebben gemaakt dit nummer tot een mooi
productie te maken.
PERSBERICHT Datum 12 Januari 2021
JAN STAVAST KOMT MET 3E SINGLE “JIJ BENT ALLES”
Jan Stavast woonachtig te Borger in het mooie Drenthe, heeft een enorme passie voor zingen.
Naast dat hij ondernemer is in de transportwereld, heeft hij al vele jaren muziek gemaakt in
verschillende bandjes als drummer en als zanger. Hij speelde veel op bruiloften en feestavonden.
In Augustus vorig jaar kwam Jan Stavast als soloartiest met zijn debuutsingle “Ik denk aan jou”
en in Oktober met zijn 2e
single “Vrienden” en dat smaakte naar meer.
Met deze nieuwe single “Jij bent alles” hoopt deze sympathieke Drent zich weer vaak op de
landelijke radio te horen, net als met zijn vorige nummers. Dit nieuwe nummer heeft een vleugje
Schlagergehalte wat lekker in het gehoor ligt. Het liedje gaat over de liefde die hij krijgt maar
ook geeft in zijn relatie, maar ook dat mensen een beetje liefde nodig hebben in het leven, niet
alleen nu, maar eigenlijk altijd!! Ook dit nummer is net als zijn vorige singles een tikkie
autobiografisch waar Jan toch wel graag op doorgaat, want dit past bij hem. Het blijft zeker niet
bij deze 3e
single, want hij gaat deze week alweer de studio in om nog eens 2 nummers op te
nemen die dan ook nog voor de zomer van 2021 gaan uitkomen.
Het nummer “Jij bent alles” komt wederom uit de studio van Martin Sterken die ook de tekst
heeft geschreven. Een prachtige productie zoals Jan zelf ook al aangeeft. Martin kan er wel wat
van, en mensen die ik niet vergeten mag zijn Lana Wolf die garant stond voor het koorwerk en
Jan de Vrieze om zijn gitaarpartijen, een team waar ik
trots op ben, aldus Jan Stavast.
PERSBERICHT Datum 12 Januari 2021
KEES PLAT WINT DE EUROPEAN ENTERTAINMENT ASSOCIATION AWARD
Kees Plat zanger/gitarist van de Tribute To The Catsband uit Volendam heeft, behalve dat hij
veelvuldig optreed ook een eigen platen label en studio Kees Plat Music Productions waar hij als
componist/ tekstschrijver en als producent nummers schrijft en produceert voor een aantal
artiesten.
In 2015 heeft Kees Plat zijn eerste succesvolle soloalbum “A Boy From Nowhere” geschreven en
geproduceerd. In de zomer van 2020 kwam er een aanvraag om mee te doen met een eigen
nummer bij de verkiezing van de European Entertainment Association Award. Kees heeft
gekozen om mee te doen met een nummer van zijn solo album de “Buffalo Song”.
Net voor kerstmis 2020 kreeg Kees Plat via een mail te horen dat dit nummer gewonnen had in
de categorie “Instrumentaal” Deze prijs is toegekend door een internationale vakjury, waarbij
het gaat om kwaliteit en professionaliteit van het nummer.
ZUS  – Omdat je mij toch gek maakt.
Na het “Holland ’s Got Talent” avontuur van ZUS waar het team veel van geleerd heeft, gingen de dames op advies van Angela Groothuizen verder aan de slag om hun zangtechniek te verbeteren. Hans Aalbers maakte samen met Arjan Venneman dit aanstekelijke en catchy nummer als opvolger van Shalala en heeft het nummer weer duidelijk een eigen ZUS sound gegeven! De unieke clip werd gemaakt door Redgell Media. De opnames vonden een aantal maanden geleden plaats in “Het Nieuwe Kader” in Arnhem, een van de grootste green screen studio’s van Nederland. Hierdoor werd het mogelijk om alle dames in één keer in beeld te nemen en in diverse settings te plaatsen. Ook dit keer werd de hulp in geroepen van de danseressen Lisa, Myrthe, Nienke, Senna en choreografe Carmen van Drenth.
Robin van Beek – Zwerver
Wanneer de eerste klanken van “Zwerver” de ruimte vullen, blijf je luisteren. De warme stem van Robin van Beek vertelt het verhaal over een verwarde man, die we allemaal wel eens gezien hebben. Breekbaar, klein, melancholiek en vooral authentiek zingt Robin over de “Zwerver”, waar je spontaan van gaat houden. Nu het winterweer zich aankondigt en daarmee de temperatuur naar het 0-punt zakt, de dakloze opvang haar deuren extra openzet, brengt Robin van Beek warmte in de harten van ons allemaal. Na het beluisteren van zijn nieuwe single “Zwerver”, kan niemand meer zonder groeten of een extra hart onder de riem langs onze dak en thuisloze medemens lopen. Robin schreef de muziek met Davy Hitipeuw en Ralph van Manen en de tekst met Wim Rebergen
In ’t Hof  – Voorbij.
“Voorbij” is behalve het gewenste antwoord op de Corona-crisis ook de nieuwe single van de Nijmeegse zanger- en liedjesschrijver Dirk-Wim in ’t Hof. Als In ’t Hof maakt hij al 25 jaar Nederlandstalige liedjes over alledag, met soms niet alledaagse teksten. In zijn nieuwste lied “Voorbij” ontwaart de luisteraar, door de alcohol en de rookdampen heen, een sfeervolle ode aan de liefde. “Voorbij” werd geproduceerd door de Eindhovense producer en multi-instrumentalist Gabriel Peeters en bevat een bijzondere cello-bijdrage van Mirte de Jong. De vorige single van In ’t Hof: “Liever verloren” werd in 2019 zeer goed ontvangen op de landelijke radio. Frits Spits roemde In ’t Hof en verkoos zijn lied “liever verloren” tot “karakterlied” in zijn programma De Taalstaat.
Youri Sprenkels  – Blijf bij mij.
Met de ballad ‘Blijf bij mij’ laat Youri Sprenkels horen dat hij muzikaal van alle markten thuis is.  Met z’n vaste producer Frank Verkooyen ging hij brainstormen over nieuwe ideeën.  Op internet kwamen ze een oorspronkelijk Kroatisch liedje tegen waarvan de melodielijn hem wel beviel. Frank heeft vervolgens een nieuw arrangement geproduceerd en gaf Femke Reuvers de opdracht om een tekst te schrijven. Het onderwerp waarin een voorbijgaande liefde bezongen wordt, sprak Youri erg aan. In ieder geval is het een prachtig luisterliedje waar ik trots op ben.  Het is speciaal gemaakt voor de radiozenders en niet voor feestjes, want die gaan voorlopig toch nog niet door’, aldus Youri.

Chris de Roo  – Ik loog tegen jou.
Eind december verschijnt de nieuwe single ‘Ik loog tegen jou’ van de sympathie Drentse zanger, Chris de Roo. De single is de opvolger van de meest recente singles ‘Honderdduizend stukken’ en ‘Het geluk lacht ons toe’. Samen met producer Jeff Zwart dook Chris de Roo de studio in. Al snel ontstond het idee voor ‘Ik loog tegen jou’; een emotionele semi-ballad die niet zal misstaan in Chris zijn live set en zeker te horen zal zijn op de radiozenders. Chris de Roo gaat al heel wat jaren mee in de entertainment branche en maakt van elke gelegenheid een feest. Zijn muziekkeuze en het contact met het publiek maken zijn optredens telkens tot een ware belevenis

Rick ter Meer – Wat voelt dit goed
Feest! In de breedste zin van het woord! Daar is waar Rick ter Meer voor staat. In de afgelopen jaren heeft de uit Eindhoven afkomstige zanger en tekstschrijver dit al meerdere keren bewezen. Met name de single ‘Ze bleek de dochter van de kastelein’ die Rick afgelopen maart lanceerde, heeft het ontzettend goed gedaan. Z’n nieuwste wapenfeit ‘Wat voelt dit goed’ bevat alle ingrediënten om dat succes te evenaren of zelfs te overtreffen. De tekst heeft de bijna 29 jarige entertainer zelf geschreven. Frank Verkooyen van The Boom!Music in De Meern is verantwoordelijk voor het top-arrangement.
PERSBERICHT Datum 07 Januari 2021
VOLGENS WILLIAM KRUIZINGA HOREN ZE BIJ ELKAAR
William Kruizinga komt met zijn nieuwe single “Wij horen bij elkaar” en dat slaat eigenlijk
ook wel op zijn carrière en natuurlijk zijn privé situatie.
Dit liedje “Wij horen bij elkaar” is geschreven voor mijn vrouw want zij is diegene die mij
altijd steunt en alles voor mij regelt van artiestenavond tot boekingen en brengt me overal naar
toe voor optredens en interviews. Op deze manier wil ik mijn vrouw bedanken voor alles wat ze
doet voor mij, haar steun in mijn carrière en mijn leven daarom horen wij bij elkaar.
William Kruizinga, afkomstig uit het mooie Venray is een beginnende zanger, hij is sinds 2018
bezig in het artiestenwereldje en heeft een keuze gemaakt om een andere weg in te slaan. Niet
omdat hij ontevreden was bij zijn oude producer en studio, maar wilde een andere koers varen en
ging op zoek. Ik raakte in contact met Piet ponsen die bood mij hulp en verwees mij naar de
Leico Music studio van Peter van Kesteren. We hebben contact gelegd en een afspraak volgde.
Toen ik daar kwam voelde ik mij gelijk thuis en op mijn gemak en zij snapte mijn wens en mijn
muziek. Samen hebben we gewerkt aan een nieuwe muziekstijl en een nieuwe sound, wat
helemaal mijn smaak is en bij me past. Hierop zijn we gaan bouwen, ik wilde graag een lied
maken voor mijn vrouw en daarvoor heeft Peter van Kesteren en Piet Ponsen een mooie tekst
geschreven en Peter van Kesteren de muziek geproduceerd.
Zo ontstond dus uit deze nieuwe samenwerking
“Wij horen bij elkaar” en hierop komt zeker
een vervolg. Maar eerst gaan we 2021 starten
met deze nieuwe single
Het Brabantse viertal De Vier Viltjes heeft dé oplossing gevonden om ondanks de huidige maatregelen tóch de polonaise te kunnen lopen: uitschuifbare handjes! En zo luidt dus de titel van hun geweldige nieuwe single, welke geschreven werd door niemand minder dan René Karst en Alfred Voogd. Voor de productie van ‘Uitschuifbare Handjes’ was uiteraard topproducer Waylon van der Heijden verantwoordelijk. Hiermee hebben De Vier Viltjes weer een kneiter in handen.
Jan Koevoet en Petra van Zundert  – Ondersteboven.
“Ondersteboven” is de nieuwe duet single die Jan Koevoet en Petra van Zundert uitbrengen. De release is op 6 januari 2021. Het is dan 5 jaar geleden dat Jan Koevoet en Petra van Zundert voor de eerste keer spontaan het podium betraden. In die 5 jaar heeft het duo, naast het  uitbrengen van hun eigen solo singles, in totaal zeven duet singles uitgebracht. “Ondersteboven” is een door het duo zelf geschreven en gecomponeerd liedje en opgenomen in de studio van Manfred Jongenelis.
PERSBERICHT Datum 01 Januari 2021

FRANK LIVE ZET “WAT BEN IK ZONDER JOU” VAN BENNY NEYMAN
OPNIEUW OP DE KAART
“Wat ben ik zonder jou” is de titel van het oude nummer van Benny Neyman wat Frank Live
opnieuw heeft gemaakt samen met Will Geerling, en hiermee luid hij daar 2021 mee in
De 45-jarige Frank Polak uit Bruinisse bekend in Zuid-West Nederland als zanger Frank Live
met zijn mooie liedjes is altijd al een groot liefhebber geweest van de liedjes van Benny Neyman.
Dit nummer “Wat ben ik zonder jou” van Benny Neyman is wat minder bekend en het
verbaasde me al jaren dat deze prachtige ballad uit 1984 nooit eerder door iemand anders is
opgenomen. Toen ik mijn kerstsingle ging opnemen bij Will Geerling vroeg ik hem om een
mooie orkestband te maken van dit liedje, zodat ik deze bij hem kon opnemen in de studio. Een
week later vloog ik naar Tenerife om de clip op te nemen. Ik vind de prachtige natuur en de
eenzaamheid waar dit liedje over gaat, het liedje nog meer kracht geven. Een bevriende Cubaanse
cameraman die daar woont heeft de prachtige (drone) beelden gemaakt en de clip
gemonteerd. Heel knap van hem, omdat hij de Nederlandse taal niet beheerst. Ik hoop dat met het
uitbrengen van deze single “Wat ben ik zonder jou” de liedjes van Benny in leven blijven.
Het grote publiek kent Frank Polak ook wel als de
Zingende Trucker, omdat hij nog steeds regelmatig
dwars door Europa toert. Maar als zanger van het
Nederlandstalige lied, Ballads en Covers van Frank
Sinatra, Willy Nelson, Neil Diamond, Engelbert
Humperdick, Michael Bublé treedt hij op met veel
succes. En nu dus ook met het mooie liedje
“Wat ben ik zonder jou” van Benny Neyman.
Persbericht RoodHitBlauw
Jeffrey Brons gaat overeenkomst aan met platenlabel Rood-Hit-Blauw
Jeffrey: Ik ga al enige tijd mee naar optredens van Enrico uit Apeldoorn en ik verzorg dan zijn geluid en ik zing dan vaak ook een paar liedjes.Ik wil graag verder als zanger en ik ben onlangs de studio van Sonic Solutions ingedoken om een eigen liedje op te nemen. Uiteraard wil ik deze graag goed gaan uitbrengen. Van zowel Sonic (Joris) als Enrico kreeg ik het advies om hierover contact op te nemen met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw. De afspraak heeft inmiddels plaats gevonden en heeft geresulteerd in een overeenkomst tussen Jeffrey en het Nederlandstalig gespecialiseerde label Rood-Hit-Blauw.De in Soest woonachtige Jeffrey Brons en Ronald Visch hebben alle vertrouwen in een goede samenwerking.
 Link naar Boekingen & Info:
PERSBERICHT Datum 24 December 2020
JIMMY-D FEAT JACQUELINE STOK KOMEN MET “IN LOVE”
Het nummer “In Love” is de voorloper op het album ‘Verbazen’ en is een kerstcadeautje voor u
allemaal ! van Jimmy-D. Het is een super gaaf nummer geworden, en de vocals zijn gezongen
door zangeres Jacqueline Stok
Zoals gezegd mijn album komt eraan, medio Juni 2021 zal deze uitkomen en dit nummer komt
dan ook op dat album te staan. Na het succes van “Summer vibes” samen met Janey Rowen &
Peter van der Plas kwam ik in de coronatijd op het idee om mijn album af te maken Ik heb ruim
3 jaar aan dit album gewerkt en is mijn album bijna af.
Met dit album reist u straks rond de wereld want op mijn album heb ik een samenwerkingen met
Janey Rowen, Peter van der Plas, Melissa Peters, Jewels from the USA, Jimmy Lorje, Jacqueline
Stok, Vinrock, Denise Fonnville en nog veel. Een album die er zeker mag zijn en waar ik trots op
ben. Maar nu eerst genieten van dit voorproefje “In Love” Aldus een trotse Jimmy-D
Ik wens u dan ook mede namens Jacqueline Stok
hele fijne feestdagen toe, en een gezond 2021